Nike παπούτσια με θέμα το UNO θα κυκλοφορήσουν σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Tο κλασικό παιχνίδι της Mattel με γρήγορο ρυθμό και γρήγορη δημιουργία αντιπαλοτήτων, έχει αντέξει στη δοκιμασία των 50 χρόνων. H Mattel για να το γιορτάσει ενώνει τις δυνάμεις της με τη Nike καθώς και με τον MVP του NBA 2019-20 Γιάννη Αντετοκούνμπο. O Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: "Θέλω κάθε προϊόν να είναι γνήσιο και αυθεντικό και το να παίζω UNO με τα αδέρφια μου είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας. Η ομάδα της Nike έκανε εξαιρετική δουλειά για να υλοποιήσει τις ιδέες μου και νομίζω ότι δημιούργησαν κάτι για κάθε οπαδό της Nike, του UNO και του μπάσκετ σε αυτή τη συλλογή". Τα εμβληματικά παπούτσια με χρώματα κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο και μαύρο χρησιμοποιούνται παντού, και χρησιμοποιούνται στο Air Force 1, στο Offline Mule και σε πολλά Zoom Freak 3.
Το πακέτο προσφέρει μια ειδική έκδοση μόνο για μέλη του υπογεγραμμένου παπουτσιού του Γιάννη που διαθέτει μαύρο χρώμα, λογότυπα για την 50ή επέτειο και μπαλαντέρ. Πολλά από αυτά τα μοτίβα αντικατοπτρίζονται επίσης στα συνοδευτικά μπλουζάκια και καπέλα. Η ομάδα θα παρουσιάσει μια ολοκαίνουργια τράπουλα με το σήμα του Γιάννη. Αυτή, παράλληλα με την ανανεωμένη εμφάνιση, θα εισαγάγει έναν νέο κανόνα - "force a turnover" - που επιτρέπει στους παίκτες να κλέψουν ένα επιπλέον discard.
Η συλλογή Giannis Antetokounmpo x UNO x Nike θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες και η τράπουλα θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Η εφαρμογή UNO Mobile App θα ενσωματώσει επίσης την τράπουλα Giannis και θα ισχύει από την 1η Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου.