Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προσφορές σε video games

More
16 Aug 2013 14:21 #130538 by Alex Filos
Προσφορά στο gog.com, 10 παιχνίδια βασισμένα σε κανόνες DnD για 20 ευρώ (25 δολλάρια): www.gog.com/promo/dnd_gems

3 μέρες ακόμα. Κυριολεκτικά πάνω από 1000 ώρες gaming. Συγκεκριμένα τα Baldur's Gate 2 και Planescape: Torment θεωρούνται από πολλούς τα καλύτερα RPG όλων των εποχών. Επίσης εξαιρετικό το 1ο expansion του Neverwinter Nights 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2013 14:27 #130539 by Κώστας Λάβαρης
Μου έστειλε και εμένα τη προσφορά αυτή το GOG και κυριολεκτικά μου έπεσε το σαγόνι. Όντως Vitril, αμέτρητες οι ώρες που θα περάσεις με αυτά τα παιχνίδια. Σκοπεύω να το αγοράσω! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
16 Aug 2013 16:15 #130550 by Βασίλης Καμακάρης
Όντως απίστευτα games τα έχω και εγώ άλλα από τα περιοδικά που μάζευα.

More
23 Aug 2013 19:54 #130894 by Κώστας Λάβαρης
Το Humble Origin Bundle προσθέτει ακόμα δύο παιχνίδια στη συλλογή! Πρόκειται για τα Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (Origin, Steam) και Populous (Origin). Όσοι έχετε αγοράσει ήδη τα παιχνίδια, θα σας έχουν προστεθεί και τα δύο νέα. Μπείτε στο account σας στο Humble Bundle και θα βρίσκονται εκεί. :) Ισχύει για όσους πλήρωσαν πάνω από το μέσο όρο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
23 Aug 2013 20:39 #130898 by Σπύρος
Ισχύει και για όσους δεν έδωσαν πάνω από το μέσο όρο. ;)

More
23 Aug 2013 20:43 #130901 by Κώστας Λάβαρης
Οκ τότε, λάθος μου.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
23 Aug 2013 20:50 #130902 by Σπύρος
Δε το περίμενα αλλά είδα σήμερα τα κλειδιά. Μετά θυμήθηκα ότι έχω ήδη Rel Alert και polulous.

More
24 Aug 2013 20:32 #130958 by Ιωαννιδης Βαγγελης
Υπάρχει μία απίστευτη προσφορά στο www.humblebundle.com .Αγοράζεις πακέτο 10 games(including BF3/Sims3/Deadspace1+3) και πληρώνεις όσο θέλεις με το κατώτατο όριο να είναι 4.9Ε. Όλα τα χρήματα πάνε σε όποιο charity επιλέξετε.

More
24 Aug 2013 22:13 #130964 by Κώστας Λάβαρης
Το Humble Origin Bundle έχει καταφέρει να μαζέψει 9 εκατομμύρια ευρώ και απομένουν ακόμα 4 μέρες. Με διαφορά το πιο πετυχημένο bundle και είναι και για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ακόμη πιστεύω είναι ένα μικρό boost για τη πλατφόρμα του Origin (παρόλο που έχει πολλά προβλήματα) καθώς είναι ωραίος τρόπος να ξεκινάς τη συλλογή σου σε αυτό. Ελπίζω να επαναληφθεί στο μέλλον τέτοια ενέργεια με παιχνίδια για το Origin. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Aug 2013 16:53 #131214 by Βασίλης Καμακάρης
Το τσίμπησα και εγώ το Humble Bundle του Origin.