Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Poll: Ρωτάμε την γνώμη σας

More
31 Dec 2018 16:22 #222103 by A

akiszax wrote:

efane wrote: Ωραία, για να κόβουμε φάτσες....χεχεχε, συγχαρητήρια παιδιά, το βίντεο απλά θεϊκό!!!

Xχαχαχα τι εχουμε εδω?? FaceControl κτλ??

Όχι μωρε, απλά όποιος δεν πάει με τα γούστα μας τρώει bullying, εντελώς Δημοκρατικά! Χεχε

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 May 2019 00:58 #225047 by Μάνος Γρυπάρης
Game Poll #4: Αναβάθμιση PC ή αγορά νέας κονσόλας?

Aν είχατε αυτή τη στιγμή χρήματα μόνο για το ένα από τα δύο τι θα επιλέγατε? Να αναβαθμίσετε το PC σας ή να αγοράσετε νέα κονσόλα; Δείτε το νέο Game Poll που έγινε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Info-World.gr.

Προσωπικά θα επέλεγα αναβάθμιση PC μιας και έχω και τις τρεις κονσόλες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 May 2019 21:36 #225056 by Blood Prince

Manos wrote: Game Poll #4: Αναβάθμιση PC ή αγορά νέας κονσόλας?

Aν είχατε αυτή τη στιγμή χρήματα μόνο για το ένα από τα δύο τι θα επιλέγατε? Να αναβαθμίσετε το PC σας ή να αγοράσετε νέα κονσόλα; Δείτε το νέο Game Poll που έγινε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Info-World.gr.

Αν είχα χρήματα μόνο για το ένα από τα δύο θα επέλεγα φυσικά νέο Laptop εφόσον έχω PS4 :P .....βέβαια δεν έχω χρήματα για ξόδεμα και η κονσόλα που έχω θα με καλύπτει για κάποια χρόνια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Sep 2019 19:23 #226497 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πρώτα μας Game Poll από την Κύπρο βρεθήκαμε στην έκθεση Cyprus ComicCon 2019 στο περίπτερο της αλυσίδας καταστημάτων Bionic και εκεί σας κάναμε δύο όμορφα ερωτήματα.

Καταρχήν πως θα σας φαινόταν ένα next-gen Assassin's Creed στην Κύπρο? Μία σύγχρονη έκδοση, με καινούργια γραφικά και μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή του PSP.

Επίσης, σας κάναμε το ερώτημα "Fuck, Marry Kill" ή αλλιως "Ποια ηρωίδα θα παντρευόσασταν, με ποια θα κάνατε σεξ και ποια θα σκοτώνατε"? Το ίδιο φυσικά ερώτημα για άντρες ήρωες. Όσοι μαντέψατε σωστά κερδίσατε δώρα από την Bionic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)