Χαράς ευαγγέλια για όλους εμάς τους AMDάκηδες! Στα πλαίσια του AMD Promo 2016 υπό τον τίτλο "We're in the Game", η γνωστή εταιρία χαρίζει απλόχερα μια πλειάδα παιχνιδιών, από τα οποία πιστεύω ότι ξεχωρίζουν τα Dirt Rally, Dirt 3, LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, Far Cry 3, Far Cry 3: Blood Dragon και Saints Row 4. Η μόνη προϋπόθεση είναι να φοράτε στον υπολογιστή σας επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών της AMD των τελευταίων χρόνων.
Δυστυχώς, ο Phenom II X4 955 που έχω δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, θεωρείται και είναι παλιός, έχω όμως κάρτα γραφικών την R9 270X, που μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ επτά τίτλων, και μάλλον θα καταλήξω στο Dirt 3 εκτός απροόπτου ή το Sonic & All‐Stars Racing Transformed.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επαλήθευση των προϊόντων σας προκειμένου να αποκτήσετε το game της επιλογής σας, πατήστε στο σχετικό
link
. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια μικρή εφαρμογή (AMD Product Verification) των 421KB.
Κάποιοι έχουν συναντήσει πρόβλημα καθώς τους εμφανίζεται μήνυμα ότι "Your processor name could not be found. Please try again or contact support". Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Έχω απευθυνθεί στο support και περιμένω απάντηση μέσα στη μέρα ενδεχομένως (24-48 ώρες). Με λίγη υπομονή πιστεύω ότι όλοι θα μείνουμε ικανοποιημένοι.
Ιδού η αναλυτική
λίστα
προσφερόμενων παιχνιδιών αναλόγως των cpu και gpu που έχετε.