Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέα τάση μόδας για τους gamers!

More
06 Jun 2010 18:22 #73355 by Aνέστης Αδαμίδης

maria_zzZZzz wrote: πρότυπο γυναίκας που έχει σχέση με τους υπολογιστές είναι η Χριστίνα.

Εννοείς τη Μουστάκα; Αν ναι, τότε εγώ απαντώ το εξής: Όχι για μένα δεν έχει καμία σχέση με τους υπολογοστές επειδή δείχνει δύο βιντεάκια στο Ράδιο Αρβύλα. Πρότυπο γυναίκας gamer έχω μια φίλη μου από την Φινλανδία, που τη γνώρισα σε Public στο Counter. Αρχίσαμε τις κουβέντες και μετά παίζαμε one-on-one. Μία φορά με κέρδισε και μου το χτυπάει συνέχεια!!

Πάντως κι εμένα μου άρεσε αυτή η ζώνη. Επειδή όμως δεν πολυσυνηθίζω να φοράω ζόνες, θα μου ήταν άχρηστη. Ίσως αν είχε άλλο χρώμα να σκεφτόμουν σοβαρά να ξεκινήσω να βάζω ζώνες! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2010 20:36 #73368 by Andr
υπαρχει ζωνη little big planet?τουλαχιστον ετσι δε ρεζιλεβεσε

More
07 Jun 2010 00:24 #73382 by Aνέστης Αδαμίδης

kammeno souvlaki wrote: υπαρχει ζωνη little big planet?τουλαχιστον ετσι δε ρεζιλεβεσε

Ίσως αν κάνεις ειδική παραγγελία στη Sony να στη βγάλουν, γιατί το e-shop μόνο τις πουλάει!

More
07 Jun 2010 01:56 #73391 by Μάριος Φραγκόπουλος
Παίδες και εγώ έτσι έλεγα, να βρω κοπελιά που να της αρέσουν τα games και να μην με κοιτάει σαν εξωγήινο, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε. Ξέρετε τι είναι να σας κλίνει το τηλέφωνο στα μούτρα επειδή της έκαναν gang στο DOTA ή να τρώτε κατσάδα που δεν την σώσατε στα MMORG και στα lan strategy. Δεν έχετε ιδέα! :Hangman: Γι'αυτό καλύτερα έκαστος στο είδος του!

More
17 Oct 2010 23:34 #81966 by Ιβάν
Καλά επειδή είμαι καμμένος FPSσας θα την πάρω οπωσδήποτε αυτή τη ζώνη.

More
21 Oct 2010 08:00 #82248 by rafor
Βαλτην στις αποκριες ομως...Δεν με πειραζει που ειμαι gamer , ομως το ρεκορ μου ειναι 4:30 ωρες.Για καποιους ειναι μονο το ζεσταμα τοσο , αλλα εγω μετα ζαλιζομαι τελειως...