Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lan Games

More
01 Feb 2008 16:49 #40208 by nikos
Lan Games was created by nikos
παιδια μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε μερικα παιχνιδακια που να παιζονται lan??? μικρα παιχνιδια ομως που να εχουν πλακα! σε στυλ monopoly ξερω γω

ευχαριστωω...

gine AEK gia na goustareis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2008 20:06 #40275 by Μάνος Γρυπάρης
Μικρά παιχνίδια δεν γνωρίζω να σου πω. Μπορείς όμως να μπεις σε διάφορα sites όπως το www.zoo.gr ή το www.games.gr κι εκεί σίγουρα θα βρεις διάφορα minigames για να παίξεις με άλλους χρήστες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Feb 2008 01:17 #40292 by Agelos Tsimidakis
Replied by Agelos Tsimidakis on topic Lan Games
Λοιπόν θα προσπαθήσω να σου πω εγώ που το έχω ψάξει κάπως το θέμα... Χμμ αυτα που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι τα εξής...

Defcon: Μικρό παιχνίδι στρατηγικής με θέμα πυρηνικό πόλεμο! Απο τους δημιουργούς του Darwinia.
Micromachines 4: Δεν νομίζω να θέλει εξήγηση...
Scrabble Interactive 2007 Edition: Σε περίπτωση που δεν έχει κανείς σας το επιτραπέζιο...
Soldat: Τρελαμένο platform παιχνίδι που είναι σαν real time worms. Κάτι σαν το Abuse για όσους θυμούνται...
Ballerburg: Ξεχασμένο και ανύπαρκτο παιχνίδι της περασμένης δεκαετίας. Μοιάζει με το επιτραπέζιο "πολιορκία".
Puzzle Pirates: MMORPG ουσιαστικά, αλλά μικρό σε μέγεθος και καλό για lan puzzle μονομαχίες.

Αν θυμηθώ τίποτα άλλο θα το συμπληρώσω.