Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon: Γενική συζήτηση

More
10 Nov 2009 12:21 #64554 by Μάνος Γρυπάρης
Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα GameExplorers: 2106424092
Και δες αν έχει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2010 17:44 #74571 by Lalo007
Θα ηθελα να θεσω μια ερωτηση σε αυτους που παιζαν pokemon σε νεαρη ηληκια(ακομη και τωρα):
Γιατι επιμενετε οτι οι πρωτες κασετες δεν συγκρινονται με τις τωρινες,ενω στην πραγματικοτητα εχουν πολυ καλυτερα γραφικα,μεγαλυτερη "γκαμα" pokemon και πολλες αλλες καινοτομιες,λογω της εξελιξης της τεχνολογιας? :icon what:

More
28 Jun 2010 17:46 #74572 by Άγγελος Φασούλης
Εμένα δεν με πειράζουν τα καινούργια αλλά από ότι έχω δει μέχρι τώρα από την πέμπτη γενιά έχουν αρχίσει να το παρακάνουν.

More
28 Jun 2010 17:49 #74573 by Lalo007
ισως.περα απο την 5η γενια.εστω και 3η,4η.....μιλαω γενικα για τις σχετικα καινουργιες εκδοσεις,πχ emerald,diamond,pearl,platinum.

More
28 Jun 2010 18:48 #74575 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν οι καινούριες εκδόσεις. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να έχει στις καινούριες και Pokemon τα οποία ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις(μιλάω κυρίως για τα Pokemon-θρύλους). Εγώ ας πούμε θα ηθελα στην Saphire που έχω, εκτός από το Kyogre να έχω και το Mewtwo ή το Entei. Εμένα αυτό δεν μ' αρέσει. Κατά τ' άλλα είναι εντάξει.

More
28 Jun 2010 19:13 #74577 by Lalo007
Αυτο ειναι ενα αρνητικο.Μπορεις ομως να μεταφερεις τα pokemon σου απο τις παλιες στις καινουργιες κασετες σου.Εχω δει και στο youtube διαφορα video που δειχνουν pokemon θρυλους(κυριως σε αλλα χρωματα,τα λεγομενα χρυσα pokemon,αν δεν κανω λαθος)να πιανονται σε καινουργιες εκδοσεις,οπως η diamond.Δεν ξερω ομως αν αληθευει ή ειναι καποιο fake.

More
28 Jun 2010 20:29 #74581 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ γνωρίζω ότι μερικές κασσέττες κάνουν μεταξύ τους ανταλλαγές. Ας πούμε οι FireRed & LeafGreen κάνουν trade με τις Ruby & Saphire. Αλλά δεν γίνεται να φέρεις ένα Pokemon από την Silver στην FireRed ή την Saphire. Αυτά ξέρω εγώ.

More
28 Jun 2010 20:50 #74582 by Lalo007
Ναι ετσι ειναι.οι πολυ παλιες κασετες(gold,silver κτλ)δεν εχουν καμια απολυτως "επαφη"ας πουμε, με τις υπολοιπες κασετες.Ομως μπορεις να μεταφερεις pokemon απο Emerald,Ruby,Sapphire,Firered και Leafgreen στις Diamond,Pearl,Platinum κτλ.

More
28 Jun 2010 22:04 #74592 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπικά δεν πολυπάω τα sequels. Ακόμα και το Johto μου φάνηκε κάπως υπερβολή.

More
29 Jun 2010 15:27 #74633 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Προσωπικά δεν πολυπάω τα sequels. Ακόμα και το Johto μου φάνηκε κάπως υπερβολή.

Μάλλον εννοείς βαρετό. Γιατί εντάξει, όταν κάτι το τραβάς και το τραβάς, στο τέλος γίνεται σαν τη Λάμψη του Φώσκολου και το One Piece εκείνου του Κινέζου(ή Γιαπωνέζου, δεν ξέρω τι είναι).