Η Nintendo ετοιμάζει ένα νέο Donkey Kong,
σύμφωνα με το Nintendo Life
, αλλά και τον
Nintendo insider Zippo
.Η νέα αυτή έκδοση θα έρθει στα πλαίσια συμπλήρωσης 40 ετών από την έναρξη της σειράς. Το Donkey Kong κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου 1981 και ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Nintendo. Κυκλοφόρησε στα Arcade, το Atari 2600 και μετέπειτα σε πολλές κονσόλες και υπολογιστές της εποχής.Ο Zippo δήλωσε: "Μου έχουν πει πολλά άτομα ότι το Donkey Kong θα είναι η επόμενη σειρά της Nintendo που θα ακολουθήσει τον Mario στο ότι η Nintendo κυκλοφορεί νέες εκδόσεις των gaming σειρών της για να κυριαρχήσουν στα media. O Donkey Kong και η παρέα του δεν θα έχουν μόνο νέο παιχνίδι, αλλά και animated project. Οι πηγές μου δεν μου διευκρίνισαν αν θα είναι ταινία ή σειρά, απλά animation με χαρακτήρες απ' το Donkey Kong, μια μεγάλη επέκταση στο θεματικό πάρκο του Super Nintendo World, merchandise κτλ. Η νέα αυτή έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει απλά και μετά θα ξεχαστεί, αφού η σειρά Donkey Kong λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από την Nintendo".Η σειρά Donkey Kong δεν έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο για πολύ καιρό, με εξαίρεση επανεκδόσεις για το Switch, όπως τα Donkey Kong Country και Donkey Kong Country: Tropical Freeze.