Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προσφορές σε video games

More
29 Jun 2014 18:04 #146219 by Grigoris
Ναι αλλα τα παιχνιδια απο το zavvi ειναι ευρωπαικα ή οχι?

Και απο το ψαξιμο που εχεις κανει κατα καιρους που εχεις βρει τις καλυτερες τιμες και σε μεταχηρισμενα παιχνιδια αλλα και σε καινουργια.

Ναι αλλα το play.com νομιζω εχει περιορισμο μεχρι τι ποσο θα στειλει στην ελλαδα και νομιζω αυτο το ποσο ειναι 30-40 ευρω επομενως δεν νομιζω να μπορεις να παραγγειλεις πολλα απο play.com επομενως.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2014 18:54 #146220 by Νικολής Ασημάκης

fits79 wrote: Ναι αλλα τα παιχνιδια απο το zavvi ειναι ευρωπαικα ή οχι?

Και απο το ψαξιμο που εχεις κανει κατα καιρους που εχεις βρει τις καλυτερες τιμες και σε μεταχηρισμενα παιχνιδια αλλα και σε καινουργια.

Ναι αλλα το play.com νομιζω εχει περιορισμο μεχρι τι ποσο θα στειλει στην ελλαδα και νομιζω αυτο το ποσο ειναι 30-40 ευρω επομενως δεν νομιζω να μπορεις να παραγγειλεις πολλα απο play.com επομενως.......

Όλα όσα είχα πάρει είναι ευρωπαϊκά

Για τιμές, δεν ισχύει κάτι standard. Ψάχνεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σε όλα τα site και βρίσκεις που είναι η καλύτερη προσφορά.

Το play.com δεν είχε κάποιο περιορισμό, την τελευταία φορά που αγόρασα από αυτό. Δεν ξέρω αν έβαλαν κάποιον τώρα τελευταία, καθώς έχω να παραγγείλω μήνες.

More
29 Jun 2014 23:18 #146227 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Zaratoth wrote: Όλα όσα είχα πάρει είναι ευρωπαϊκά

Για τιμές, δεν ισχύει κάτι standard. Ψάχνεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σε όλα τα site και βρίσκεις που είναι η καλύτερη προσφορά.

Το play.com δεν είχε κάποιο περιορισμό, την τελευταία φορά που αγόρασα από αυτό. Δεν ξέρω αν έβαλαν κάποιον τώρα τελευταία, καθώς έχω να παραγγείλω μήνες.

Πάντα έλεγε ότι είχε περιορισμό, απλώς τον αγνοείς γιατί δεν ισχύει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jun 2014 02:21 #146235 by Grigoris
Εισαι απολυτα σιγουρος γι' αυτο που λες περι περιορισμου?

Οτι λεει μεν οτι εχει περιορισμο για Ελλαδα αλλα τελικα δεν ισχυει μπορεις να αγορασεις ακομα και με συνολο 100 ευρω?

Επισης το zavvi.com & play.com ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης για Ελλαδα?

Zaratoth wrote:

fits79 wrote: Ναι αλλα τα παιχνιδια απο το zavvi ειναι ευρωπαικα ή οχι?

Όλα όσα είχα πάρει είναι ευρωπαϊκά

Απο το λιγο που εψαξα παντως σε παιχνιδια κορυφαια το zavvi εχει καλυτερες τιμες απο το play.

More
20 Jul 2014 21:17 #146839 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Aug 2014 20:52 #148669 by jim
βγήκε νέο humble jumbo bundle

More
28 Aug 2014 22:28 - 28 Aug 2014 22:29 #148794 by Donnie Darko
Καλησπερα παιδια Τρελαθηκε το αφεντικο στο Steam
Guacamelee! Gold Edition, Hotline Miami, The Stanley Parable, Octodad: Dadliest Catch, Monaco: What's Yours Is Mine και FRACT OSC Ολα αυτα μονο 20 ευρω! στο STEAM
Βεβαια αξισει να σημειωθει οτι περιπου ολα αυτα τα indie games που περιλαμβανει στο πακετο κοστιζουν πανω κατω 80 ευρω!
Ισχυει μεχρι 3 σεπτεμβριου!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 28 Aug 2014 22:29 by Donnie Darko.

More
09 Sep 2014 23:40 - 09 Sep 2014 23:41 #149329 by Frank
Το store του humblebundle ξεκινησε απο χτες και μεχρι τις 22 του μηνα μια νεα κατηγορια προσφορων: "End of Summer Sale"

Καθε Δευτερα δινουν ενα game free, αυτη τη βδομαδα εδιναν το Warlock: Master of the Arcane τσιμπησα ενα και κρατησα κ ενα key για οποιον το θελει ( το κατεβαζει απο εδω ). Επισης στα υπολοιπα παιχνιδια της λιστας υπαρχουν καποιες ενδιαφερουσες προσφορες οποτε να το τσεκαρετε αυτες τις μερες.

Εγω λεω να παρω το Prison Architect στα 9 ευρω και το The wolf among us στα 10, ενω ψηνω ασχημα μια δεκαρια ακομα game οπως τα Memoria, State of Decay και Batman Arkham City που ειναι γυρω στα 5 ευρω για οποιον ενδιαφερεται.
Last edit: 09 Sep 2014 23:41 by Frank.

More
17 Sep 2014 17:31 #149631 by Kίμωνας Κάργατζης
Καλησπέρα παιδιά έχει το Steam προσφορά Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut στα 4,99 €
Συμφέρει , τί λέτε (αρχική τιμή 19,99)? Δεν το έχω παίξει το franchise καθόλου ,γ αυτό θέλω τη γνώμη σας ;)

More
17 Sep 2014 22:37 #149637 by Donnie Darko
Καλό είναι,συμφέρει εγώ το είχα αγοράσει και ήταν καλό B) B)

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)