Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

da vinci code help

More
21 Jun 2009 14:28 #54528 by vasogr
da vinci code help was created by vasogr
δεν ξερω αν ειναι το σωστο section γι' αυτο το παιχνιδι αλλα θελω να μια ερωτηση...

εχω εναν ξαδερφο 15 μηνων ο οποιος ειναι πολυ ζωηρος. το πασχα λοιπον που ημασταν στο χωριο της γιαγιας μου(ειχα παρει και το λαπτοπ μαζι μου[εκει δεν εχει ιντερνετ]) ειχα αφησει καποια στιγμη το λαπτοπ με την οθονη ανοιχτη σε αναμονη πανω στο τραπεζι. [τωρα φαντασειτε ποσο ψηλο ειναι το τραπεζι]

ειχα παει στο wc και καθως γυρνουσα βλεπω τον μικρο να εχει τραβηξει την καρεκλα να εχει ανεβει πανω και να εχει βγαλει το shift, z, w, m, H τον κατεβαζω κατω του λεω οτι ειναι κακο και το δινω το αμαξακι του. [δεν ειμασταν μονοι η γιαγια μου στην κουζινα του εφτιαχνε κρεμα. η κουζινα βλεπει φατσα καρτα το τραπεζι] ηταν και λιγο κουφη η γιαγια δεν καταλαβε τιποτα....

τελος παντω βαζω τα κουμπια αλλα τα 3 πρωτα δεν κουμπωναν με τιποτα...

τωρα λοιπον παιζω ολα τα παιχνιδια με τα βελακια.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τα κουμπια του da vinci code...
μπορει να βοηθησει κανενας?

υ.γ.: θελει αλλαγη ολο το πληκτρολογιο 100 ευρω μου ειπαν. δεν εχω τοσα ακομη αλλα μαζευω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2009 18:35 #54533 by Μάνος Γρυπάρης
Χωρίς παρεξήγηση, απλά τροφή για σκέψη:

- Η λύση της γυναίκας:
Μαζεύει χρήματα για να πάρει νέο πληκτρολόγιο

- Η λύση του άντρα:
Παίρνει το ξαδερφάκι 15 μηνών μαζί με τα κομμάτια του πληκτρολογίου, πηγαίνουν παρέα στο θείο και τη θεία και τους λέει με αγριεμένη φωνή:
"Τα βλέπετε αυτά? 100 ευρώ κοστίζει η αλλαγή πληκτρολογίου. Η τα πληρώνετε ή δεν ξαναπατάτε στο σπίτι. Κατανοητό?

Sorry δηλαδή αλλά αν ήτανε ανηψάκι μου, το ίδιο ακριβώς θα έλεγα στην οικογένειά του. Οι γονείς έχουν υποχρέωση να πληρώνουνε τα σπασμένα των παιδιών τους αλλά και να "καθαρίζουνε" για λογαριασμό των παιδιών τους! :wink:

Την πήγα αλλού την κουβέντα αλλά έτσι είναι. Τώρα, το μόνο που σου μένει είναι να τσεκάρεις τα Options χρησιμοποιώντας το mouse, για να δεις από που αλλάζεις τα keys. Κατά τα άλλα με το πληκτρολόγιο έτσι το βλέπω χλωμό να κάνεις τη δουλειά σου. Anyway, το πρόβλημα πάντως είναι στη ρίζα, όχι στα κλαδιά!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jun 2009 19:37 #54538 by vasogr
Replied by vasogr on topic da vinci code help
χααχαχαχ

ευχαριστω

More
21 Jun 2009 19:50 #54540 by Νικολής Ασημάκης