Panteiakos wrote: Μάνο αν και είμαι NOOBAS στα GH (έχω παίξει μόνο το legends pc version) δεν είχα κανένα πρόβλημα να πάρω 5 αστέρια σχεδόν σε όλα τα τραγούδια στο medium difficulty. Επίσης να προσθέσω οτι έχει 3-4 videakia bootleg like απο συναυλίες metallica. Τέλος ως μεταλοροκάς βρίσκω κομμάτια όπως "War Ensemble" απο Slayer, Hell bent for leather απο Priest, Am I evil -Diamond Head, Αce of spades - Motorhead, Evil-Mercyful fate κτλ πολύ γερά κομμάτια για fillers. Όποιος γουστάρει έστω και λίγο τα GH και ακούει rock/metal ( metallica fans δεν το αναφέρω καν) θα γουστάρει. ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ μειον για εμένα οτι δεν έχει τα 2 αγαπημένα μου metallica songs, Βlackened και and Justice for all χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει την συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων metallica songs.
Εγω που έχω παίξει 3 Guitar Hero (αυτό είναι το 4ο) κι έχω την κιθάρα από το World Tour σε πληροφορώ ότι στο Medium επίπεδο ξεκινούσα καλά αλλά έτσι όπως κατέβαιναν οι νότες από το πρώτο ρεφραίν και μετά, τα έβγαζα όλα στο κόκκινο, άντε με το ζόρι στο κίτρινο και πολλές φορές αποτύγχανα.
Και το γράφω και στο review, ότι στο Easy βαράς κόφτη με 5 αστεράκια και στο Medium πιάνονται τα δάχτυλά σου. Εκτός κι αν παίζεις ήδη κιθάρα, τι να σου πω!