Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Guitar Hero: Metallica

More
04 Mar 2009 22:22 #51311 by Χρήστος Αρμυριώτης
Έστω Manowar, ή το πολύ πολύ Rhapsody! Να νιώσουν και λίγο τα ηχεία τι θα πει Pure Metal! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2009 02:24 #51321 by ilias73
Replied by ilias73 on topic Guitar Hero: Metallica
Ρε δεν κανουμε ενα αληθινο γκρουπ να γουσταρουμε καλυτερα;

More
05 Mar 2009 04:36 #51323 by Γεράσιμος Βαγγής
Ελα να ροκαρουμε λιγοοοοο

More
05 Mar 2009 16:35 #51332 by ilias73
Παμε, εγω κιθάρα....Αλλος...

More
05 Mar 2009 21:55 #51344 by Πασχάλης Μαυρωδής

Nikolis wrote: Οι Nightwish ρε δεν έχουν και την τρομερή κιθάρα. Για κανένα keyboard hero να το καταλάβω, η για soprano vocals hero. :P

Lol! Μήπως θέλεις και κάνα "Μπουζούκι Hero''? :D

More
05 Mar 2009 22:39 #51347 by Νικολής Ασημάκης
Μπα, δεν είμαι φαν του είδους! xD

More
06 Mar 2009 01:20 #51349 by ilias73
Καλη ιδεα :!: ..θα ηταν,αλλα εμπλεξες με σκληρους εδω οποτε :mrgreen: :mrgreen:

More
24 Jun 2009 12:18 #54856 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το σχετικό review

Άντε Metalάδες, σπάστε τα. Εγώ πάντω θα περιμένω το The Beatles: Rock Band τον Σεπτέμβρη :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Jun 2009 13:39 #54863 by Stathis Yannacopoulos
Μάνο αν και είμαι NOOBAS στα GH (έχω παίξει μόνο το legends pc version) δεν είχα κανένα πρόβλημα να πάρω 5 αστέρια σχεδόν σε όλα τα τραγούδια στο medium difficulty. Επίσης να προσθέσω οτι έχει 3-4 videakia bootleg like απο συναυλίες metallica. Τέλος ως μεταλοροκάς βρίσκω κομμάτια όπως "War Ensemble" απο Slayer, Hell bent for leather απο Priest, Am I evil -Diamond Head, Αce of spades - Motorhead, Evil-Mercyful fate κτλ πολύ γερά κομμάτια για fillers. Όποιος γουστάρει έστω και λίγο τα GH και ακούει rock/metal ( metallica fans δεν το αναφέρω καν) θα γουστάρει. ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ μειον για εμένα οτι δεν έχει τα 2 αγαπημένα μου metallica songs, Βlackened και and Justice for all χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει την συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων metallica songs.

More
24 Jun 2009 14:23 #54864 by Μάνος Γρυπάρης

Panteiakos wrote: Μάνο αν και είμαι NOOBAS στα GH (έχω παίξει μόνο το legends pc version) δεν είχα κανένα πρόβλημα να πάρω 5 αστέρια σχεδόν σε όλα τα τραγούδια στο medium difficulty. Επίσης να προσθέσω οτι έχει 3-4 videakia bootleg like απο συναυλίες metallica. Τέλος ως μεταλοροκάς βρίσκω κομμάτια όπως "War Ensemble" απο Slayer, Hell bent for leather απο Priest, Am I evil -Diamond Head, Αce of spades - Motorhead, Evil-Mercyful fate κτλ πολύ γερά κομμάτια για fillers. Όποιος γουστάρει έστω και λίγο τα GH και ακούει rock/metal ( metallica fans δεν το αναφέρω καν) θα γουστάρει. ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ μειον για εμένα οτι δεν έχει τα 2 αγαπημένα μου metallica songs, Βlackened και and Justice for all χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει την συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων metallica songs.

Εγω που έχω παίξει 3 Guitar Hero (αυτό είναι το 4ο) κι έχω την κιθάρα από το World Tour σε πληροφορώ ότι στο Medium επίπεδο ξεκινούσα καλά αλλά έτσι όπως κατέβαιναν οι νότες από το πρώτο ρεφραίν και μετά, τα έβγαζα όλα στο κόκκινο, άντε με το ζόρι στο κίτρινο και πολλές φορές αποτύγχανα.

Και το γράφω και στο review, ότι στο Easy βαράς κόφτη με 5 αστεράκια και στο Medium πιάνονται τα δάχτυλά σου. Εκτός κι αν παίζεις ήδη κιθάρα, τι να σου πω!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)