Και εγω παιζω καθημερινα απλα και μονο για να ανεβω Lvl, ειναι εθιστικο γιατι ειναι απλο αλλα εχει και πολλα ελλατωματα οπως οτι απο καποια στιγμη και μετα τα λεφτα ειναι άχρηστα (ακομα και στην κουβα που ειμαι δεν εχω τι να τα κανω) δεν υπάρχει μια σωστη αναφορα μαχης και μοιαζει σχεδον random..χανεις απο καποιον και δεν ξερεις γιατι, περα απο την λιστα με τα οπλα του δεν περνεις καμμια αλλη πληροφορια και η ζημια θα ειναι μεσα σε συγκεκριμενα ορια ακομα και αν εχει 501 μαφιοζους..Γενικα ειναι μπερδεμα με τα οπλα,το παιχνιδι δεν σε βοηθαει καθολου..
Ας μην σχολιασω το οτι διαλεξα χαρακτηρα που ανανεωνετε η ζωη του συνεχεια,εντελως άχρηστο (καθος πληρωνεις και healarese με τα απειρα χρηματα) σε αντιθεση με τον αλλο που ανανεωνετε η ενεργεια του στον μισο χρονο, αν το ηξερα απο την αρχη τωρα θα 50 lvl παραπανω τουλαχιστον..
Παντως απο την στιγμη που αρχισα να βαζω τα points μονο στο energy περνω τα lvl σε διπλασιο και τριπλασιο χρονο απο αλλους,αλλωστε οι μαχες δινουν πολυ λιγο xp..(δεν ξερω για hitlist)
Γενικα το παιχνιδι δεν το θεωρο κατι το σπουδαιο, ειναι πολυ μετριο προς κακο και υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΣ καλύτερα browser games