Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Valve: Γενική συζήτηση

More
15 Aug 2006 22:34 - 06 Jul 2016 10:15 #18149 by Στέλιος Μουρέλλος

Η Valve Corporation ιδρύθηκε το 1996 στην Αμερική. Έχει δημιουργήσει πλήθος από games, όπως οι σειρές Half-Life, Counter-Strike, Portal και Team Fortress, ενώ είναι γνωστή στον περισσότερο κόσμο για το Steam, την online υπηρεσία της στην οποία αγοράζετε ψηφιακά games και τα προσθέτετε στο λογαριασμό σας. Η υπηρεσία αυτή ξεκίνησε από το 2003 και σήμερα την εμπιστεύονται χιλιάδες developers και publishers ανά τον κόσμο αλλά και gamers κατ' επέκταση, ιδιαίτερα όταν έχει Steam Sales και μπορούν με έκπτωση να αποκτούν τα αγαπημένα τους games φθηνότερα και με πλήρη συμβατότητα με το PC τους (ειδικά όσον αφορά games που έτρεχαν σε παλαιότερα Windows).

Να αναφέρω για αρχή στο topic ότι τον Σεπτέμβριο η Valve θα κυκλοφορήσει το παράξενο παιχνίδι The Ship.
Attachments:
Last edit: 06 Jul 2016 10:15 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2006 22:43 #18150 by Σπύρος Κλαουδάτος
το hl2 δεν το ξεπερναει με τιποτα...

More
17 Aug 2006 14:52 #18188 by Στέλιος Μουρέλλος
Σίγουρα δεν είναι Half - life σε καμιά περίπτωση....

Φίλε SA7 από τα Screenshots εμένα μου φαίνεται πολύ παιδικό και καρτουνίστικο....το περίμενα πολύ πιο τρομακτικό και σκοτεινό!!!!

More
18 Oct 2010 17:15 - 20 Oct 2010 16:34 #82044 by Νίκος Κουφός
Άκουσα ότι βγαίνει Dota 2 και έχω αφηνιάσει αλλά δεν μπόρεσα να βρω trailer:S αν κάποιος έχει κάποιο λινκ με trailer η gameplay ας το postaρει!:D
Last edit: 20 Oct 2010 16:34 by Νίκος Κουφός.

More
18 Oct 2010 17:18 #82050 by Νίκος Καραχάλιος
Ενταξει μην τρελενεσαι και postαρεις τοσα topics :P :P
Εγω παντως παραμενω στο ΗοΝ(Heroes of Newerth) το οποιο ειναι ολοκληρο game βασισμενο στο dota με συγχρονα γραφικα, λειτουργιες κλπ κλπ κλπ

More
18 Oct 2010 17:25 #82051 by pReDiCtOR
Ειναι confirmed αλλα δεν εχει βγει ακόμα trailer ή gameplay video.

More
18 Oct 2010 17:29 #82052 by Νικολής Ασημάκης
League of Legends ρε. :cool: Τι DotA 2 κλπ.

More
18 Oct 2010 17:42 #82056 by Ιβάν
Τι λένε ρε? Παίξτε κανένα Command & Conquer! Με τον πατέρα μου το λιώσαμε! Είχε δουλειά την επόμενη μέρα και αντί να κάτσει να ξεκουραστεί καθόταν μαζί μου μέχρι της 2! Του φώναζε η μάνα μου. :mrgreen: Είχα να δω ήλιο κάτι μέρες! :P

More
18 Oct 2010 17:52 #82057 by Γιάννης Ρέμας

Nikolis wrote: League of Legends ρε. :cool: Τι DotA 2 κλπ.

ποιο είναι το όνομα σου ?

More
18 Oct 2010 17:54 #82058 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Τι λένε ρε? Παίξτε κανένα Command & Conquer! Με τον πατέρα μου το λιώσαμε! Είχε δουλειά την επόμενη μέρα και αντί να κάτσει να ξεκουραστεί καθόταν μαζί μου μέχρι της 2! Του φώναζε η μάνα μου. :mrgreen: Είχα να δω ήλιο κάτι μέρες! :P

Γιατί συγκρίνεις ένα RPG με strategy environment με ένα καθαρόαιμο real-time strategy;