Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέες Κυκλοφορίες: Ποια games περιμένετε

More
16 Apr 2006 01:33 #11024 by Μάνος Γρυπάρης
Οι πρώτες εκδόσεις βγήκαν πέρυσι, τέλη της χρονιάς. Οι εκδόσεις για PC & Xbox 360 κυκλοφορούν ήδη. Έχω γράψει και review στα επόμενα Games & Computer Games One. Γελάνε και τα τσιμέντα! Μακράν η χειρότερη έκδοση του παιχνιδιού όλων των εποχών! Σαν το Fifa κατάντησε. Αναπολλώ στιγμές με LMA Manager 2002. Αν κάνεις το λάθος και το αγοράσεις θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2006 01:51 #11026 by ribogio
οι εκδοσεις για pc και xbox360 θα κυκλοφορησουν τελη απριλιου.

More
16 Apr 2006 02:38 #11032 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ για Απρίλιο 2006 είχα διαβάζει στο site της Codemasters. Πάντως όπως καταλαβαίνεις τα promo έχουν πέσει ήδη στα χέρια μας. Αν θέλεις στείλε μου ένα mail στο manos@gamesradio.gr για να στο ταχυδρομήσω σπίτι (το original game σε φακελάκι, χωρίς manual). Ειλικρινά σου μιλάω, είσαι ο μόνος που το έχει αναφέρει έως τώρα και θα ήθελα να σε γλιτώσω απο τον κόπο να το αγοράσεις. Η Codemasters φτιάχνει τόσο ωραία παιχνίδια αλλά στον συγκεκριμένο τομέα μάλλον θα έπρεπε να αλλάξει προγραμματιστές! Είναι κρίμα που ένα παιχνίδι που αγαπήθηκε στις κονσόλες τόσο πολύ από τους managerάδες να έχει ξεπέσει τόσο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Apr 2006 11:49 #11044 by ribogio
Τα screenshots που εχω δει στο site της codemasters ειναι παρα πολυ καλα αλλα και εσυ στην preview για αυτο το παιχνιδι που εχεις στο gamesradio γραφεις πολυ καλα λογια.Τι ειδες και αλλαξες εντελως γνωμη για αυτο το παιχνιδι;
Ριξε μια ματια αυτο εδω

More
16 Apr 2006 12:08 #11047 by Αντώνης Κατρής
Αυτή η χώρα τελικά είναι πίσω γενικά... Έχει βγεί το Hitman Blood Money εδώ και ένα μήνα και εδώ θα φτάσει μέσα στο Μάη... Ήμαρτον ρε παιδιά και περπατώντας να το φέρνανε θα είχε φτάσει μέχρι τώρα... Πέρα από την πλάκα κάποια στιγμή οι αντιπροσωπείες θα πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον games δεν παίζουν μόνο μερικά καθυστερημένα, όπως τόσα χρόνια πιστεύει ο λαός μας, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο αλλά γενικά όπου υπάρχει ένα PC υπάρχει και κάποιος που ασχολείται με games. Ε αν θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους ας φροντίσουν να έρχονται τα παιχνίδια όσο το δυνατόν συντομότερα. Ελπίζω το Gamics να τους δώσει το μύνημα

More
16 Apr 2006 13:13 #11062 by Μάνος Γρυπάρης
Preview ήταν. Κι εγώ μάζεψα πληροφορίες από το site της Codemasters χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι. Πραγματικά τα Screenshot είναι πλήρως παραπλανητικά.

Γι'αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός Review Section στο site μας. Για τον συγκεκριμένο τομέα δουλεύουμε καιρό. Όπως και να' χει τα Reviews μετράνε περισσότερο από τα Previews :?

Παίζοντας το παιχνίδι 15 λεπτά θα απογοητευτείς. Και μετά έλα να με βγάλεις ψεύτη. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Apr 2006 14:01 #11070 by ribogio
Πως μπορει να μου το στείλεις ;

More
16 Apr 2006 23:04 #11083 by Μάνος Γρυπάρης
Στείλε μου mail στο manos@gamesradio.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Apr 2006 17:45 #11101 by dfsaf
νέα λίστα :

splinter cell : double agent
Neverwinder nights 2
Gothic 3
Heroes IV
Devil may cry 3
Resident Evli 4
Medieval 2 total war
Battlefield 2142
Spellforce 2
Titan quest

ναι όλα αυτά εγω

More
27 Apr 2006 02:39 #11491 by Μάνος Γρυπάρης
Βγήκε πολύ πράμα το τελευταίο 20ήμερο!

Στο PC έκαναν την εμφάνισή τους τα: Winning Eleven 9, Auto Assault, Black & White 2, Dreamfall: The Longest Journey, Guild Wars: Factions, Resident Evil 4 και SpellForce 2: Shadow Wars. Ακόμη, κυκλοφόρησαν τα πολυαναμόμενα Tomb Raider: Legend, Fifa 2006 World Cup, Final Fantasy XI και Outrun 2006, τίτλοι τους οποίους συναντάμε στις περισσότερες πλατφόρμες με τον τελευταίο να κυκλοφορεί για PC στις αρχές Μαϊου.

Αναλυτικά όλες οι νέες κυκλοφορίες:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

[img
[img
[img

(George M. Cohan)