Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπάρχει τρόπος να παίζεις multi...?

More
29 Jun 2007 05:37 #34126 by Pantelis
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου! Δεν είναι και πολύ εύκολο για έναν μέσο 15χρονο να πληρώνει 50€ για να ξεκινήσει και κάθε μηνά να δίνει το λιγότερο 15 για να παίζει!

Τα ποσά μπορεί να είναι μικρά αλλά δεν είναι και το πλέον εύκολο να βρεθούν από ένα τέτοιο άτομο κατά την ταπεινή μου άποψη!(Μιλάω έχοντας στο νου το τι ίσχυε για εμένα όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία και είχα αυτές τις απαιτήσεις)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2007 15:08 #34139 by Πάτροκλος Κόντος

mordred\ wrote: Έστω οτι θέλω να παίξω σε lan μεσω ίντερνετ δεν θα πρέπει να ξέρω τα ports που χτυπάει κάθε εφαρμογή (παιχνίδι) ώστε να τις αφήνω από το router;

στη πλειψηφια των περιπτωσεων μονο αν κανεις εσυ το σερβερ ανοιγεις ports.
υπαρχουν πολλοι unoffical servers σε μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων , απλα πρεπει να ξερεις να τους "βρεις"

More
29 Jun 2007 15:43 #34143 by Κωνσταντής Νικολάου

mordred\ wrote: Έστω οτι θέλω να παίξω σε lan μεσω ίντερνετ δεν θα πρέπει να ξέρω τα ports που χτυπάει κάθε εφαρμογή (παιχνίδι) ώστε να τις αφήνω από το router;

Δεν χρειάζεται ΕΣΎ να ανοίξεις τις πόρτες (ports :P ) αλλα ο main server. Δηλαδή αυτός που κάνει host το game. Για lan gaming ειπαρχει το πολύ γνωστό πλέον himachi που είναι πολύ βολικο για πολλά games. Αν και δεν ξέρω άμα θεωρείτε παράνομο η όχι :/. Πάντως δεν παραβιάζει κανένα rule/agreement

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
29 Jun 2007 18:08 #34153 by Alex
Ρε παίδες για lan λέμε και οχι για host σε server!Να κάνει χρήστης το Host!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
30 Jun 2007 11:38 #34195 by Pantelis
Αν είναι για Lan επειδή προφανώς Hosting θα κάνει κάποιος από εσάς δεν θα χρειαστεί authentication άρα ό,τι key και να 'χεις θα μπορέσεις να παίξεις αυτό τουλάχιστον μπορώ να στο επιβεβαιώσω από προσωπικη εμπειρία μου με το Warcaft3!(Aν κατάλαβα δλδ καλά για τι είδους lan gaming μιλάμε!)

More
30 Jun 2007 21:38 #34234 by Alex
Για lan μέσω internet ρε παιδιά...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
30 Jun 2007 22:13 #34236 by Δημητρης
HAMACHI
is da demn SOLUZION !