Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eye of Judgment

More
25 Mar 2008 17:53 #41458 by mv79
Eye of Judgment was created by mv79
To Eye of Judgment οδήγησε τα επιτραπέζια παιχνίδια, που βασίζονται σε κάρτες, σε ένα νέο επίπεδο και τώρα, ήρθε η ώρα να πάει ακόμα πιο ψηλά με την προσθήκη ενός νέου πακέτου.To νέο πακέτο καρτών θα ονομάζεται Biolith Rebellion Set 2 κι έτσι ο παίκτης θα μπορεί να μάχεται πλέον με νέους χαρακτήρες.Το πακέτο The Biolith Rebellion Set 2 θα διατεθεί στις 27 Μαρτίου 2008 αποκλειστικά από το PLAYSTATION Network όπου και θα μπορείτε να το κατεβάσετε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2008 23:54 #41493 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω που το χω παιξει μου φανηκε μουφα........τωρα δεν ξερω σε ποιους αρεσει

More
28 Mar 2008 23:13 #41514 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν το εχω παίξει αλλα εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρον παιχνιδάκι.. Φανταστείτε το να υπήρχε και σε Yu-Gi-Oh!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Jul 2008 17:35 #44546 by Esperos
Replied by Esperos on topic Eye of Judgment
Ξερω οτι θα σας ξαφνιασει η εμφανιση μου στα λιμερια σας, ειδικα απο εναν ανθρωπο που το ειχε ψιλοθαψει το Ps3 στο παρελθον.
Ελα ομως που πουλησα το Xbox360 αφου δε το αξιοποιουσα και καθοταν και σκονιζοταν τσαμπα και εμεινα χωρις dvd player αφου ουσιαστικα για αυτο το ηθελα κυριος, το χα συνδεση και με οπτικη ινα στο Home Theatre και ημουν αρχοντας! Αντε και καμια φωτογραφια, κανα mp3 και κανα παιχνιδακι με τους φιλους μου αρεα και που.
Σκαει μια μερα ομως ενας γνωστος μου και μου ειπε αν ενδιαφερομαι να αγορασω Ps3 2 εβδομαδων στο κουτι του (το 40ρι ειναι) με την αποδειξη αγορας του ολα σενιε πενιε! Ολα αυτα στα 300ε, ε καταλαβενετε πως θα ημουν βλακας να ελεγα οχι και ετσι εγινα και εγω κατοχος ενος Ps3.
Εψαχνα στο Internet λοιπον να δω τι παιχνιδακια κυκλοφορουν για αυτο αφου μεχρι προτινος με αφηναν παγερα αδιαφορο και εντοπισα το Eye of the Judgment, ομολογω πως με ενθουσιασε η ιδεα να παιζω καρτες με τους φιλους μου και να ζωντανευουν οι κινησεις μας στην οθονη, ειναι ομως καλο η τσαμπα ο ενθουσιασμος μου? O φιλος Freak με προσγείωσε  λιγο αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες!

More
07 Jul 2008 11:55 #44641 by mv79
Replied by mv79 on topic Eye of Judgment
an s endiaferoun tetoiou eidous epitrapezia einai mia endiaferousa prosthiki i xrisi kameras me ola ta terata na zontanevoun stin othoni sou.exei endiaferon eidika otan matheis tous kanones kai tous gnorizoun kai oi filoi sou.ego pantos to eixa liosei aksizei

More
07 Jul 2008 14:45 #44644 by Esperos
Το εχεις εσυ φιλε μου? Πεζει δικτιακα? αν το πάρω δηλαδή να αναζητήσω κανεναν απο εδω να παιζουμε online?

More
07 Jul 2008 17:55 #44653 by mv79
nai to exo to pira meso internet prin erthei stin ellada kai to xa liosei to xo psiloafisei stin akri kollisa me to metal gear tora ki oso xrono exo liono ekei.kalo einai ki an einai gia online mesa eimai

More
07 Jul 2008 20:09 #44658 by Esperos
Ωραία μόλις το πάρω θα σε ενημερώσω απο εδώ να το κανονίσουμε! Να μου πεις και 2-3 πραγματάκια αφού το εχεις λιώσει θα το ξέρεις καλα!

More
08 Jul 2008 08:14 #44667 by mv79
oti theleis rota mexri na to matheis tha sou vgei ligo o patos alla meta ola ok

More
18 Jul 2008 14:39 #44941 by Giannis7
Replied by Giannis7 on topic Eye of Judgment
paidia kserei kaneis ean kikloforei akoma to Eye Of Judgement kai an kikloforei poso peripou kanei ;)