Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Στο τρέχον διάστημα τίποτα αλλά φέτος το καλοκαίρι θέλω να τα συνδυάσω όλα.
Μέχρι 1 Αυγούστου θα διαβάζω τα 4 μεταφρασμένα βιβλία Witcher.
Τον Αύγουστο αρχικά σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίζω το Witcher 1 στο Laptop (χωρίς να με απασχολούν τα trophies) και στην συνέχεια θα παίξω το God of War 3 Remastered στο PS4 για πλατίνα.
Δεν θα παίξω τα Witcher 1 και Witcher 3 το ένα μετά το άλλο γιατί μπορεί να τα βαρεθώ.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish
Λιώνω γενικά σε ps4 μιάς και σε λίγες μέρες θα λοίπω εκτος Αθηνών και δν θα έχω ούτε internet. Μόνο σε καφετέρια θα παίζει η όλη φάση με κινητό.
Νομίζω στο PS4 μπορείς νσ συνδεθείς και χωρίς internet απλά δεν θα ενημερώνονται τα trophies.
Στο κινητό έχω εγκαταστήσει όλα τα Lep's World.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish