Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
03 Mar 2012 15:42 #105447 by Παναγιώτης Γαζής
Εγω παιζω κυριως sports games (Nba 2k, Fifa, Football Manager), αλλα θα ηθελα πολυ να βρω καποιο Fighting game (ενα Boxing ας πουμε) για PC, γιατι βλεπω το Fight Night Champion και λιωνω :( .
Επισης, ψαχνω να βρω καποιο game που το story του να διαδραματιζεται στην Μεσαιωνικη εποχη (κατι σαν το Assassins Creed, με μαχες, αλλα οχι το Assassins Creed γιατι το εχω βαρεθει το επαναλαμβανομενο gameplay). Δεν με ενδιαφερουν strategy η MMORPG ενω απεχθανομαι τα...δρακουλιαρικα.
Για PC παντα. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2012 16:58 #105450 by Γρηγόρης Βούλγαρης

gazp wrote: Εγω παιζω κυριως sports games (Nba 2k, Fifa, Football Manager), αλλα θα ηθελα πολυ να βρω καποιο Fighting game (ενα Boxing ας πουμε) για PC, γιατι βλεπω το Fight Night Champion και λιωνω :( .
Επισης, ψαχνω να βρω καποιο game που το story του να διαδραματιζεται στην Μεσαιωνικη εποχη (κατι σαν το Assassins Creed, με μαχες, αλλα οχι το Assassins Creed γιατι το εχω βαρεθει το επαναλαμβανομενο gameplay). Δεν με ενδιαφερουν strategy η MMORPG ενω απεχθανομαι τα...δρακουλιαρικα.
Για PC παντα. :D

fighting γενικώς τελευταίο και καλύτερο για PC το Street Fighter IV
[youtube:3w1nldrp]
[/youtube:3w1nldrp]

σε φάση πιο wrestling υπάρχει το WWE/RAW 2002 αλλά εκτός από παλιό δεν είναι και πολύ καλο...
To PC είναι παραδοσιακά ριγμένο στα fighting games :) !!

όσο για Μεσαιωνα τσέκαρε The First Templar
αρκετά καλό

The Cursed Crusade
www.gameworld.gr/reviews/2-GameWorld/961-The_Cursed_Crusade
έχει καλές μάχες αλλά είναι μέτριο

Επίσης τσέκαρε το Mount and Blade και το expansion Warband. Μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου αλλά μπορεί και να γουστάρεις...Πιο Indie game γενικώς και λίγο περίεργο

More
03 Mar 2012 17:20 #105452 by Νικολής Ασημάκης
To Mount&Blade είναι πιο πολύ sandbox παιχνίδι χωρίς σενάριο που ο σκοπός σου είναι να φτιάξεις ένα στρατό και να κάνεις το χαρακτήρα σου γνωστό στον κόσμο. Είτε ως έμπορο, είτε ως ληστή, είτε ως άρχοντα, μέχρι και βασιλιά του δικού σου βασιλείου. Είναι περίεργο παιχνίδι. Μπορείς να δεις περισσότερα στο τόπικ του φόρουμ (κυρίως εμένα να μονολογώ για τα τεκταινόμενα του save μου)

More
04 Mar 2012 19:42 #105503 by StrategyGamer
Καλησπέρα.Ψαχνω κάτι σε space "simulator" δηλαδη να ελέγχω ενα διαστημόπλοιο και να κάνω αποστολες.Προτιμω κάτι "ανοικτου τύπου" όπως πχ το Darkstar One που εχει ναι μεν αποστολές αλλά μπορεις να κανεις κι άλλα πράγματα,όπως λαθρεμπόριο,sidequests και να κανεις upgrade το spaceship σου.
Για PC μιλάω πάντα.

Playing games since:2004
Playing strategy games since:2005
To those who say I have no life,I answer "get a life"

Football manager Addict

Ακροατής Users
[center:3fnkl43z]
[img
[/center:3fnkl43z]

More
04 Mar 2012 22:22 #105509 by Γιώργος Λόλας
Σου προτείνω τα παρακάτω:

Single Player:

Freelancer

[youtube:3qttvohg]
[/youtube:3qttvohg]

X3: Terran Conflict

Σε MMO:

Black Prophecy (Free-to-Play)

EVE Online (Συνδρομητικό) Διάβασε το Review[/ur]

More
05 Mar 2012 08:02 #105518 by StrategyGamer
Ευχαριστώ!
Ειναι εύκολα στον χειρισμό ή θα χρειαστω joystick?

edit: To Star Trek Online που ειναι free-to-play στο steam δεν αξίζει;ή δεν ειναι αυτό που ψαχνω;

Playing games since:2004
Playing strategy games since:2005
To those who say I have no life,I answer "get a life"

Football manager Addict

Ακροατής Users
[center:3fnkl43z]
[img
[/center:3fnkl43z]

More
05 Mar 2012 14:56 #105524 by Γιώργος Λόλας
Παίζεις εύκολα και με πληκτρολόγιο-ποντίκι. Το Star Trek δε το έχω παίξει, αλλά μιας και είναι Free-to-Play, κατέβασέ το. Δε χάνεις τίποτα ;)

More
05 Mar 2012 16:30 #105526 by Ανδρεας Καλογερας
Μαγκες θα ηθελα να μου προτεινετε games στο ιδιο στυλ με uncharted. Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει να αγορασω το need for speed the run.( Ενας φιλος μου μου ειπε πως ειναι πολυ καλο, και κυριως καλυτερο απο την σειρα shift και hot pursuit που δεν μου αρεσαν.)

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
06 Mar 2012 23:16 #105579 by Άγγελος Φασούλης
To the Run έχει την ρεαλιστικότητα που έλλειπε από τα προηγούμενα, με λίγα λόγια μην περιμένεις σε απότομη στροφή να κάνεις drift me 300kh/h και να μην βρεθείς στο γκρεμό.

More
07 Mar 2012 12:06 #105585 by Νίκος Tριανταφύλλης
θελω να βρω κανα game που να ειναι survival/horror/ η κατι τετοιο εκτος απο (dead space,left for dead,resident evil,amnesia)