Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Skylanders: Imaginators

More
23 Dec 2016 14:01 #191456 by Μάνος Γρυπάρης

Η Activision κυκλοφόρησε φέτος το Skylanders: Imaginators, το οποίο και σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας βίντεο, έχοντας μαζί μας και το Skylanders: Trap Team του 2014. Γενικότερα η σειρά Skylanders έχει δεκάδες φιγούρες, η λειτουργία τους έχει να κάνει με την χρήση πλατφόρμας την οποία συνδέετε στην κονσόλα της μέσω USB, ενώ εμπλέκει Action με RPG στοιχεία μιας και οι χαρακτήρες σας αναπτύσσονται μέσα στα games.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2017 22:49 #193095 by Παντελής Δασκαλέλος
Skylanders Imaginators review
H σειρά Skylanders αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου και θεωρώ ότι είναι καλύτερη στο λεγόμενο toys-to-life (κρατώ μια πισινή καθώς δεν έχω δοκιμάσει εκτενώς το Lego Dimensions). Θεωρώ ότι το gameplay της έχει τεράσια ποικιλία, καθώς συνδυάζει αρμονικά Action-Adventure, Platform, RPG στοιχεία. Ακόμη και το Racing ύφος του Superchargers μου άρεσε πολύ, το οποίο προσωπικά θεωρώ ως ένα εξαιρετικό κεφάλαιο της σειράς.

Ομολογώ ότι ήθελα να ασχοληθώ με το Imaginators από όταν κυκλοφόρησε, αλλά δεν είχα την ευκαιρία. Ευτυχώς την περίοδο των Χριστουγέννων η IGE, η αντιπροσωπεία της Activision στην χώρα μας, μου παραχώρησε ένα αντίτυπο για τις ανάγκες του review. To Imaginators καταφέρνει να πάει την σειρά ένα βήμα παραπάνω, καθώς πλέον υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας Skylander. Αν υπήρχε και η δυνατότητα να αλλάξετε το class του, τότε τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.