Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσες ώρες σερί αντέξατε παίζοντας games?

Poll: Μέχρι πόσες ώρες συνεχόμενες έχετε παίξει το αγαπημένο σας παιχνίδι? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Από 3 και κάτω
5 1.2%
4
10 2.4%
5
13 3.1%
6
17 4%
7
13 3.1%
8
30 7.1%
9
13 3.1%
10
42 10%
11
5 1.2%
12
45 10.7%
13
13 3.1%
14
20 4.8%
15
24 5.7%
16
24 5.7%
17
13 3.1%
18
18 4.3%
19
5 1.2%
20
18 4.3%
21
2 0.5%
22
2 0.5%
23
8 1.9%
Πάνω από 24ωρο! (γράψτε πόσες!)
81 19.2%
Total number of voters: 187
Only registered users can participate to this poll
More
09 Sep 2016 11:39 #187384 by Δημήτρης Φιλίππου
10 ώρες έπαιξα το pes 12 όταν το αγόρασα το 2011. Τότε ήταν καινούριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2016 02:19 #191405 by Αγγελική Γοργορίνη
8 με 9 ώρες, λιώνοντας -κυριολεκτικά- Medieval II: Total War κάθε βράδυ το καλοκαίρι. Και σίγουρα θα άντεχα παραπάνω, αλλά η φωνή της λογικής με έπειθε να βάλω στοπ, γιατί ξημέρωνε ώρες πριν κι έπρεπε να κοιμηθώ η άμοιρη.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
09 Jan 2017 02:20 - 09 Jan 2017 02:26 #192111 by Angel
Έχω κλείσει σχεδόν 48ωρο στο Star Wars The Old Republic.Ήταν νομίζω τα τελευταία 10 levels για να φτάσω το cap και με είχε πιάσει τρέλα.Ξεκίνησα να παίζω μεσημέρι,παίρνω σερί το βράδυ,επομένη πήγα 3 ώρες σχολη(εργαστήριο υποχρεωτικό) γυρνάω και συνεχίζω το λιώσιμο όπου ξαναπαίρνω σερί τη νύχτα και την επομένη έπρεπε πάλι να παώ σχολή(πάλι εργαστήριο...)για 2 ώρες ευτυχώς μόνο αυτή τη φορά και ξεράθηκα επιτέλους το βράδυ(κατα τις 12 νομίζω) αλλά είχα φτάσει το cap αρκετά νωρίτερα(απόγευμα ήταν θυμάμαι γιατί τέτοια ώρα γυρνούσα απο σχολή) οπότε δε μετράω τις υπόλοιπες ώρες γιατί έκανα άλλα πράγματα.Και στο WoW είχα κλείσει 24ωρο για να πάρω το Netherdrake,ήταν η τελευταία μέρα των dailies που είχε μείνει για να το πάρω και περίμενα μεχρι τις 5 για να κάνουν reset τα dailies για να τα ξανακάνω και να το πάρω,ε και λέω αφού έκαναν ολα reset και είχα και παρέα δεν πάμε και κανα heroic;Τσουπ φτάσαμε μεσημεράκι και συνηδητοποιούμε οτι παίζουμε απο τη 1 της προηγούμενης μέρας...Whoops :P Απο τότε δεν με έχει κρατήσει παιχνίδι πάνω απο 6-7 ώρες καθηλωμένο σε μια καρέκλα.Τελειώνουν πολύ γρήγορα τα story modes και ψιλοχάνεται το ενδιαφέρον... :(

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 09 Jan 2017 02:26 by Angel.

More
09 Jan 2017 02:51 #192112 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Έχω κλείσει σχεδόν 48ωρο στο Star Wars The Old Republic.Ήταν νομίζω τα τελευταία 10 levels για να φτάσω το cap και με είχε πιάσει τρέλα.Ξεκίνησα να παίζω μεσημέρι,παίρνω σερί το βράδυ,επομένη πήγα 3 ώρες σχολη(εργαστήριο υποχρεωτικό) γυρνάω και συνεχίζω το λιώσιμο όπου ξαναπαίρνω σερί τη νύχτα και την επομένη έπρεπε πάλι να παώ σχολή(πάλι εργαστήριο...)για 2 ώρες ευτυχώς μόνο αυτή τη φορά και ξεράθηκα επιτέλους το βράδυ(κατα τις 12 νομίζω) αλλά είχα φτάσει το cap αρκετά νωρίτερα(απόγευμα ήταν θυμάμαι γιατί τέτοια ώρα γυρνούσα απο σχολή) οπότε δε μετράω τις υπόλοιπες ώρες γιατί έκανα άλλα πράγματα.Και στο WoW είχα κλείσει 24ωρο για να πάρω το Netherdrake,ήταν η τελευταία μέρα των dailies που είχε μείνει για να το πάρω και περίμενα μεχρι τις 5 για να κάνουν reset τα dailies για να τα ξανακάνω και να το πάρω,ε και λέω αφού έκαναν ολα reset και είχα και παρέα δεν πάμε και κανα heroic;Τσουπ φτάσαμε μεσημεράκι και συνηδητοποιούμε οτι παίζουμε απο τη 1 της προηγούμενης μέρας...Whoops :P Απο τότε δεν με έχει κρατήσει παιχνίδι πάνω απο 6-7 ώρες καθηλωμένο σε μια καρέκλα.Τελειώνουν πολύ γρήγορα τα story modes και ψιλοχάνεται το ενδιαφέρον... :(

Πω πω ρε συ... το έφτασες σε άλλο επίπεδο δηλαδή. :P Και 6-7 ώρες πάντως εμένα μου ακούγονται υπεραρκετές. Εγώ και 3-4 να παίξω, νιώθω ότι έχω γίνει ένα με την καρέκλα και με ενοχλούν τα μάτια μου. Όταν σηκώνομαι δε, τα πόδια μου δε μπορώ να τα πατήσω καλά λες και τους έχω βάλει σίδερα. Φαίνεται γερνάω και κάνουν στην άκρη οι παλιές μου αντοχές... :lol:

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
09 Jan 2017 17:00 #192148 by Angel

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: Έχω κλείσει σχεδόν 48ωρο στο Star Wars The Old Republic.Ήταν νομίζω τα τελευταία 10 levels για να φτάσω το cap και με είχε πιάσει τρέλα.Ξεκίνησα να παίζω μεσημέρι,παίρνω σερί το βράδυ,επομένη πήγα 3 ώρες σχολη(εργαστήριο υποχρεωτικό) γυρνάω και συνεχίζω το λιώσιμο όπου ξαναπαίρνω σερί τη νύχτα και την επομένη έπρεπε πάλι να παώ σχολή(πάλι εργαστήριο...)για 2 ώρες ευτυχώς μόνο αυτή τη φορά και ξεράθηκα επιτέλους το βράδυ(κατα τις 12 νομίζω) αλλά είχα φτάσει το cap αρκετά νωρίτερα(απόγευμα ήταν θυμάμαι γιατί τέτοια ώρα γυρνούσα απο σχολή) οπότε δε μετράω τις υπόλοιπες ώρες γιατί έκανα άλλα πράγματα.Και στο WoW είχα κλείσει 24ωρο για να πάρω το Netherdrake,ήταν η τελευταία μέρα των dailies που είχε μείνει για να το πάρω και περίμενα μεχρι τις 5 για να κάνουν reset τα dailies για να τα ξανακάνω και να το πάρω,ε και λέω αφού έκαναν ολα reset και είχα και παρέα δεν πάμε και κανα heroic;Τσουπ φτάσαμε μεσημεράκι και συνηδητοποιούμε οτι παίζουμε απο τη 1 της προηγούμενης μέρας...Whoops :P Απο τότε δεν με έχει κρατήσει παιχνίδι πάνω απο 6-7 ώρες καθηλωμένο σε μια καρέκλα.Τελειώνουν πολύ γρήγορα τα story modes και ψιλοχάνεται το ενδιαφέρον... :(

Πω πω ρε συ... το έφτασες σε άλλο επίπεδο δηλαδή. :P Και 6-7 ώρες πάντως εμένα μου ακούγονται υπεραρκετές. Εγώ και 3-4 να παίξω, νιώθω ότι έχω γίνει ένα με την καρέκλα και με ενοχλούν τα μάτια μου. Όταν σηκώνομαι δε, τα πόδια μου δε μπορώ να τα πατήσω καλά λες και τους έχω βάλει σίδερα. Φαίνεται γερνάω και κάνουν στην άκρη οι παλιές μου αντοχές... :lol:

Αμα με βάλεις τώρα να κάνω σερί με το ζόρι θα αντέξω 24ωρο και το παιχνίδι θα πρέπει να μου αρέσει υπερβολικά πολύ για να κάτσω,τότε ήμουν νέος Αγγελική.Άσε άσε :P Το σκηνικό με το WoW έγινε όταν ήμουν 1η λυκείου νομίζω και με το SWTOR όταν ήμουν ακόμα Πάτρα.

More
09 Jan 2017 19:19 #192156 by The Zexster
Προ 10ετίας δούλευα σε net face και έχω χρεώσει πελάτη για 52 ώρες. Δυστυχώς, δεν είναι κανείς σίγουρος αν ήταν συνέχεια εκεί καθώς οι βάρδιες άλλαζαν στο 8ωρο...το μόνο σίγουρο είναι, ότι ήταν για Diablo II.

Με το WoW νομίζω ότι το record ήταν να έχουμε full raid για να φάμε Illidan server first, που πρέπει να κράτησε πάνω από 8ωρο. Άξιζε όμως, τσιμπήσαμε loot και το μοστράραμε σαν μάγκες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
10 Jan 2017 16:26 #192225 by Απόστολος Μητσακούλης
Το final fantasy ix σε psx επιδή μου είχε χαλασει το save και απ'τα νεύρα μου το ξεκινισα απ'την αρχη και το τερματησα σε 20 ωρες σερι . τα ματια μου ήταν κατακόκινα και αρχιζα να ζαλιζομαι. warcraft και lineage περιπου 10 ωρες το καθενα σε internet cafe.

More
10 Jan 2017 20:33 #192235 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Αμα με βάλεις τώρα να κάνω σερί με το ζόρι θα αντέξω 24ωρο και το παιχνίδι θα πρέπει να μου αρέσει υπερβολικά πολύ για να κάτσω,τότε ήμουν νέος Αγγελική.Άσε άσε :P Το σκηνικό με το WoW έγινε όταν ήμουν 1η λυκείου νομίζω και με το SWTOR όταν ήμουν ακόμα Πάτρα.

"Με το ζόρι θα αντέξω 24ωρο" μάααλιστα... Εγώ ένα 3ωρο να κλείσω, νιώθω λες και αρρωσταίνω. :P Βέβαια πιστεύω ότι μπορώ άνετα να κάτσω πάρα πολλές ώρες επιπλέον, αλλά δεν το επιδιώκω. Με το που θα νιώσω ότι με καταβάλλει προσπαθώ σιγά σιγά να σταματήσω. Κάτι το οποίο έχει παραπάνω βαθμό δυσκολίας στα rpg παιχνίδια για ευνόητους λόγους.

More
12 Jan 2017 19:08 #192325 by Angel

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: Αμα με βάλεις τώρα να κάνω σερί με το ζόρι θα αντέξω 24ωρο και το παιχνίδι θα πρέπει να μου αρέσει υπερβολικά πολύ για να κάτσω,τότε ήμουν νέος Αγγελική.Άσε άσε :P Το σκηνικό με το WoW έγινε όταν ήμουν 1η λυκείου νομίζω και με το SWTOR όταν ήμουν ακόμα Πάτρα.

"Με το ζόρι θα αντέξω 24ωρο" μάααλιστα... Εγώ ένα 3ωρο να κλείσω, νιώθω λες και αρρωσταίνω. :P Βέβαια πιστεύω ότι μπορώ άνετα να κάτσω πάρα πολλές ώρες επιπλέον, αλλά δεν το επιδιώκω. Με το που θα νιώσω ότι με καταβάλλει προσπαθώ σιγά σιγά να σταματήσω. Κάτι το οποίο έχει παραπάνω βαθμό δυσκολίας στα rpg παιχνίδια για ευνόητους λόγους.

Ε αμα δεν εχω λόγο να σταματήσω γιατί να καταπιεστώ και να μην παίξω :P ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΊΕΣΗ ΕΝΑΝΤIA SΤΟ GAMING :P

More
12 Jan 2017 22:56 #192338 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Ε αμα δεν εχω λόγο να σταματήσω γιατί να καταπιεστώ και να μην παίξω :P ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΊΕΣΗ ΕΝΑΝΤIA SΤΟ GAMING :P

Ναι καλέ δεν είπα το αντίθετο. Είναι στον άνθρωπο, εσύ φαίνεται δεν έχεις παράπλευρες απώλειες. :P Θα συμφωνήσω με το σύνθημα! :silly: