Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αρνητική στάση publishers σε games με γυναικείους χαρακτήρες

More
21 Mar 2013 22:24 #121888 by Κώστας Λάβαρης

Ο προγραμματιστής του επερχόμενου adventure τίτλου Remember Me αποκάλυψε πώς αρκετές εταιρείες αρνήθηκαν να εκδώσουν το παιχνίδι λόγω της γυναίκας πρωταγωνίστριας. Συγκεκριμένα, δήλωσε, πως στάθηκε σημαντικό εμπόδιο το γεγονός ότι η κύρια χαρακτήρας του game, Nilin, φαίνεται να είναι σε σχέση με έναν άνδρα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2013 22:30 #121889 by Βασίλης Καμακάρης
Ιδέα μου είναι ή είναι όντως παράλογο?

More
21 Mar 2013 22:34 #121890 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια σέξι badass ηρωίδα από έναν ακόμη άντρα... Η Lara Croft πώς και έχει κάνει τόση επιτυχία; Γιατί να μην κάνει και η Lilin;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 Mar 2013 02:06 #121898 by Μάριος Χακαρέπι

More
22 Mar 2013 12:08 #121906 by Νικολής Ασημάκης
Όντως υπάρχουν συγκριτικά λιγότερα παιχνίδια με γυναίκες πρωταγωνίστριες, αλλά μου φαίνεται περισσότερο σαν διαφημιστικό τρικ για την προώθηση του παιχνιδιού αυτή η είδηση παρά ως σοβαρή ανακοίνωση.

More
22 Mar 2013 12:20 #121907 by Βασίλης Καμακάρης

Zaratoth wrote: Όντως υπάρχουν συγκριτικά λιγότερα παιχνίδια με γυναίκες πρωταγωνίστριες, αλλά μου φαίνεται περισσότερο σαν διαφημιστικό τρικ για την προώθηση του παιχνιδιού αυτή η είδηση παρά ως σοβαρή ανακοίνωση.

Παίζει και αυτό που λες.