Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
31 Jan 2022 20:04 #260841 by Blood Prince
Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το Assassin's Creed Valhalla για το αγαπημένο μου playstation 4 το οποίο απέκτησα σε πολύ καλή τιμή.Εντωμεταξύ για το Odyssey Gold είχα πληρώσει 15 € παραπάνω.

Ας ελπίσω να περάσω πολλές ώρες ευχάριστα στην εποχή των πολεμιστών του Βορρά , Vikings.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2022 12:42 - 06 Feb 2022 14:31 #261157 by Blood Prince
Αυτή την τηλεόραση έχω, την αγόρασα πρίν 3 χρόνια και 6 μήνες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω είναι 720p ή 1080p.

Όταν την σύνδεσα με το laptop μέσω HDMI και πάτησα το info στο τηλεκοντρόλ, έλεγε 1920 χ 1080 p όπως και ένα εγχειρίδιο που έχω, που ήταν στη συκευασία, λέει πως το υποστηρίζει.

Παράλληλα όμως διαβάζω για HD Ready και έχω μπερδευτεί.

Όμως τελικά 1080p είναι, άλλωστε σε 32' τηλεόραση το 720p θα φαινόταν χάλια.Επίσης είναι Led.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Feb 2022 14:31 by Blood Prince.

More
09 Feb 2022 14:19 #261218 by Aνέστης Αδαμίδης
Απορία

Όποιοι αγοράζετε από το eneba, τα κλειδιά που έχει βλέπω ότι μερικές φορές είναι για συγκεκριμένο region. Αν το αγοράσεις και μετά μετακομίσεις, δεν ισχύει το περιεχόμενο; Τι παίζει με αυτό;

More
09 Feb 2022 21:44 #261221 by Frazzle
Μόλις κάνεις activate το παιχνίδι πχ. στο Steam, θα μπορείς να το παίξεις και αν αλλάξεις region. Το είχα δοκιμάσει τον προηγούμενο χρόνο σε ταξίδι εκτός Ευρώπης. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
19 Feb 2022 23:02 #261527 by Απόστολος Μητσακούλης
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Mar 2022 13:41 #261818 by Aνέστης Αδαμίδης
Εχθές μου ήρθε πακέτο με motherboard, CPU, PSU, HDD και τα ανεμηστηράκια που είχα παραγγείλει. Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα RAM και ψύκτρα επεξεργαστή και τώρα το μόνο που μένει είναι να έρθει η γραφικών. Ε, δε νομίζω να αργήσει. Όπου να ναι, θα έχουμε το νέο PC έτοιμο.

More
05 Mar 2022 15:30 #261962 by Aνέστης Αδαμίδης
Ε, δεν έβρισκα Regalla, τελικά πήρα αυτήν εδώ. Κι έλεγα ότι θα κρατηθώ στο ύψος μου...

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Jun 2023 00:10 #271398 by Blood Prince
Μέσα στο 2023 ξόδεψα 50 € σε αγορές videogames αλλά σε digital μορφή.

13 Μαρτίου 2023 House of Ashes 15 €

5 Ιουνίου 2023 Sekiro GOTY 35 €

Σύνολο 50 €

[IMG

Peter Baylish

More
22 Jun 2023 21:48 - 22 Jun 2023 21:51 #271720 by Blood Prince
Τον Σεπτέμβριο του 2018 που αγόρασα το PS4 Slim , έχυσα Coca Cola πάνω στο χειριστήριο. Λειτουργούσε αλλά με θέματα στον ήχο και αφού χύθηκε και δεύτερη φορά , ο ήχος σταμάτησε εντελώς και την έβγαζα με Doubleshock.

Οπότε πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια , θα παίξω επιτέλους με το κατάλληλο χειριστήριο .

Είναι το αυθεντικό , όχι μόνο λόγω του λογότυπου αλλά και επειδή η συσκευασία είναι κατάλληλη χωρίς καλώδιο όπως πρέπει. 60 € μου στοίχισε αλλά πιστεύω πως θα το απολαύσω.

Έχω πολλά παιχνίδια να παίξω στο PS4 , αρκετά να αγοράσω αλλά και επερχόμενα όπως το Lies of P.

Next Gen κονσόλα στα αλήθεια σκεφτόμουν , το πάσχα είχα φτάσει ένα βήμα από το να την παραγγείλω , ωστόσο το σκέφτηκα ψύχραιμα και δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ . Γενικότερα ήμουν αναποφάσιστος σχετικά με το ποια κονσόλα θα αγοράσω , πλέον σκέφτομαι XBOX ή Gaming PC ωστόσο θεωρώ πως με το PS4 την βγάζω ακόμα .

Επιτέλους θα παίξω με χειριστήριο της προκοπής.

Φωτό από Xiaomi Redmi 9C

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Jun 2023 21:51 by Blood Prince.

More
09 Nov 2023 03:45 - 09 Nov 2023 03:46 #273515 by Blood Prince
Αγόρασα το Assassin's Creed Unity Special Edition , κουτάτο για PS4 . Μπορεί να ανεβάσω φωτό όταν το παραλάβω .

Ουσιαστικά η special edition έχει μια έξτρα αποστολή την Chemical Revolution και όσον αφορά το DLC Dead Kings είναι έτσι και αλλιώς free για όλους.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Nov 2023 03:46 by Blood Prince.