Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sengoku Basara

More
28 Jun 2009 02:27 #55093 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ρε που*** μου, τι εχω πανω μου; Την κατάρα των teaser? Ετσι λοιπον όπως surfαρα έπεσα πάνω σε ενα teaser της Capcom! Το μόνο που φαίνεται είναι ο αριθμός 1560 και ακουγεται στο βάθος ενας αλλοκωτος ήχος. Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για νεο τιτλο Onimusha μιας που στον πρωτο τίτλο της σείρας τα γεγονότα συνέβησαν το 1560.
Για να δείτε αλλο ενα νεο teaser κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. www.capcom.co.jp/1560/

Σημείωση: Μετα με ρωτας εσυ Nikoli για το αν μου αρεσουν τα παιχνίδια των Ιαπωνέζων! Με τετοια βασανιστήρια μου φαίνεται πως το μόνο Japanese game που θα παίζω θα είναι το Metal Gear.. (αιώνιο κολλημα! :mrgreen: )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2009 04:19 #55096 by Στέφανος Τρίγγας
Ενα εχω να πω γιατιιιιιι????????? Τι τους εχουμε κανει πρωτα ο Kojima μετα η Squear Εnix και τωρα η Capcom ελεος ειναι κολητικο αυτο με τα teaser??

More
28 Jun 2009 14:29 #55104 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
To Sengoku Basara ειναι το παιχνιδι που αναπτυσσεται. Απο τις αγαπημενες σειρες ανιμε.

More
28 Jun 2009 14:31 #55106 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: To Sengoku Basara ειναι το παιχνιδι που αναπτυσσεται. Απο τις αγαπημενες σειρες ανιμε.

Πως είσαι τόσο σίγουρος;;; :o

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
More
30 Jun 2009 18:37 #55266 by Στέφανος Τρίγγας
ΟΟΟ τον ταπωσες :P

More
30 Jun 2009 21:06 #55319 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ουστ ρε ολοι με ειδατε μικρο και με εκμεταλευτικατε. Ομως κανεις σας δεν σκευτικε την εκδοχη οτι το 1560 μπορει να ειναι κατι σαν διαφήμηση μεσα στην σελιδα για ενα αλλο τιτλο και οχι οχι για το Sengoku Benslsdf

More
30 Jun 2009 21:33 #55330 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι πρωταγωνιστες ειναι του Sengoku Basara. Επισης το λεει και το κειμενο, αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως, λογω των Ιαπωνικων. Δεν το συμπερανα μονο απο την φωτογραφια.

More
30 Jun 2009 22:30 #55338 by Νικολής Ασημάκης
Τι θέμα έχει το Sengoku Basara?

More
02 Jul 2009 14:59 #55491 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Πλέον ειναι σίγουρο, επιπβεβαιώθηκε και απο την Capcom πριν λιγες ωρες και αλλαξε και το teaser site της, αναμενουμε λοπον το Sengoku Basara 3 μεσα στο 2010.