Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι Combat Flight Simulator να αρχίσω?

More
03 Dec 2006 13:58 #23147 by Alexandros
Λοιπόν ψάχνοντας για έναν νέο τρόπο ψυχαγωγίας είπα να πιάσω τα games με αεροπλάνα κτλ :)

Ετσι είπα να επισκεπτώ αυτό το Section το οποίο είναι να το πούμε "του αθλήματος"
Επειδή έτυχε να ακούσω και πολλές φορές την εκπομπή σας θέλω να θέσω ενα ερώτημα...

Τι game σχετικό με αεροπλάνα (μαχητικά) να αρχίσω?

Η δυσκολία ενός παιχνιδιού για μένα δεν είναι το πρόβλημα αλλά οι προτιμήσεις μ θα ήταν οι εξής..

1.On-line gaming του παιχνιδιού
2.Πτήσεις με F16 ή ότι αλλο μαχητικό νέας γεννιάς υπάρχει
3.Φυσικά να υπάρχει και εχθρός, αφθονία missions
4.Να πετάς π.χ και με άλλους φίλους για να ανεβαίνει η διασκέδαση  :mrgreen:

Όχι βέβαια πως το game αυτό θα έπρεπε να τα έχει όλα αυτα αλλά να έχει τέτοιο στιλ

Τα λέμε  :wink:

Under construct..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2006 17:19 #23156 by Panagos
Lock On
lo-mac.com/
Ότι πρέπει νομίζω... :wink:

More
04 Dec 2006 00:17 #23177 by Alexandros
Ναι το έχω δει αυτό :)

Μήπως ξέρεις πόσο μεγάλο είναι?
Θέλω να το κατεβάσω απο Torrent και πρέπει να ξέρω

Under construct..

More
04 Dec 2006 06:22 #23182 by Καραδέδος Χρήστος
Βασικά έχεις αρκετές επιλογές.

Εάν σε ενδιαφέρει η εξομείωση μάχης και πτήσης με σύγχρονα μαχητικά τότε κάτι σε Falcon 4 ή LockOn (εγώ πρoτιμώ το Falcon 4 γιατί απλά έχεις ένα πλήρες F16 στο PC σου), Το Lockon είναι επίσης καλό με εξαιρετικά γραφικά.

Εάν θέλεις κάτι ακόμα πιό δυνατό με κλειστές αερομαχίες και καθαρή εξομείωση μάχης Δευτέρου Παγκοσμιού πολέμου τότε είσαι στο IL2 pacific Fighters, εδώ έχεις πολλές επιλογές αεροσκαφών (σχεδόν όλα, μέχρι τα πρώτα jets το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία απο τα παραπάνω)

Πρίν απο όλα όμως χρειάζεσαι και κάποιον εξοπλισμό γιατί απο εκεί ξεκινάς πρώτα και με βάση του πόσα χρήματα θα διαθέσεις για τον εξοπλισμό. Για αρχή πάρε κάτι απλό και αργότερα εάν σε ενδιαφέρει παίρνεις κάτι καλύτερο (Joystick)

Όλα αυτά δέν είναι απλά games αλλα εξομοιωτές, επομένως να γνωρίζεις απο την αρχή ότι θα χρειαστείς και μιά εκπαίδευση (όργανα, βασικές αρχές της πτήσης, χρήση radar και ανάλογα με τον τύπο του εξομειωτή θα φτάσεις μέχρι την χρήση όπλων), πληροφορίες μπορείς να βρείς στο Internet πολύ εύκολα.

Να γνωρίζεις πως για όλα τα παραπάνω  υπάρχουν ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο internet και εφαρμόζουν προγράμματα εκπαίδευσης, έτσι μπορείς να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα πετώντας εικονικά μαζί με άλλους χρησιμοποιώντας μικρόφωνο.

Εάν απλά θές  να ρίχνεις αεροπλάνα για να περάσει η ώρα, οτιδήποτε έχει όπλα καλό είναι  :D

Εάν θελήσεις πληροφορίες για εξομειωτές πτήσης και μάχης και να βρείς Έλληνες που παίζουν online ψάξε στην google για Ελληνικές Εικονικές Μοίρες και θα τις βρείς όλες, απο εκεί μπορείς να πάρεις όποια πληροφορία θέλεις.

Μιά ιδέα για τον εξοπλισμό μπορείς να πάρεις απο εδώ

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... pic&t=1611

More
04 Dec 2006 15:44 #23189 by Alexandros
Ναι οκ και εγώ ανάμεσα στα 2 αυτά παιχνίδια είμαι...

Το Pacific Fighters το έχω και μπορώ να πω πως δεν είναι από τα καλα games :roll:

Under construct..

More
06 Dec 2006 18:17 #23318 by Panagos