Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naughty Dog: Γενική συζήτηση

More
26 Sep 2021 18:41 #255773 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Naughty Dog θα ανακοινώσει νέο περιεχόμενο για την σειρά The Last of Us

Τα merchandise συνεχίζουν και πωλούνται στο store της εταιρείας.

Η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog δήλωσε ότι θα ανακοινώσει νέο περιεχόμενο για την σειρά The Last of Us στην The Last of Us Day.

Η ημέρα αυτή είναι η 26η Σεπτεμβρίου (αλλιώς γνωστή και ως OutBreak Day). Η ανακοίνωση θα γίνει δηλαδή την Κυριακή στις 19:00 στο site του The Last of Us . Επίσης, η Naughty Dog κυκλοφόρησε και The Last of Us merchandise και συγκεκριμένα t-shirt με την Abby, μπουφάν, σκουφάκι The Last of Us, πουκάμισο The Last of Us κ.α.

Παράλληλα, η συνεργασία με την εταιρεία Taylor επεκτάθηκε, ώστε να πωλούνται περισσότερες κιθάρες The Last of Us, αλλά και μίνι κιθάρες, δυστυχώς μόνο σε Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και Ισπανία.

Άραγε την Κυριακή θα μάθουμε για κάποιο multiplayer mode για το The Last of Us: Part II όπως ήδη φημολογείται;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2022 04:15 #259826 by Nikos Georgopoulos
Druckmann: "Ανυπομονούμε να σας τα δείξουμε"

Ο Neill Druckmann, συνπρόεδρος της Naughty Dog, δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία "ανυπομονεί για να δείξει τα νέα thw games".
Η εταιρεία ανάπτυξης των Uncharted και The Last of Us, εργάζεται σε πολλά games, τα οποία ανυπομονεί να συζητήσει - αλλά δεν είναι ακόμα ώρα για κάτι τέτοιο. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony για την CES 2022 αυτή την εβδομάδα, ο Neil Druckmann της Naughty Dog έδωσε ένα μικρό tease για τα επερχόμενα games της εταιρείας. «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα πολλά game projects που έχουμε στα σκαριά ως Naughty Dog». Ένα από αυτά είναι πιθανότατα το Multiplayer mode του The Last of Us: Part II.

Τέλος, η Naughty Dog έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να αναπτύξει ένα νέο Uncharted, αλλά θα ήταν σύμφωνη το Uncharted 5 να το αναλάβει μια νέα εταιρεία στη θέση της. Ο Jim Ryan, πρόεδρος της Sony, δήλωσε ότι επίσης ανυπομονεί να δει τα επόμενα PlayStation games, τα οποία αναπτύσσονται από 17 εταιρείες της Sony.

More
28 May 2023 12:06 #271272 by Nikos Georgopoulos
Νέο single-player game από την Naughty Dog

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση.

Η Naughty Dog ετοιμάζει ένα νέο single-player game, σύμφωνα με δήλωσή της στο Twitter.

O δημοσιογράφος Jason Schreier του Bloomberg έγραψε πριν από μερικές ώρες ότι έχει πληροφορίες που αναφέρουν ότι developers της Naughty Dog που δούλευαν στο The Last of Us: Part 2 multiplayer game έχουν φύγει σε άλλα projects. Η Naughty Dog επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή και έγραψε παράλληλα ότι ετοιμάζει ένα νέο single-player game.

pic.twitter.com/DOeO8ZHSlh

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) May 26, 2023

Η Naughty Dog είπε συγκεκριμένα: "Η ομάδα μας θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο The Last of Us: Part 2 multiplayer αλλά και σε άλλα projects, όπως μία νέα single-player εμπειρία.

More
30 May 2023 00:09 #271282 by Giorgos Tsolaridis
Απλά δώστε το μου!!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
17 Dec 2023 21:12 #274061 by Nikos Georgopoulos
Δύο νέα single-player games

Η Naughty Dog ετοιμάζει δύο νέα single-player games, τα οποία θα αποτελέσουν νέες σειρές και θα είναι αρκετά φιλόδοξα.
Θα μπορούσε το Naughty Dog να επιστρέψει στη σειρά Uncharted; H Naughty Dog είπε ότι «τελείωσε» με την σειρά (αν και μια διαφορετική ομάδα θα μπορούσε, φυσικά, να φτιάξει το δικό της Uncharted game).

Ο Neil Druckmann του Naughty Dog γράφει το σενάριο ενός νέου παιχνιδιού και είναι director, αλλά δεν μπορεί ακόμα να πει τι είναι. «Ξέρω ότι οι fans θέλουν πραγματικά το The Last of Us: Part III, το ακούω συνέχεια», είπε ο Druckmann. "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ήδη στο επόμενο project μας, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Δεν μπορώ να πω τι είναι".

