Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Electronic Arts: Γενική συζήτηση

More
06 Apr 2012 12:39 #106582 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Σύμφωνα με τα αποτλεσματα μία ψηφοφορίας που γίνεται κάθε χρόνο απ την ιστοσελλίδα The Consumerist, η EA είναι η χειρότερη εταιρία της Αμερικής για τη χρονιά 2012

www.gameworld.gr/previews/othergames/5311-ea-

Για να πώ την αλήθεια πιστεύω ότι η ψηφοφορία πρέπει να τράβηξε την προσοχή πολλών gamers προς το τέλος, οπότε τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν δεν είχε γίνει αυτό. Απο την άλλη δέν ακούγεται και τόσο άδικο αν σκεφτεί κανείς τις κινήσεις της EA όλα αυτά τα χρόνια

Τι πιστεύετε εσείς ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2012 14:47 #106586 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Για μισο λεπτο ρε παιδια, οχι και χειροτερη εταιρεια.Ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν υπαρχει gamer στην γη που να μην εχει κολησει ποτε με καποιο παιχνιδι της.Περα απο τα καινουρια της παιχνιδια η ΕΑ εχει και μια ιστορια πισω της.

Και κατι αλλο:Οσο αναφορα το service της.Το εχω χρησιμοποιησει καμια 10αρια φορες και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι το καλητερο service που εχω συναντησει.Ειδικα η λειτουργεια που εχει και μιλας απευθειας με καποιον τεχνικο της δεν το εχω δει πουθενα αλλου.Σε αντιθεση με κατι ΚΟΝΑΜΙ και κατι Activision που οταν τους στελνεις e-mail ειτε κανουν μια βδομαδα να απαντησουν ειτε δεν απαντανε και καθολου, και μιλαω εχοντας προσωπικη εμπειρια

More
06 Apr 2012 16:27 #106589 by yannis
Συμφωνώ ότι η ΕΑ είναι από τις χειρότερες εταιρίες. Όχι γιατί οι τίτλοι που βγάζει είναι κακοί, αλλά γιατί πρόκειται για ανελέητο mοneymaker, που τίνει να καταστρέφει εξαιρετικούς τίτλους (βλέπε: C&C4, Red Alert 3). Αναφέρω μόνο αυτά, γιατί πρόκειται για παιχνίδια σειρών που ξεκίνησαν από άλλη εταιρία (Westwood) και μέχρι και τον δεύτερο τίτλο τους (C&C: Tiberian Sun, Red Alert 2 + Yuri's Revenge) έφεραν το όνομα της Westwood, αλλά από κει και πέρα ήταν αποκλειστικά ΕΑ.

Επίσης, κυκλοφορεί η φήμη ότι το φιάσκο με το τέλος του Mass Effect 3, οφείλεται σε μια γενικότερη πολιτική της ΕΑ που έχει αρχίσει να λειτουργεί, με αποτέλεσμα το τέλος να έκλεισε απότομα χωρίς να είναι ολοκληρομένο, προκειμενου να βγει το παιχνίδι στην αγορά.

Όσοι γνωρίζουν το Origin, το ηλεκτρονικό μαγαζί για παιχνίδια της ΕΑ, μπορούν κα κάνουν μια μικρή έρευνα τιμών. Όταν αγόραζα το Kingdoms of Amalur και το Mass Effect 3, είχα σοκαριστεί από το γεγονός ότι η ΕΑ χρεώνει περισσότερο για τα ψηφιακά, παρακαλώ, αντίγραφα των παιχνιδιών της, σε σύγκριση με φυσικά αντίγραφα από άλλα μαγαζιά (GAME, GameStation, Amazon), χωρίς να προσφέρει τίποτα επιπλέον που να δικαιολογεί την υψηλότερη τιμή, τη στιγμή μάλιστα που τα περισσότερα μαγαζιά στέλνουν τις παραγγελείες (εντώς Ηνωμένου Βασιλείου) ΧΩΡΙΣ χρέωση.

Τέλος, μια μεγάλη αλυσίδα μαγαζιών με βιντεοπαιχνίδια στη Βρεττανία, το GAME, αποφάσισε να μην αγοράσει παιχνίδια της ΕΑ για τον μήνα Μάρτιο και ενδεχομένως και για επόμενους μήνες, λόγω οικονομικών προβλημάτων του GAME, αλλά και ασύμφορων και μη επιεικών όρων εκ μέρους της ΕΑ προ το GAME.

More
10 Apr 2012 23:03 #106711 by eliminator

Άνοιξε το επίσημο ελληνικό site για τουρνουά απ' την Electronic Arts.

Το portal του EA Challenge σας καλωσορίζει. Οι τίτλοι της EA αποκτούν το δικό τους "σπίτι" για τα τουρνουά, τόσο για τα online tournaments αλλά κυρίως για τα offline events. Τα εγκαίνεια θα γίνουν στις 21 Απριλίου με το πρώτο Lan Tournament, ενώ οι online αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 11 Απριλίου (σε beta μορφή). Μπείτε στο www.eachallenge.gr για να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Στο site μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ ώστε να λαμβάνετε μέρος σε μια σειρά από τουρνουά αλλά και για να μαθαίνετε όλα τα νέα που αφορούν το EA Challenge. Το portal θα αφορά σε πρώτη φάση το πρωτάθλημα του Fifa. Στο site θα μπορείτε να βρείτε τουρνουά, άρθρα, βαθμολογίες και πολλά περισσότερα.

