Ξερω οτι θα σας ξαφνιασει η εμφανιση μου στα λιμερια σας, ειδικα απο εναν ανθρωπο που το ειχε ψιλοθαψει το Ps3 στο παρελθον.
Ελα ομως που πουλησα το Xbox360 αφου δε το αξιοποιουσα και καθοταν και σκονιζοταν τσαμπα και εμεινα χωρις dvd player αφου ουσιαστικα για αυτο το ηθελα κυριος, το χα συνδεση και με οπτικη ινα στο Home Theatre και ημουν αρχοντας! Αντε και καμια φωτογραφια, κανα mp3 και κανα παιχνιδακι με τους φιλους μου αρεα και που.
Σκαει μια μερα ομως ενας γνωστος μου και μου ειπε αν ενδιαφερομαι να αγορασω Ps3 2 εβδομαδων στο κουτι του (το 40ρι ειναι) με την αποδειξη αγορας του ολα σενιε πενιε! Ολα αυτα στα 300ε, ε καταλαβενετε πως θα ημουν βλακας να ελεγα οχι και ετσι εγινα και εγω κατοχος ενος Ps3.
Εψαχνα στο Internet λοιπον να δω τι παιχνιδακια κυκλοφορουν για αυτο αφου μεχρι προτινος με αφηναν παγερα αδιαφορο και εντοπισα το Eye of the Judgment, ομολογω πως με ενθουσιασε η ιδεα να παιζω καρτες με τους φιλους μου και να ζωντανευουν οι κινησεις μας στην οθονη, ειναι ομως καλο η τσαμπα ο ενθουσιασμος μου? O φιλος Freak με προσγείωσε λιγο αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες!