Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ηθοποιοί που παίζουν video games

More
20 Dec 2019 13:11 #229864 by Giorgos Tsolaridis
Ο Henry Cavill, ηθοποιός του The Witcher, θέλει να αράξει σπίτι και να παίζει games
Μεγάλωσε με Half-Life και LAN πάρτι.

Ο Henry Cavill, ηθοποιός που παίζει τον Geralt στη σειρά The Witcher του Netflix, δήλωσε ότι το αγαπημένο του χόμπι είναι να κάθεται σπίτι του και να παίζει games.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο GQ, ο Cavill δήλωσε: "Στο σπίτι κάθομαι και παίζω games για πάρα πολλές ώρες και έτσι αποδράω. Διότι το να βγω έξω έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Μεγάλωσα παίζοντας Delta Force και Half-Life, ενώ διοργάνωνα και LAN parties στο πατρικό μου. Έχω παίξει Total War: Warhammer 2 και με τις έξι φυλές".

Ο Cavill είναι fan του The Witcher 3, το οποίο έχει παίξει αρκετές φορές ακόμα και στη μεγαλύτερη δυσκολία. Όταν έμαθε ότι το Netflix θα δημιουργήσει μια σειρά βασισμένη στο The Witcher, ο Cavill άδραξε την ευκαιρία να παίξει τον Geralt. Διάβασε νουβέλες του The Witcher (σ.σ. οι οποίες νόμιζε αρχικά όταν ήταν βασισμένες στα games), ενώ συμφώνησε να εξαπολύει περισσότερα spells στη σειρά, "ώστε να γνωρίζουν οι τηλεθεατές ότι ο Geralt μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και γιατί αυτό αφορά και ο ρόλος του Witcher".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jan 2020 22:20 #230683 by Giorgos Tsolaridis
Ο Henry Cavil προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με την σχέση του με τα games.

Σε συνέντευξή του στο Rich Eisen Show, ο Cavill δήλωσε "Δεν έχω man cave". Έχω ένα μικρό σπίτι στο Λονδίνο. Μοιάζει με παλιό σταύλο από αυτούς που σταδιακά έγιναν σπίτια με τα χρόνια, οπότε δεν είναι μεγάλο. Το γραφείο με το PC μου είναι σε ένα μικρό σαλόνι κάπου στην άκρη. Αυτό είναι όλο, τίποτα το ιδιαίτερο.

Προτιμά τα PC games
Ο Henry Cavil δήλωσε επίσης: "Προτιμώ να παίζω PC games παρά console games". Επίσης τόνισε ξανά ότι είναι fan των Total War games, αλλά και των World of Warcraft και Overwatch. Ωστόσο, δεν βλέπει συχνά τους pro παίκτες. "Δεν έχω χρόνο να παίξω ούτε εγώ αυτές τις μέρες και αν βλέπω τους pro gamers, τότε σπαταλάω χρόνο από το να παίζω ο ίδιος".

More
18 Jul 2020 17:52 #236722 by Giorgos Tsolaridis
Ο Henry Cavill στήνει και flexάρει το νέο του gaming PC
Ανέβασε βίντεο στο Instagram.

Ο Henry Cavill, εκτός από ηθοποιός που υποδύεται την Geralt στην ομώνυμη σειρά του Netflix The Witcher, είναι μεταξύ άλλων PC gamer, ενώ τα χεράκια του πιάνουν και στο hardware.

Ο 37χρονος Βρετανός έστησε το νέο του gaming PC on camera και το flexαρε στο Instagram.

More
08 Aug 2021 21:58 #254308 by Ερμής Δερβίσης
Ο Henry Cavill είναι μεγάλος fan του Warhammer
Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρόσφατο WitcherCon.

Σε συνέντευξή του στο WitcherCon, ο Henry Cavill δήλωσε ότι είναι μεγάλος fan του Warhammer, καθώς όχι μόνο βρίσκεται στο πρόσφατο DLC του Total War: Warhammer 2, αλλά ζωγραφίζει και μινιατούρες από τη σειρά.

Στη συνέντευξη δήλωσε: "κάτι που ήθελα πολύ να πω. Κάθε μέρα στα γυρίσματα ήθελα να το πω αλλά δεν υπήρχε κάποιος που θα καταλάβει την αναφορά που θα σου πω τώρα. Αυτό το chandelier μοιάζει με Blackstone Fortress. Ξέρω ότι κανείς στα γυρίσματα δεν θα το καταλάβαινε, για αυτό και δάγκωνα τη γλώσσα μου. Δεν ξέρω από τι έχει εμπνευστεί αλλά μοιάζει και Blackstone Fortress".
Τα Blackstone Fortresses είναι τεράστια πλοία τα οποία αποτελούν όπλα μαζικής καταστροφής στη σειρά Total War: Warhammer. Ο Abaddon the Despoiler ανακάλυψε τον τρόπο για να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές τους στην 33η χιλιετία. Και οι Imperium of Man και οι δυνάμεις του Chaos έχουν στην κατοχή τους Blackstone Fortresses.

More
23 Aug 2021 22:41 #254802 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο ηθοποιός James McAvoy είχε φάει τέτοιο "κόλλημα" με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που έκαψε το DVD

Για να σταματήσει να παίζει.

Ο ηθοποιός James McAvoy, γνωστός από πολλές ταινίες, όπως το Atonement, το It: Chapter Two ή η σειρά X-Men, δήλωσε και αυτός gamer.

Συγκεκριμένα, έκανε την εξής δήλωση : "Έπαιζα RPG, όπως τα The Elder Scrolls 4: Oblivion, Zelda, Secret of Mana και τέτοια. Μου αρέσουν τα Fantasy RPG". Όταν έπαιζε στο Becoming Jane, είχε φάει τρελό κόλλημα με το Oblivion, κάτι που του είχε δημιουργήσει θέμα με την δουλειά του.

Ο McAvoy δήλωσε: "Έπρεπε να πάω για ύπνο στις 22:00 γιατί έπρεπε να σηκωθώ στις 06:00 κάθε πρωί. Είχα ένα σωρό κείμενο να διαβάσω για τον ρόλο μου και έμενα ξύπνιος μέχρι τις 04:00 το πρωί απλά παίζοντας Oblivion". Ο ηθοποιός βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν μετά από ολονύχτιο session με το Oblivion τελείωσε στις 05:35, 10 λεπτά πριν έρθει ένα αυτοκίνητο για να τον πάρει και να τον πάει στο μέρος που θα γυριζόταν η σκηνή. Τότε ο ηθοποιός άναψε το γκάζι της κουζίνας και έβαλε το DVD του Oblivion πάνω για να καεί και να γλιτώσει από αυτό. "Απλά έβαλα το δισκάκι πάνω του και το είδα να καίγεται. Οπότε σκέφτηκα "Αυτό ήταν, τελειώσαμε, δεν θα ξαναπαίξω!"

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια ο McAvoy θα έπαιζε τον Professor X, ρόλο του Patrick Stewart, ο οποίος με την σειρά του έπαιζε τον Emperor Uriel Septim VII στο The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Μετά από αυτή την απότομη διακοπή ενασχόλησής του με το gaming, ο McAvoy μετά από κάποια χρόνια συνέχισε να παίζει games. Σήμερα ασχολείται με το Call of Duty: Warzone, το οποίο παίζει μαζί με φίλους. "Κατά την διάρκεια της πανδημίας, εγώ και οι φίλοι μου, είμαστε 40άρηδες με γκριζαρισμένα μαλλιά, αραίωση στο μαλλί και όλα τα συναφή. Μιλάμε κάθε 2-3 βράδια, παίζουμε Warzone και συζητάμε για την ζωή, την αγάπη και γενικά τα πάντα ενώ μας καθαρίζουν 12χρονα από διάφορες χώρες.