Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
22 Jul 2013 14:23 #128881 by Στέλιος Παπαδόπουλος
PC κλοπες και γενικα stealth καταστασεις?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2013 15:13 #128889 by Βασίλης Καμακάρης
Άμα θες με κλοπές ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Stolen.

More
More
More
23 Jul 2013 01:56 #128917 by Σπύρος
The Sting ένα φοβερό διαμάντι (παλιό) burglary simulator με μπόλικο χιούμορ.

More
06 Sep 2013 23:42 #131784 by Γεώργιος Μανταφούνης
Έχω PC και ψάχνω κάτι σαν Action Adventure. Γενικά θέλω αν έχει και την δράση του αλλά θέλω και πολύ δυνατό σενάριο. Σαν το Assassin's Creed 2 ένα πράγμα. Τί λέτε;

More
07 Sep 2013 00:21 #131792 by Alex Filos
Αν δε σε πηράζει να είναι λίγο παλιότερα και φυσικά αν δεν τα έχεις παίξει ήδη, υπάρχει η τριλογία Prince of Persia με τα παιχνίδια Sands of Time, Warrior Within και Two Thrones. Είναι φτιαγμένα από την Ubisoft πριν το Assassin's Creed και θεωρούνται από τα καλύτερα της κατηγορίας τους.

More
07 Sep 2013 00:42 #131796 by Dimitris Nikolakakos
Προτείνω ανεπιφυλακτα Dishonored kai Bioshock:Infinite..Παιχνιδαρες απλα!

More
07 Sep 2013 00:46 #131797 by Γιάννης Σκιαδάς
Θέλω να πάρω ένα fighting παιχνίδι για το xbox επειδή δεν έχω ένα και θέλω να παίζω με τους φίλους μου.
Τα δύο που έχω επιλέξει είναι το Street Fighter X Tekken και το Mortal Kombat Komplete Edition. Από ότι ξέρω το πρώτο έχει όλους τους tekken και street fighter ήρωες και κάποιους guests.
Λογικά έχει πιο πολλούς ήρωες το Street Fighter X Tekken αλλά επειδή βλέπω τους ποιο πολλούς να πάνε προς το Mortal Kombat
θα ήθελα την άποψή σας για το πιο από τα δύο θα έχει πιο πολύ πλάκα να παίζεις με φίλους και φυσικά πιο από τα δύο έχει πιο καλά γραφικά και πιο καλοφτιαγμένες επιθέσεις. Φυσικά συμβουλές για ένα άλλο παιχνίδι που νομίζετε ότι είναι πιο καλό από αυτά τα δύο είναι επιτρεπτές.

More
07 Sep 2013 01:06 #131804 by Alex Filos
Από τα 2 έχω παίξει μόνο το Mortal Kombat και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό. Θυμίζει πολύ περισσότερο το Mortal Kombat 3 και Trilogy απ' ότι τα επόμενα της σειράς. Είναι γρήγορο, έχει βάση στα combo και έχει αρκετό βάθος. Το story mode είναι σπάνια προσθήκη σε τέτοιο παιχνίδι καθώς δεν έχει απλά μάχες αλλά και ιστορία ενδιάμεσα από κάθε αναμέτρηση. Επίσης είναι ένα από τα πιο βίαια παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Αυτό που θα σου πρότεινα, πάντως, είναι το Injustice: Gods Among Men. Είναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Mortal Kombat με ήρωες της DC. Δεν είναι Mortal Kombat κλώνος καθώς το σύστημα μάχης είναι αρκετά αλλαγμένο και κατά τη γνώμη μου πολύ ενδιαφέρον. Έχει επίσης Story Mode σαν το MK.