Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προσφορές σε video games

More
05 Oct 2021 18:34 #256068 by Aνέστης Αδαμίδης
Η συνεργασία του Netflix με την beHaviour, ομάδα ανάπτυξης του Dead by Daylight, οδεύει προς το τέλος της. Έτσι, το dlc Stranger Things, το οποίο περιλαμβάνει τους Steve Harrington, Nancy Wheeler ως survivors και τον Demogorgon ως killer, δίνεται σε προσφορά. Η αρχική ανακοίνωση έγραφε για 50%, αλλά στο Steam φαίνεται να είναι στο 43%.

Οι εν λόγω χαρακτήρες δε θα είναι διαθέσιμοι για αγορά πέραν της 17ης Νοεμβρίου επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όσους δεν είχαν το συγκεκριμένο dlc να το αποκτήσουν τώρα. Επιπλέον, ο χάρτης που συνόδευε τους χαρακτήρες αυτούς, θα καταργηθεί δια παντός.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2021 02:06 #256307 by Stathis Moose Stathopoulos
Διαθέσιμο στο Epic Games Store

Τo PC Building Simulator είναι πλέον διαθέσιμο για download από το Epic Games Store. Αν το κατεβάσετε μέχρι την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, τότε το κρατάτε και αυτό μόνιμα στο PC σας.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το PC Building Simulator.

More
21 Oct 2021 23:22 - 21 Oct 2021 23:23 #256554 by Blood Prince
Among the Sleep - Enhanced Edition

Among the Sleep is a first person horror adventure, in which you play a two year old child. After waking up in the middle of the night to mysterious sounds, you start exploring the dark looking for comfort.
The game explores horror through atmosphere and exploration, not with scores and combat systems. In Among the Sleep you’re vulnerable, scared, and trying to make sense of the world.

€13.99
Free
Sale ends 10/28/2021 at 6:00 PM

Ενδιαφέρον. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Oct 2021 23:23 by Blood Prince.

More
22 Oct 2021 14:09 #256629 by Stathis Moose Stathopoulos

Τo Through the Sleep: Enhanced Edition είναι πλέον διαθέσιμο για download από το Epic Games Store. Αν το κατεβάσετε μέχρι την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το κρατάτε μόνιμα στο PC σας.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Through the Sleep: Enhanced Edition .

More
22 Oct 2021 14:16 #256633 by Blood Prince

Τo Through the Sleep: Enhanced Edition είναι πλέον διαθέσιμο για download από το Epic Games Store. Αν το κατεβάσετε μέχρι την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το κρατάτε μόνιμα στο PC σας.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Through the Sleep: Enhanced Edition .

Το απέκτησα από χθές. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Oct 2021 13:20 #256822 by Aνέστης Αδαμίδης
Πήρα από το Steam το Black Desert με 0.99€. Tώρα πότε θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιχνίδι, αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Αλλά έχω αρκετούς φίλους στο Steam που έχουν το παιχνίδι, οπότε μπορεί να ασχοληθούμε όλοι μαζί :D

More
28 Oct 2021 13:29 #256824 by Blood Prince

Πήρα από το Steam το Black Desert με 0.99€. Tώρα πότε θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιχνίδι, αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Αλλά έχω αρκετούς φίλους στο Steam που έχουν το παιχνίδι, οπότε μπορεί να ασχοληθούμε όλοι μαζί :D
Ακόμα τόσο κάνει ; ίσως το τσεκάρω αλλά δεν παίζω online συνήθως. 

Εγώ έχω παίξει με φίλους στο steam το Dark Souls 2 Softs και έτσι πήρα πλατίνα. Ωραίες εποχές.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Oct 2021 13:34 #256826 by Blood Prince
Elder Scrolls Oblivion 3,19 €

Λέω να το πάρω ή μπά ; 

Η τιμή είναι χώμα εντελώς σίγουρα αλλά και πάλι θα το σκεφτώ. 

www.eneba.com/el/steam-the-elder-scrolls-iv-oblivion-goty-deluxe-edition-steam-key-global

[IMG

Peter Baylish

More
28 Oct 2021 13:37 #256827 by Aνέστης Αδαμίδης

Εγώ έχω παίξει με φίλους στο steam το Dark Souls 2 Softs και έτσι πήρα πλατίνα. Ωραίες εποχές.
Ναι, μόλις το τσέκαρα και ακόμη τόσο κάνει. Δε φαίνεται κάνα υπερτούμπανο παιχνίδι, του 2017 είναι, αλλά ως κλασσικό θύμα του καταναλωτισμού και επίσης ως κλασσική περίπτωση ανεμοδούρας, παρασύρθηκα και το αγόρασα xD

More
28 Oct 2021 13:45 - 28 Oct 2021 14:05 #256830 by Blood Prince

Ναι, μόλις το τσέκαρα και ακόμη τόσο κάνει. Δε φαίνεται κάνα υπερτούμπανο παιχνίδι, του 2017 είναι, αλλά ως κλασσικό θύμα του καταναλωτισμού και επίσης ως κλασσική περίπτωση ανεμοδούρας, παρασύρθηκα και το αγόρασα xD

Με τα 1 € θύμα καταναλωτισμού ; 

Εγώ βέβαια ακόμα σκέφτομαι και το Oblivion που κάνει 2-3 €  !     

Είναι του 2017 ; Μάλλον θα είναι βαρύ για το Laptop μου. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Oct 2021 14:05 by Blood Prince.