Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική στα Games!

More
05 Nov 2007 23:56 #38592 by Kostas Sotiropoulos
Aν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε μόλις με $5 τα soundtracks για τα παιχνίδια:

- HEADHUNTER: REDEMPTION
- ΜΕRCENARIES (κορυφαίο)

... δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στα λινκς. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2007 11:23 - 20 Nov 2007 18:17 #38880 by Agelos Tsimidakis
Τα παιχνίδια που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή για την μουσική τους είναι τα:
Prince of persia 2 (instrumental rock μουσικη που ταιριάζει τέλεια με τις αιματηρές μάχες!)
Startopia (πολύ κούλ elektro-space μουσική)
Simcity4 (εδώ υπάρχουν κομμάτια -κυρίως elektro- πού άνετα θα μπορούσαν να κάνουν επιτυχία στο χώρο της μουσικής)
Sims2 (ναι καλά καταλάβατε, κι εδώ τα elektro κομμάτια είναι που μου άρεσαν πολύ)
Morrowind (από τις λίγες μελωδίες παιχνιδιού που μου έχει μείνει για πάντα)
Last edit: 20 Nov 2007 18:17 by Agelos Tsimidakis.

More
20 Nov 2007 13:56 #38881 by Ieroklis
Baldur's Gate 2 και... Serious Sam! :P

More
06 Jun 2009 19:40 #53853 by Γιώργος Σουβατζίδης
Φοβερή μουσική είχε το Unreal το original, Το commandos 2, και φυσικά τα δυό Syberia, ειδικά το δεύτερο. Επίσης ωραίο εισαγωγικό ροκ κομμάτι είχε το Duke Nukem: Manhattan Project. To Deus Ex επίσης είχε καλή επική μουσική στο εισαγωγικό μενού. Αδιάφορη μουσική ήταν αυτή του half-life και του House of The Dead. Απίθανη μουσική είχε το Age of Empires το πρώτο.

Syberia και ξερό ψωμί!