Μερικοί πιστεύουν επίσης ότι το Naughty Dog μπορεί να στρέψει την προσοχή της σε ένα εντελώς νέο είδος, το fantasy, για το επόμενο παιχνίδι της. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται σε αυτή τη φάση, εκτός από το γεγονός ότι το Naughty Dog έχει στα σκαριά τουλάχιστον δύο νέα single-player games.

Απευθυνόμενη στην ακύρωση του The Last of Us Online, όπως ονομάστηκε, η Naughty Dog είπε ότι η ομάδα θα χρειαζόταν να βάλει όλους τους πόρους της στο παιχνίδι και να υποστηρίξει το περιεχόμενό του μετά την κυκλοφορία για «τα επόμενα χρόνια». Αυτό θα είχε «σοβαρά» αντίκτυπο στην ικανότητα της ομάδας να κάνει single-player games. Η Naughty Dog έπρεπε λοιπόν να επιλέξει. «Είχαμε μπροστά μας δύο δρόμους: να γίνουμε ένα στούντιο παιχνιδιών αποκλειστικά με ζωντανή υπηρεσία ή να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε αφηγηματικά single-player games που έχουν καθορίσει την ιστορία της Naughty Dog», είπε η Αμερικάνικη εταιρεία ομάδα. Το Naughty Dog επέλεξε το δεύτερο, και πλέον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε single-player games.

More
01 Mar 2024 13:01 #275189 by Nikos Georgopoulos
Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι δεν θα φτιάξει πολλά ακόμα μεγάλα games

Επιθυμεί μία πιο ήρεμη ζωή και να αφοσιωθεί στα παιδιά του.

Ο Neil Druckmann, δημιουργός της σειράς The Last of Us δήλωσε σε συνέντευξη στο podcast του rapper Logic, ότι δεν θα φτιάξει πολλά ακόμα μεγάλα games και θέλει μία πιο ήρεμη ζωή και να αφοσιωθεί στα παιδιά του.

Συγκεκριμένα ο Druckmann δήλωσε, μεταξύ άλλων: "Υποθέτω ότι δεν με βλέπω να το κάνω αυτό, σε αυτή την κλίμακα για πάντα. Είναι υπερβολικό και σε φθείρει. Είναι πολύ αγχωτικό να διαχειρίζεται τόσους ανθρώπους και τόσες εταιρίες παγκοσμίως. Πριν που μιλούσες για μία νέα φάση στην ζωή σου, όπου τα παιδιά σου είναι το Νο1, είμαι και εγώ και σε μία παρόμοια φάση που τα παιδιά μου είναι Νο1. Και ξέρω, ειδικά με την κόρη μου που είναι πλέον 13, ότι η ζωή την τραβάει μακριά μου. Ξέρω ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος, οπότε μου είναι πολύτιμος και δεν θέλω να τον σπαταλήσω, όταν θέλουν να περνούν χρόνο μαζί μου."

Στην συνέχεια της συζήτησης ο Druckmann εξήγησε ότι φτάνει σε μία φάση της ζωής του, όπου αναρωτιέται: "Ποιο είναι το τέλος εδώ; Πότε είναι η ώρα να σταματήσω; Επίσης δήλωσε ότι θα το σκεφτόταν να ασχοληθεί με μικρότερα projects που θα του επέτρεπαν να είναι δημιουργικός: Θα μπορούσα να με δω να αλλάζω σε κάτι μικρότερης κλίμακας, με λιγότερο στρες, το οποίο θα μου επέτρεπε να έχω αυτή την δημιουργική ελευθερία. Ξέρεις άρχισα να σκέφτομαι το πόσα τέτοια games έχω ακόμη μέσα μου και δεν είναι τόσα πολλά."

Όπως εξήγησε ο Druckmann το μεγάλο στρες στην Naughty Dog ξεκίνησε μετά την κυκλοφορία του Uncharted 2: Among Thieves: "Στο Uncharted 2 πέρασα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο game που έχω δουλέψει επειδή το Uncharted 1 αγαπήθηκε από αρκετό κόσμο, αλλά δεν ήταν τεράστια επιτυχία. Ήταν αρκετά επιτυχημένο, η Sony έμεινε ευχαριστημένη και βγάλαμε αρκετά λεφτά. Άλλα με Uncharted 2, νιώθαμε ότι έχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό στα χέρια μας και ξέραμε ότι δεν μας παρακολουθούσαν, οπότε κανένας δεν θα περίμενε αυτό που θα δίναμε. Από εκεί και πέρα τα πάντα είχαν στρες, διότι μετά το Uncharted 2 δεν είμαστε άγνωστοι και όλοι περιμένουν τα πάντα να είναι τέλεια. Και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε τέλειο αλλά χωρίς να επαναλαμβανόμαστε. Οπότε πρέπει να πάντα να κάνεις κάτι καινούργιο και τέλειο, πράγμα που είναι πολύ, πολύ δύσκολο."

