Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Sims 3

More
20 Jun 2009 23:39 #54515 by Νικολής Ασημάκης

kammeno souvlaki wrote: τροποι για να σκοτωσεις τους sims.εκει που παιζεις πατας build mode και αρχιζεις και χτιζεις τοιχο γυρω απο τον sims σου.αλλος ωραιος τροπος για ομαδικο θανατο ειναι να βαλεις πολλου sims στη πισινα σου μετα πουλας τη σκαλα και φτιαχνεις τοιχο γυρω απο τη πισινα :twisted:

Δικός μου είσαι εσύ. Οι all-time classic τρόποι θανάτου. Το είχα κάνει άπειρες φορές στο 1!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2010 15:08 #71819 by Μάνος Γρυπάρης
Το The Sims 3 σε κονσόλες και κινητά τηλέφωνα

Ένα από τα μεγαλύτερα games παγκοσμίως επεκτείνεται και σε νέα format.
Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το The Sims 3 αναπτύσσεται και σε άλλες πλατφόρμες, πέραν των PC και των Macintosh, όπου έχει ήδη κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις του παιχνιδιού για το Playstation 3, το Xbox 360, το Wii και το DS. Το μόνο format που δεν ανακοινώθηκε ήταν αυτό του PSP.

Το gameplay θα είναι πανομοιότυπο με την έκδοση για PC, ενώ θα σας δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσετε δημιουργίες άλλων παικτών για τους Sims τους, πάντα εφόσον έχετε συνδέσει την κονσόλα σας στο Internet. Επιπλέον, θα υπάρχουν τα κλασικά awards και trophies, για να μπορείτε να κοντράρετε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας.

Στην έκδοση αυτή θα περιλαμβάνονται και στοιχεία από το expansion The Sims 3: World Adventures. Θα μπορείτε δηλαδή να ολοκληρώσετε διάφορα achievements τα οποία θα έχουν την μορφή των quests. Θα σας ζητούν για παράδειγμα να βρείτε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο σε έναν χώρο.

Για ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Sims 3 σε PS3, Xbox 360, Wii και DS, θα αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 May 2011 01:26 #93229 by Μάνος Γρυπάρης
Το The Sims 3 κυκλοφορεί και για το 3DS. Το παραλάβαμε προ ολίγων ημερών.

Έχει τα χαρακτηριστικά της έκδοσης για PC, με τη διαφορά ότι σας δίνει λιγότερες επιλογές δημιουργίας χαρακτήρα, έχει μικρότερο χάρτη και βέβαια λόγω της οθόνης αφής δίνει διαφορετική αίσθηση στο gameplay. Η κάμερα ελέγχεται με το circle pad και με το stylus κλικάρετε για να δώσετε εντολές στο sim σας. Το παιχνίδι διατηρεί τα περισσότερα χαρακτηριστικά της έκδοσης για PC, όπως για παράδειγμα τις συμπεριφορές του sim.

[youtube:9rycmtda]
[/youtube:9rycmtda]

Όσοι έχετε παίξει το Sims 3 και θέλετε οπωσδήποτε να μην το αποχωρίζεστε ιδού η ευκαιρία.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Nov 2011 02:18 #101447 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν είναι μόνο τα MMORPG που γίνονται free-to-play!
Η Electronic Arts ανακοινώνει ότι το demo του The Sims 3 είναι πλέον διαθέσιμο.

To demo είναι ουσιαστικά trial έκδοση και σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε το παιχνίδι για 20 λεπτά.

Κατεβάστε το από εδώ .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Jul 2012 17:20 #110604 by eliminator
Replied by eliminator on topic The Sims 3
The Sims 3: Supernatural

Βρικόλακες, λυκάνθρωποι και λοιπά “παιδιά της νύχτας” ενωθείτε.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
04 Jun 2013 16:37 #125087 by Βασίλης Καμακάρης
The Sims 3: Dragon Valley DLC

Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν τα δρακάκια.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
17 Jun 2013 22:12 #126175 by Κώστας Λάβαρης
The Sims 3: Island Paradise

[youtube:2azk9vkw]
[/youtube:2azk9vkw]

Γοργόνες, τέρατα και...σεξ στη θάλασσα στο Sims 3!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 Jul 2013 13:05 #129102 by Κώστας Λάβαρης
Το νέο expansion του Sims 3 με τίτλο Into the Future κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου. Το expansion περιλαμβάνει την ζωή σε μια κοινωνία του μέλλοντος στην οποία θα μπορείτε να ταξιδεύετε στον χρόνο, να πετάτε με την χρήση ειδικών μηχανισμών αλλά και να διαθέτετε τον προσωπικό σας υπηρέτη ο οποίος δεν θα είναι άλλος από ένα ρομπότ.

[youtube:2za350tm]
[/youtube:2za350tm]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 Jul 2013 13:07 #129103 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό το expansion ακούγεται πολύ δελεαστικό τολμώ να πω.

More
07 Oct 2015 04:05 #169465 by darkinject0r
Replied by darkinject0r on topic The Sims 3
Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάνει εγκατάσταση το sims 3, και λόγο προβλήματος με το κλειδί, δοκίμαζα διαφορά κλειδιά και μου εμφάνισε ένα μήνυμα μετά από κάποιες προσπάθειες ότι έχω υπερβεί τον αριθμό αδειών. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει μήπως βγάλουμε άκρη.