Η ομάδα του EA Challenge σας περιμένει να αναδείξετε μαζί το μεγάλο community που υπάρχει στην Ελλάδα και να περάσετε καλά στα τουρνουά της Electronic Arts, διεκδικώντας φυσικά τα ανάλογα δώρα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και την επίσημη σελίδα στο Facebook στη διεύθυνση facebook.com/eachallenge .

Μάνος Γρυπάρης

More
20 Apr 2012 14:49 #107015 by eliminator

Η Electronic Arts ενώνει όλες τις πλατφόρμες των παιχνιδιών της!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Keith Ramsdale, managing director της EA στη Μ. Βρετανία, η Electronic Arts θα ενώσει όλα της τα brands σε ενιαίες πλατφόρμες, τις οποίες ονομάζει "online universes".

Αυτό θα σας επιτρέπει να παίξετε από οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε ένα κοινό προφίλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Fifa. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ξυπνήσετε, να παίξετε έναν online αγώνα στο PS3 ή το Xbox 360, μετά να πάρετε το λεωφορείο για τη σχολή ή την δουλειά και να προπονηθείτε στα φάουλ στο tablet σας, την ώρα του μεσημεριανού να συνδεθείτε απ' το PC της δουλειάς και να τσεκάρετε τις μεταγραφές του Ultimate Team στο PC σας (κάτι που ήδη γίνεται), επιστρέφοντας σπίτι να αλλάξετε εμφάνιση του Virtual Pro παίκτη σας μέσω του smartphone κ.ο.κ. Όλες σας οι πράξεις θα αφορούν ένα και μόνο κοινό προφίλ, στο οποίο μετά απ' όλα αυτά, θα έχετε κερδίσει xp και θα έχετε ανεβάσει το level σας.

Αυτό το χαρακτηριστικό που ετοιμάζει η EA είναι πολύ χρήσιμο γιατί όσοι χρησιμοποιείτε παραπάνω από μία συσκευές (π.χ. PC και κονσόλα ή δύο κονσόλες ή PC και smartphone) δεν θα χρειάζεται να έχετε ξεχωριστή πρόοδο του παιχνιδιού σας σε κάθε format. Πλέον θα χρησιμοποιείτε ένα και μόνο προφίλ για όλες σας τις ενέργειες. Κάτι ανάλογο αλλά σε πρώιμο στάδιο, είχαμε δει στο Mass Effect 3 με το Mass Effect Datapad για smartphones.

Μάνος Γρυπάρης

More
26 Apr 2012 20:24 #107241 by eliminator
Εξαγορά της EA απ' την Nexon;

Η EA αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
08 May 2012 15:21 #107565 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Η EA ανακοίνωσε sequel για πολλά από τα παιχνίδια της. Τα μεγαλύτερα από αυτά είναι τα Dead Space και Need for Speed

www.gameworld.gr/previews/othergames/5540--ea

Ελπίζω ο νέος τίτλος να είναι πράγματι το Dead Space 3. Το δεύτερο μέρος ήταν φοβερό και όσα έχω ακούσει για το 3 φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Άντε να έρθει η Ε3 \:D/

More
08 May 2012 15:53 #107567 by Γιώργος
Τα περιμένω πως και πως! Το Dead Space 2 ήταν από τα κορυφαία Horror παιχνίδια που έχω παίξει στο PS3.
(Υποκλίνομαι στον Devilhunter_PS που πήρε το trophy για την Hardcore difficulty)
Πως το έκανες ρε θηρίο? Μόνο αυτό μου έχει μείνει αλλά δεν τολμώ να το επιχειρήσω.)

More
08 May 2012 17:24 #107575 by Βασίλης Βασιλός
Νέο Need for Speed σημαίνει και νέο EA Challenge! Πάλι θα ρίξω σκόνη :P Πολύ καλά νέα επίσης για το Dead Space, αν και δεν νομίζω να φτάσω σε σημείο να το αγοράσω. Το 100% ωστόσο είναι σίγουρο (ξέρει ο Devilhunter).

More
08 May 2012 21:24 #107583 by Παναγιώτης Σεντουκάς

ObsessedGeorge wrote: Τα περιμένω πως και πως! Το Dead Space 2 ήταν από τα κορυφαία Horror παιχνίδια που έχω παίξει στο PS3.
(Υποκλίνομαι στον Devilhunter_PS που πήρε το trophy για την Hardcore difficulty)
Πως το έκανες ρε θηρίο? Μόνο αυτό μου έχει μείνει αλλά δεν τολμώ να το επιχειρήσω.)

Καλά, όχι και το πιο σπαστικό, υπάρχει και το Demons souls. Πάντως κάθε φορά που έχανα μου έπεφτε το χειριστήριο από τα χέρια, έλιωνα στο κρεβάτι διαλυμένος και δεν ξανά ακούμπαγα game όλη μέρα. Ξενεεεεεεερα......

TensaZangetsu wrote: Νέο Need for Speed σημαίνει και νέο EA Challenge! Πάλι θα ρίξω σκόνη :P Πολύ καλά νέα επίσης για το Dead Space, αν και δεν νομίζω να φτάσω σε σημείο να το αγοράσω. Το 100% ωστόσο είναι σίγουρο (ξέρει ο Devilhunter).

Προσκυνώ :icon bow: