Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Top 10 most pirated games of 2008

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Dec 2008 16:48 #49585 by a Guest
Replied by a Guest on topic Top 10 most pirated games of 2008

ravage\ wrote: San Andreas και Sims 2 παντος αν και λιγο πιο μεγαλα σε ηλικια ειναι σταθερα στην πρωτη δεκαδα...

Σταθερότατα αν και αυτό δεν είναι κάπως περίεργο :?:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2008 18:51 #49594 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω δεν ειμαι κατα της πειρατειας για εναν απλο λογο. Δεν μπορει το Kilzone 2 και το 'Δεν το ξερει η μανα του Action game' να εχουν το ιδιο κοστος κατασκευης, αλλα παρολα αυτα να κανουν και τα 2 70 ευρω.

Κατσε ρε φιλε, το ιδιο κανει η Ferrari με το Punto? Αφου εχουν ανυπαρκτη τιμολογιακη πολιτικη, να κανουν ανυπαρκτες πωλησεις. Ετσι ειναι αυτα.

More
15 Dec 2008 18:55 #49595 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak\ wrote: Εγω δεν ειμαι κατα της πειρατειας για εναν απλο λογο. Δεν μπορει το Kilzone 2 και το 'Δεν το ξερει η μανα του Action game' να εχουν το ιδιο κοστος κατασκευης, αλλα παρολα αυτα να κανουν και τα 2 70 ευρω.

Κατσε ρε φιλε, το ιδιο κανει η Ferrari με το Punto? Αφου εχουν ανυπαρκτη τιμολογιακη πολιτικη, να κανουν ανυπαρκτες πωλησεις. Ετσι ειναι αυτα.

Δεν το ειχα ποτε σκεφτει ετσι! Δικιο εχεις! Go pirates!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.