Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Soundtrack του Metal Gear ειναι κλεμμένο;

More
06 Jun 2009 17:04 #53823 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ετσι όπως εβλεπα videos στο Youtube βρήκα καποιο που πραγματικά μου εριξε την διάθεση. Είναι ενα βίντεο που δείχνει πως το Metal Gear Solid εχει μουσική "κλεμένη" απο ενα αλλο ταγουδι που γράφτηκε παλιοτερα στην Ρωσία.
[youtube:3lew0eze]
[/youtube:3lew0eze]
Εγώ προσωπικα πιστευω οτι ο TAPPY απλα εμπνεύστικε για να γράψει την μουσικη στο metal gear. Όπως το ακουω εγω, μονο οι προτες νοτες μοίαζουν με το Metal Gear Theme..
Δειτε ενα βίντεο σύγκρισης.
[youtube:3lew0eze]
[/youtube:3lew0eze]
Στο τέλος γινεται πανικος απο τις νοτες... Κι ομως, αυτος ειναι ο λογος που δεν χρησιμοποιηθηκε το κλασικο τραγουδι του Metal Gear Solid
Και εξάλου πιο τραγουδι ειναι πιο διασημο; Ολοι ξερουν! Το αλλο ήταν ποσα χρόνια που ειχε βγει και δεν το ήξερε κανεις... Να ναι το ξερω ακουγομαι σαν fanboy... Αλλα τι να κανουμε εχω πορωση με το MGS και αυτο το πραγμα με στεναχωρησε :cry:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2009 18:04 #53831 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Να ναι το ξερω ακουγομε σαν fanboy...

Μα, είσαι fanboy! :P

More
06 Jun 2009 18:09 #53833 by Πασχάλης Μαυρωδής
Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να τα ακούσω για να βγάλω συμπέρασμα αν και θα ήθελα πολύ... :(

More
07 Jun 2009 14:03 #53860 by Μάνος Γρυπάρης
Αν κρίνω από τις αντιδράσεις του Kojima ο οποίος έχει μείνει κάγκελο, λίγες ώρες μετά μάλλον κάποιος σχιστομάτης θα έχασε τη δουλειά του! :lol:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jun 2009 15:40 #53864 by Νικολής Ασημάκης
Τώρα που τα ξανάκουσα πιο προσεχτικά, το παλιό τραγούδι έχω την εντύπωση πως το έχω ακούσει παλαιότερα στο ραδιόφωνο. (εκπομπή με κλασσικά κομμάτια)

More
07 Jun 2009 22:05 #53883 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Αν κρίνω από τις αντιδράσεις του Kojima ο οποίος έχει μείνει κάγκελο, λίγες ώρες μετά μάλλον κάποιος σχιστομάτης θα έχασε τη δουλειά του! :lol:

Μπα την εχει χασει εδω και καιρο το τραγουδι του MGS το ειχε γαψει ο TAPPY ο οποιος δουλεψε μονο για το Soundtrack του MGS1 σε ολα τα αλλα ήταν ο Harry-Gregson Williams που εκανε διασκευες του κομματιού που είχε φτιάξει ο TAPPY.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2009 22:19 #53889 by Πασχάλης Μαυρωδής
:o :o :o !!!!!!!!!!!! Απίστευτο... Μοιάζουν απίστευτα! Τώρα έπαθα πλάκα! Και θεωρούσα το Soundtrack του Metal Gear από τα πιο πρωρότυπα Soundtracks σε Videogame.......

More
07 Jun 2009 23:19 #53895 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote: :o :o :o !!!!!!!!!!!! Απίστευτο... Μοιάζουν απίστευτα! Τώρα έπαθα πλάκα! Και θεωρούσα το Soundtrack του Metal Gear από τα πιο πρωρότυπα Soundtracks σε Videogame.......

Βασικα καθίστε να ακουσετε χωριστα και τα δυο τραγουδια και θα δειτε πως δεν μοιαζουν... Εξάλου υπάρχουν χιλιαδες τραγουδια που μοιαζουν μεταξυ τους αλλα δεν εκαναν ετσι! Πιο διασημο ειναι το τραγουδι με την μορφη του metal gear παρακατω θα ακουσετε τραγουδια που μοιαζουν μεταξυ τους.

[youtube:1yza5j36]
[/youtube:1yza5j36]

[youtube:1yza5j36]
[/youtube:1yza5j36]

More
08 Jun 2009 12:18 #53909 by Νικολής Ασημάκης
Και τι σχέση έχει η διασημότητα; :P

More
08 Jun 2009 13:44 #53912 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχει! Σιγα, χρειαστικαν ποσα χρονια για να δουμε το τραgoydi.. Λες και το ήξερε η μάνα του πιο πριν :P Βασικα επρεπε η KOnami απλα να αγορασει τα δικαιωματα του τραγουδιου για να μην ειχε προβλημματα τωρα...