Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
27 Apr 2019 15:14 - 27 Apr 2019 15:19 #224876 by Blood Prince
Τώρα έχω κλείσει 25 ώρες στο AC Odyssey,είμαι Level 20 και έχω παρατηρήσει πως όσο ανεβαίνω level και αποκτάω νέες δεξιότητες στην μάχη γίνεται όλο και πιο εύκολο καθώς από την μια γίνομαι πιο ισχυρός σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό από την άλλη κάποιες περιοχές μένουν 4 levels πίσω.

Σε σχέση με το Origins το Main Quest παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ποικιλία καθώς δεν σχετίζεται μόνο με την επιστροφή της Bear of Eagle στην οικογενειά της
Warning: Spoiler!

Ακόμα και στην εκκαθάριση οχυρών έχει προστεθεί και το κάψιμο λαφύρων σε σχέση με το Origins,τα Conquest Battles αλλά και το σύστημα μάχης παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με νέες δυνατότητες όπως φωτιά στο σπαθί.

Το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό αλλά δεν θέλω να το τερματίσω αμέσως και θα το καθυστερήσω αρκετά επειδή μου αρέσει και είναι κρίμα.

Βέβαια το τελευταίο DLC θα κυκλοφορήσει με όλα τα επεισόδια σε περίπου 12 εβδομάδες και δεν έχει κυκλοφορήσει εξ ολοκλήρου αυτή την στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Apr 2019 15:19 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Apr 2019 23:39 #224892 by Blood Prince
Το παιχνίδι είναι τεράστιο.Εχω παίξει 45 ώρες AC Odyssey και έχω ακόμα πολύ δρόμο.Εχω να εξερευνήσω Βοιωτία,Μακεδονία,Πελοπόνησο,Κρήτη και ένα σωρό νησιά αιγαίου.

Βέβαια τώρα θα κάνω break επειδή δεν βιάζομαι να το τερματίσω.

Ανεβάζω φωτό της όμορφης Κασσάνδρας με θέα την Ακρόπολη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:

More
30 Apr 2019 20:43 #224913 by A
Τερμάτισα το Batman Return to Arkham -Arkham Asylum για δεύτερη φορά αλλα τώρα έπαιξα την βελτιωμένη έκδοση του.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
01 May 2019 15:43 #224929 by A
Το Vampyr τελικά το παράτησα, κρίμα γιατί έγινε καλή προσπάθεια αλλα κάτι του λείπει και τα loading times εκνευριστικά, έως δυο λεπτά περίμενα, έφαγε uninstall. Σήμερα ξεκίνησα Darksiders ii στην κονσόλα. Αγαπημένη σειρά.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 May 2019 15:49 #224930 by Σταμάτης Καράμπογας
Final Fantasy XV (ναι ξέρω άργησα λίγο). Απλά κάθομαι 20 λεπτά στο menu και ακούω την μουσικάρα και οοοοοταν ξεκινάω το game, απλά βόλτες με chocobo και ότι side quest υπάρχει στον χάρτη γιατί βαράει το OCD :P

Science isn’t about why! It’s about why not!
The following user(s) said Thank You: Καλογεροπούλου Αφροδίτη

More
07 May 2019 21:18 #225042 by A
Έπαιξα κάποιες ώρες το Monster hunter world, δε λέω, τεράστιος κόσμος για κυνήγι, αμέτρητα quests για άπειρες ώρες παιχνιδιού, όμως: Στο Xbox one η παλέτα χρωμάτων μοιάζει ξεθωριασμένη, δηλαδή όχι για τίτλο οπως αρμόζεις σε 3Α, τα voice acting, πότε εχει πότε όχι, ο ήχος δεν σε τρελαίνει και το gameplay του το θεωρώ ιδιαίτερο και τα tutorials δεν το αναδεικνύουν!

More
07 May 2019 21:48 #225044 by Blood Prince
Τίποτα δεν παίζω λόγω προετοιμασίας για εξετάσεις στην σχολή αλλά αν έπαιζα θα ήθελα να παίξω το Dark Souls 2 Softs.........θυμάμαι πέρσι που αντιμετώπιζα τον Vendrick και με πιάνει νοσταλγία.

Ισως στο μέλλον αγοράσω το Dark Souls Remastered για το PS4,

[IMG

Peter Baylish

More
15 May 2019 14:24 - 15 May 2019 15:21 #225115 by Blood Prince
Βρήκα την όρεξη και τον χρόνο και ξεκίνησα να ξανα παίζω Bloodborne από το μηδέν επειδή είχα χάσει τα saves και επειδή θέλω να κατακτήσω το Platinum το οποίο δεν το έχω για ένα και μόνο Trophy την Blood Queen των Chalice Dungeons.

Τελικά ενώ κέρδισα Amelia,Blood Starved Beasts κ.λ.π έφτασα στο Lecture Building για farming και να ανεβώ Levels........ε εκεί είναι που με έπιασε πλήξη.....κρίμα που είχα χάσει τα saves...θα είχα το Platinum ήδη.

edit Εφόσον κερδίσω την Amygdala στην τοποθεσία Nightmare Frontier θα ξεκλειδώσω το Ailing loran chalice και καθώς θα μπορώ να κάνω farming γρηγορότερα θα μου αναπτερωθεί το ενδιαφέρον.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 May 2019 15:21 by Blood Prince.

More
19 May 2019 00:07 - 19 May 2019 13:34 #225151 by Blood Prince
Δεν παίζω ακριβώς αλλά είδα σε gameplay τις πρώτες δύο ώρες από το Beyond two souls το οποίο είναι σαν ταινία.

Ωραία η Jodie αλλά το τελευταίο μισάωρο των πρώτων δύο ωρών από τις οχτώ το βρήκα βαρετό.

Μέχρι την Τρίτη λογικά θα έχω δει και τις οχτώ ώρες και δεν θα έχω λόγο πλέον να αγοράσω το παιχνίδι.

*Στο wiki διάβασα πως η Jodie aka Ellen Page είναι λεσβία. lol Κρίμα γιατί είναι κούκλα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 May 2019 13:34 by Blood Prince.

More
19 May 2019 21:18 #225166 by Μάρκος Ασκανιάν
Παρόλο που πλέον έχω ελάχιστο χρόνο κατάφερα και ασχολούμαι όσο μπορώ με το Battlefield: Hardline. Είναι ενδιαφέρον στην αρχή αλλά αρχίζει και γίνεται αρκετά κλισέ. Είμαι περίπου στη μέση και ελπίζω να αλλάξει αυτό (αν και το βλέπω ολίγον τι χλωμό...)

Adododo!!!