Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
09 Nov 2019 01:13 - 09 Nov 2019 01:14 #228298 by Blood Prince
Σήμερα πήρα Πλατίνα και στο AC Odyssey.

Βέβαια το παιχνίδι είναι τόσο τεράστιο που παρά την Πλατίνα,υπάρχουν πάρα πολλά να κάνω , και δεν νιώθω την ικανοποίηση πως τα έχω δει όλα,ενώ στο AC Origins είχα κάνει τα πάντα γι'αυτό και το Origins παραμένει το αγαπημένο μου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Nov 2019 01:14 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2019 14:07 #228299 by A
Περιμένω να σχολασω και να παίξω το The outer worlds, δεν το περίμενα τόσο καλό. Με έχει κερδίσει.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
19 Nov 2019 20:43 - 19 Nov 2019 20:44 #228581 by A
Τερμάτισα το The outer worlds, καλό rpg με αρκετές ώρες διάρκεια. Το σενάριο με κέρδισε καθώς είχε ανατροπές και συνεχώς ένιωθα μια ανασφάλεια. Ο χαμηλός βαθμός δυσκολίας το αδικεί.
Τώρα άρχισα το Below.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 19 Nov 2019 20:44 by A.

More
02 Dec 2019 16:38 - 02 Dec 2019 16:40 #228878 by Blood Prince
Ξεκίνησα να παίζω για λίγο σήμερα Dark Souls 3 ώστε να πάρω μια πρώτη γεύση και διαπίστωσα πως το πρώτο boss ήταν βόλτα στο πάρκο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Dec 2019 16:40 by Blood Prince.

More
03 Dec 2019 12:46 #228892 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λένε ότι το πιο δύσκολο Dark Souls είναι αυτό που θα παίξεις πρώτο. Τα υπόλοιπα θα τα βλέπεις ευκολότερα σε γενικές γραμμές και πιστεύω ισχύει. Εγώ τον είχα βγάλει με την 2η προσπάθεια, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αν και στο 2nd phase τα χρειάστηκα

More
03 Dec 2019 17:53 #228903 by Blood Prince
Βρήκα χρόνο και έπαιξα σήμερα το πρωϊ πάλι Dark Souls 3.

Εγώ δεν προχωράω παρακάτω αν δεν βρω τα πάντα όλα σε μια τοποθεσία και το προχωράω αργά.

Σήμερα ας πούμε ήμουν στην περιοχή High Wall of Lothrics και βρήκα τα πάντα από όπλα μέχρι δαχτυλίδια.Στην προσπαθειά μου να τα βρω όλα με διευκολύνει και η Wikipedia όπου βλέπω τι μου λείπει.

Το δεύτερο boss στο παιχνίδι,το σκυλί Vordt of Boreal Valley δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα και ήμουν lvl 14.

[IMG

Peter Baylish

More
03 Dec 2019 18:46 #228904 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν είναι σκύλος αυτός, υπάρχει λόγος που ήταν έτσι σαν άγριο κτήνος, θα δεις αργότερα το γιατί, υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν, λέει σε κάποια description σε ψυχές ή αντικείμενα τι είναι αυτοί και τι έπαθαν.

More
04 Dec 2019 00:03 #228909 by Blood Prince
Πάντως ενώ είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα το τερματίσω το παιχνίδι κάποια στιγμή,το Platinum δεν θα το πάρω,γιατί παίζω Offline καθώς δεν έχω PS Plus και έτσι είναι αρκετά δύσκολο να ανέβω Rank στα Covenants.

[IMG

Peter Baylish

More
04 Dec 2019 17:29 #228952 by Blood Prince
Κέρδισα και το τρίτο boss σήμερα στην τοποθεσία Undead Settlement το οποίο ήταν τρομερά εύκολο.

Διάβασα όμως στο Wiki πως έχασα ένα Armour του Lucatiel το οποίο μου αρέσει πολύ και θα πρέπει να περιμένω να πάω NG Plus.

Διαπίστωσα πως δεν το απολαμβάνω όπως πρέπει όταν ψάχνω να βρώ την κάθε λεπτομέρεια.Θα κάνω loot αλλά και να χάσω κάτι δεν πειράζει.

Επίσης με τα NPCs Quests παίζει μπέρδεμα καθώς υπάρχει αλληλοεξάρτηση μεταξύ τους.

[IMG

Peter Baylish

More
04 Dec 2019 22:52 #228956 by Βασίλης Σπετσιέρης

Blood Prince wrote: Πάντως ενώ είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα το τερματίσω το παιχνίδι κάποια στιγμή,το Platinum δεν θα το πάρω,γιατί παίζω Offline καθώς δεν έχω PS Plus και έτσι είναι αρκετά δύσκολο να ανέβω Rank στα Covenants.

15 ώρες grinding θέλει για τα 2 Covenants. Εγώ offline το έκανα επειδή δεν είχα ps plus.
Το δύσκολο είναι να βρεις όλα τα rings