Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

STARWARS Battle of Yavin & STARWARS Battle of Endor FREE

More
26 Jul 2007 00:01 #35785 by Dimitris
STARWARS Battle of Yavin & STARWARS Battle of Endor

Τα καλύτερα Freeware παιχνίδια που κυκλοφορούν (κατά εμένα).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Jul 2007 16:21 #35818 by a Guest
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΑ STAR WARS THREAD!!!!!!

Βασικά επειδή ΔΕΝ παίζω X-Wing (Λόγω έλλειψης joystick κυρίως) δεν θα μπορέσω να δοκιμάσω τα mods...

Τώρα τελευταία βγήκαν 2 custom maps για το battlefront 2, με τα ίδια ονόματα των mods, Battle of Endor και of Yavin 4 αντίστοιχα, υπάρχει περίπτωση να συνδέονται μεταξύ τους?

More
27 Jul 2007 10:17 #35829 by Dimitris
Γεια χαρά!

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά τα παιχνίδια δεν δουλεύουν με Joystick, αλλά με το ποντίκι. Μόλις όμως το δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι τέτοια ευελιξία και λεπτομέρεια χειρισμών κατά τη πτήση δεν μπορεί να στη δώσει το Joystick. Το παιχνίδι είναι πιο πολύ action-arcade παρά simulator και με αυτό τον τρόπο κρατάει την ένταση σταθερή μέχρι τέλους.

Εύχομαι να τα βάλεις και τα δύο, ιδιαίτερα αν είσαι fan της παλιάς τριλογίας ταινιών (IV-VI). Εγώ είμαι φανατικός των επεισοδίων αυτών από τότε που έχω αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. Μη ξεχνάμε ότι η πρώτη ταινία βγήκε το 1976 και μέχρι σήμερα κάνει όλες τις καινούργιες ταινίες επιστημονικής φαντασίας να μοιάζουν με φτηνά εφέ στον υπολογιστή.

Και οι δύο μάχες είναι πιστά αντίγραφα της ταινίας, τα εχθρικά έρχονται κατά σμήνη και

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Jul 2007 10:30 #35830 by a Guest
Κάτσε, κάτσε... Αυτά τα 2 δεν είναι Modifications για το πρώτο X-Wing? Ή είναι stand-alone games?!?!? Αν είναι έτσι να το κατευάσω! Σου μίλησα για το joystick διότι μόνο με τέτοιο μπορείς να παίξεις το X-Wing, άρα και το mod.

More
10 Aug 2007 12:19 #36242 by Dimitris
Αυτά τα δύο ΕΙΝΑΙ stand-alone games και τα Modifications που παραθέτω αφορούν αυτά και μόνο αυτά. Σίγουρα δεν τα έχεις παίξει.
Κατέβασε τα original w13.easy-share.com/2089881.html εγκατέστησε τα να δείς πως είναι, και μετά κατέβασε και εγκατέστησε τα modification τους w13.easy-share.com/1805681.html

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Aug 2007 16:50 #36245 by a Guest
Ooooo Modder! Χεχε! Κατεβάζω και παίζω! Thanx!

More
14 Aug 2007 18:36 #36269 by dfsaf
Ωραία Φαίνονται
τα κατεβάζω