More
01 Mar 2024 13:02 #275191 by Nikos Georgopoulos
"Αρκετά φιλόδοξο video game"

Ο Neil Druckmann, game director της Naughty Dog, δήλωσε στο Logic ότι το ένα video game που ετοιμάζει η εταιρεία του είναι "πολύ φιλόφοξο" και είπε: "Έχω σταματήσει να πιστεύω τι είναι στα αλήθεια δύσκολο γιατί ξέρω ότι θα αγχώσω τα μέλν της ομάδας. Θέλω η ανάπτυξη να είναι μια απολαυστική εμπειρία για μένα και τους άλλους στην ομάδα".
Ο Kurt Margenau της Naughty Dog δουλεύει επίσης σε ένα νέο video game, το οποίο και παρουσίασε στην εταιρεία πρόσφατα.

More
01 Mar 2024 13:40 #275202 by Nikos Georgopoulos
"Αρκετά φιλόδοξο video game"

Ο Neil Druckmann, game director της Naughty Dog, δήλωσε στο Logic ότι το ένα video game που ετοιμάζει η εταιρεία του είναι "πολύ φιλόφοξο" και είπε: "Έχω σταματήσει να πιστεύω τι είναι στα αλήθεια δύσκολο γιατί ξέρω ότι θα αγχώσω τα μέλν της ομάδας. Θέλω η ανάπτυξη να είναι μια απολαυστική εμπειρία για μένα και τους άλλους στην ομάδα".
Ο Kurt Margenau της Naughty Dog δουλεύει επίσης σε ένα νέο video game, το οποίο και παρουσίασε στην εταιρεία πρόσφατα.

More
31 May 2024 09:20 #276036 by Nikos Georgopoulos
Η Sony ζήτησε συγνώμη που παραποίησε τα λόγια Neil Druckmann και έσβησε εντελώς την πρόσφατη συνέντευξή του

Δεν είπε ότι "το επόμενο project της Naughty Dog θα επαναπροσδιορίσει την εικόνα του mainstream κοινού για το gaming".

Η Sony έσβησε την πρόσφατη συνέντευξη του Neil Druckmann που προκάλεσε αντιδράσεις, δηλώνοντας ότι βρήκε σημαντικά λάθη που δεν αντιπροσωπεύουν όλα δήλωσε στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα ο Druckmann υποτίθεται πως δήλωσε ότι "το επόμενο project της Naughty Dog θα επαναπροσδιορίσει την εικόνα του mainstream κοινού για το gaming". Παρόλα αυτά φαίνεται πως ο ίδιος δεν είπε κάτι τέτοιο και μάλιστα έδειξε στο Twitter ακριβώς όσα είπε.

This is not quite what I said. A short ? pic.twitter.com/IgjPm1MwaH

— Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) May 25, 2024

Λίγες μέρες μετά η Sony έσβησε τις δηλώσεις του και δήλωσε: "Επανεξετάζοντας την πρόσφατη συνέντευξή μας με τον Neil Druckmann της Naughty Dog βρήκαμε σημαντικά λάθη και ανακρίβειες που δεν αντιπροσωπεύουν την οπτική και τις αξίες του". Στην συνέχεια η Sony ζήτησε συγνώμη που παραποίησε τα λόγια του.

More
04 Jun 2024 08:56 #276094 by Nikos Georgopoulos
Neil Druckmann: "Στη Naughty Dog δεν θα είμαστε για πάντα η εταιρεία του The Last of Us"

Επέκταση σε άλλες σειρές.

Ο Neil Druckmann, συνπρόεδρος της Naughty Dog, δήλωσε στους Los Angeles Times ότι υπάρχουν πολλά single-player games και ότι ενώ το The Last of Us: Part III θα είναι ένα από αυτά, θα υπάρχουν και άλλες gaming σειρές.

Ο Druckmann είπε συγκεκριμένα: «Σκεφτόμουν ιδέες για το The Last of Us 3 και για χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι. Δεν έχω ιστορία. Αλλά έχω αυτό το concept που είναι, για μένα, τόσο συναρπαστικό όσο τα πρώτα δύο The Last of Us. Σαν να έχει το The Last of us: Part 3 κάτι δικό του, κάτι που όμως έχει αυτή τη γενική γραμμή και για τα τρία games. Έτσι είναι νιώθω ότι υπάρχει πιθανώς ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία»,

Ο Druckmann γράφει και είναι director σε ένα νέο παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί ακόμα να πει τι είναι. «Ξέρω ότι οι fans θέλουν πραγματικά το The Last of Us: Part III, το ακούω συνέχεια», είπε ο Druckmann το 2023. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ήδη στο επόμενο project μας, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και δεν μπορώ να πω τι είναι. Δεν θα είμαστε για πάντα η εταιρεία του The Last of Us».