Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Skeleton Key

More
27 Jul 2022 11:05 #265779 by Ερμής Δερβίσης
Ο πρώην παραγωγός του Dragon Age: Dreadwolf, Christian Dailey, ο οποίος αποχώρησε από την BioWare τον Φεβρουάριο του 2022, ηγείται πλέον της Skeleton Key, μίας νέας εταιρείας ανάπτυξης για λογαριασμό του publisher του Dungeons & Dragons.Ο Dailey εργάζεται στην βιομηχανία του gaming για περισσότερα από 30 χρόνια σε games, όπως τα Might, Magic: Dark Side of Xeen, Lords of Everquest, The Last Airbender, πολλά games της Blizzard και το Anthem. Τον Δεκέμβριο του 2020 πήρε το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στο Dragon Age: Dreadwolf μετά την αποχώρηση του Mark Darrah. Ο ίδιος δήλωσε για τη νέα του θέση: Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτή τη νέα περιπέτεια με την εταιρεία που έχει δημιουργήσει τόσα πολλά από τα αγαπημένα παιδικά παιχνίδια και games της παιδικής μου ηλικίας. Η Hasbro και η Wizards of the Coast είχαν μεγάλη επιρροή στις επιλογές μου και ενέπνευσαν την αναζήτησή μου για μία μακροχρόνια καριέρα στα video games. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την ομάδα ανάπτυξής μας με ταλαντούχους δημιουργούς που έχουν το ίδιο πάθος με εμάς. 

Very excited to announce that we've started a new AAA game studio with the amazing folks at @Hasbro and @Wizards of the Coast!

It's early days right now at @SkeletonKeyDev but looking forward to sharing more soon. Please keep a lookout and check our open roles! t.co/GJUmEDMvrk — Christian Dailey (@ChristianDailey) July 26, 2022

Ο Dailey δεν αποκάλυψε κάτι για τα projects στα οποία δουλεύει η εταιρεία, αλλά πιθανότατα θα είναι κάτι στην κατηγορία Horror, καθώς στο επίσημο site της The Skeleton Key αναγράφεται: Η αποστολή της The Skeleton Key είναι να δημιουργήσει έντονο gameplay, μοναδικές ιστορίες και στιγμές με σασπένς και τρόμο που θα καθοδηγήσουν τους παίκτες στο να αντιμετωπίσουν τους φόβους της διασκεδάζοντας. Η The Skeleton Key αυτό τον καιρό κάνει προσλήψεις για θέσεις όπως art director, senior producer, design director, cinematics director και principal engineer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2022 11:26 #265780 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic The Skeleton Key
Ο πρώην παραγωγός του Dragon Age: Dreadwolf ηγείται μίας νέας εταιρείας ανάπτυξης του publisher του Dungeons & Dragons

Ονομάζεται The Skeleton Key.

Ο πρώην παραγωγός του Dragon Age: Dreadwolf, Christian Dailey, ο οποίος αποχώρησε από την BioWare τον Φεβρουάριο του 2022, ηγείται πλέον της Skeleton Key, μίας νέας εταιρείας ανάπτυξης για λογαριασμό του publisher του Dungeons & Dragons.

Ο Dailey εργάζεται στην βιομηχανία του gaming για περισσότερα από 30 χρόνια σε games, όπως τα Might, Magic: Dark Side of Xeen, Lords of Everquest, The Last Airbender, πολλά games της Blizzard και το Anthem. Τον Δεκέμβριο του 2020 πήρε το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στο Dragon Age: Dreadwolf μετά την αποχώρηση του Mark Darrah. Ο ίδιος δήλωσε για τη νέα του θέση: "Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτή τη νέα περιπέτεια με την εταιρεία που έχει δημιουργήσει τόσα πολλά από τα αγαπημένα παιδικά παιχνίδια και games της παιδικής μου ηλικίας. Η Hasbro και η Wizards of the Coast είχαν μεγάλη επιρροή στις επιλογές μου και ενέπνευσαν την αναζήτησή μου για μία μακροχρόνια καριέρα στα video games. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την ομάδα ανάπτυξής μας με ταλαντούχους δημιουργούς που έχουν το ίδιο πάθος με εμάς". 

Very excited to announce that we've started a new AAA game studio with the amazing folks at @Hasbro and @Wizards of the Coast!

It's early days right now at @SkeletonKeyDev but looking forward to sharing more soon. Please keep a lookout and check our open roles! t.co/GJUmEDMvrk

— Christian Dailey (@ChristianDailey) July 26, 2022

Ο Dailey δεν αποκάλυψε κάτι για τα projects στα οποία δουλεύει η εταιρεία, αλλά πιθανότατα θα είναι κάτι στην κατηγορία Horror, καθώς στο επίσημο site της The Skeleton Key αναγράφεται: Η αποστολή της The Skeleton Key είναι να δημιουργήσει έντονο gameplay, μοναδικές ιστορίες και στιγμές με σασπένς και τρόμο που θα καθοδηγήσουν τους παίκτες στο να αντιμετωπίσουν τους φόβους της διασκεδάζοντας. Η The Skeleton Key αυτό τον καιρό κάνει προσλήψεις για θέσεις όπως art director, senior producer, design director, cinematics director και principal engineer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.