Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Top NFT games

More
01 Dec 2021 01:32 - 14 Dec 2021 19:18 #257594 by Μάνος Γρυπάρης
Τα NFT (Non Fungible Token) games έχουν αρχίσει να δημιουργούνται το ένα μετά το άλλο. Σας δίνουν την δυνατότητα να επενδύσετε κάποια χρήματα για αρχή και στη συνέχεια να βγάλετε χρήματα πουλώντας αντικείμενα. Μπορείτε επίσης, όταν μεγαλώσετε σε level να πουλάτε τους χαρακτήρες και τον εξοπλισμό σας σε νεότερα μέλη.

Ένα αρκετά δημοφιλές NFT JRPG είναι το Axie Infinity. Θυμίζει λίγο Pokemon αλλά στο πιο casual.

Σε 5 μέρες κυκλοφορεί το Sipher, ένα Casual Fighting Exploration.
sipher.xyz

Όσοι έχετε ασχοληθεί με Blockchain/NFT games γράψτε εδώ την γνώμη σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 Dec 2021 19:18 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2021 01:25 #257617 by Μάνος Γρυπάρης
Βρήκα ένα επικό open-world RPG Adventure. Το Illuvium.
Τώρα έχει beta. Δηλώστε συμμετοχή από το επίσημο site. Οι developers λένε ότι θα μας βάλουν με το επόμενο update. Για να δούμε. Θα κερδίζουμε Ethereum παίζοντας.
www.illuvium.io

Επίσημα θα κυκλοφορήσει το 2022.

Το The Sandbox είναι κάτι σαν Metaverse, στο οποίο φτιάχνετε τα δικά σας games ή παίζετε games άλλων. Αυτό θα θέλει πολύ ψάξιμο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Dec 2021 05:57 #258421 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα έπαιξα το Gods Unchained.

Πρόκειται για ένα Card game στο στυλ του Hearthstone. Έχει ένα σωρό έτοιμα Decks από έξι Θεούς για να φτιάξετε ή επιλέγετε το δικό σας custom Deck. Σας δίνονται πολλά πακέτα καρτών στην αρχή και όσο ανεβαίνετε level.

Για να βγάλετε χρήματα θα πρέπει να κάνετε Forge κάρτες (απλά χρησιμοποιείτε δύο διπλές κάρτες που έχετε). Για να κάνετε Forge κάρτες δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Απλά θα πρέπει να μαζέψετε το ανάλογο Flux. Το Flux το μαζεύετε με νίκες στους Ranked αγώνες. Όταν μαζέψετε αρκετό Flux, ύστερα βάζετε για πούλημα κάρτες. Βέβαια για να μαζέψετε Flux, θέλει πολύ grinding, οπότε το αν αξίζει ή όχι τον κόπο είναι ένα θέμα.

Μπορεί να σας ανταμείψει μακροπρόθεσμα αλλά θα πρέπει να δαπανήσετε πολλές ώρες για να ξεφύγετε από τα χαμηλά σκαλοπάτια. Επίσης, η σύνδεση με Metamask wallet ( metamask.io ) για να αρχίσετε να πληρώνεστε, είναι εύκολη.

Η beta του Gods Unchained έχει ξεκινήσει. Παίξτε δωρεάν απ' το godsunchained.com

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Dec 2021 19:30 - 14 Dec 2021 19:36 #258490 by Μάνος Γρυπάρης
Top NFT Football games
Συνεχίζοντας την έρευνα βρήκα τα παρακάτω Sports/Soccer games:
soccermanagerelite.com : Από όσα Sports games έχω δει, αυτό δείχνει να έχει προοπτικές. Κατεβάζετε τον client στο PC σας, συνδέεστε και παίζετε. Μπορείτε να έχετε έσοδα από τον σύλλογο όσο κερδίζετε, ενώ αγοράζετε και πουλάτε παίκτες. Έχω ακόμα πολύ δρόμο και το ψάχνω.
- Soccerhub.io : Μου μοιάζει με Manager game όπου συλλέγετε και πουλάτε κάρτες παικτών.
- sorare.com : Συλλέγετε παίκτες. Αγοράζετε ή πουλάτε παίκτες και φτιάχνετε ομάδα η οποία αποδίδει με επιρροή από το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αν έχω καταλάβει σωστά, κάτι σαν Γίνε Πρόεδρος. Περίεργη φάση. Έχω την εντύπωση ότι στην αρχή χρειάζεται να πληρώσεις και λίγα ευρώ για να φτιάξεις 11άδα και να παίξεις. Μπορείς να βρεις παίκτες ακόμα και με 1, κάτι ευρώ. Το θέμα είναι πόσα θα βγάλεις από αυτή την ιστορία.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 14 Dec 2021 19:36 by Μάνος Γρυπάρης.