Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Flight Simulator 2004

More
08 May 2006 15:21 #12160 by Alexis Vletsas
Έχω στην κατοχή μου το Saitek X52 (Stick + Throttle) και το Sidewinder Force Feedback 2 της Microsoft.
Σκεπτόμενος λοιπόν πως θα αναζοπυρώσω το ενδιαφέρον ενός φίλου μου που ήρθε το Σάββατο βράδυ -που λεφτά για έξω- για το Flight Simulator έκανα το δωμάτιό μου cockpit.
Όντες και οι δύο λάτρεις των Airbus τα οποία δεν πετάνε με Yokes (Το κλασσικό "τιμόνι") αλλά με Sticks (Ο κυβερνήτης έχει ένα στα αριστερά του και ο First Officer στα δεξιά του), έκανα αυτό το στήσιμο.
Το X52 Stick στα αριστερά μου, ένα κομοδίνο με το Throttle+keyboard στην μέση, και αυτός δεξιά με το Sidewinder στα δεξιά του. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. 6 ώρες σερί κάψιμο κυβερνήτης-συγκυβερνήτης Online.

Church Wars Episide III: Revenge of the Bishops

Incoming!!!

A Loosewire Digital Magic SFX production

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2006 19:25 #21258 by Νίκος Τσούμας
Άξιος άξιος κάλεσε και εμάς καμιά μέρα να πετάξουμε!! Έχεις καμιά photo να ανεβάσουμε στο site??.
Δες ένα review

More
02 Feb 2009 11:46 #50261 by Νίκος Τσούμας
Κύκλοφόρησε ένα απο τα πλέον ολοκληρωμένα Scenery για το FS2004
Για περισσότερες πληροφορίες στο site του www.greekairportsproject.gr/site ... ng=english

[youtube:zkcgubqr]
[/youtube:zkcgubqr]