Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Animal Crossing DS κυκλοφόρησε στην Ευρώπη!

More
23 Apr 2006 18:37 #11302 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Το σχετικό άρθρο:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Εγώ έχω παίξει την έκδοση του GameCube και είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη έτσι πήρα την Αμερικάνικη έκδοση. :wink:

Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που αν έχεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο (έστω και 15 λεπτά την ημέρα για να κάνεις τα απαραίτητα) μπορείς να το απολαύσεις και με το παραπάνω! Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνει κανείς στην αρχή του παιχνιδιού αλλά και αργότερα όταν μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά και ο παίκτης γνωρίσει το περιβάλλον και τους συχωριανούς του. Τα άλλα ζωάκια αλλάζουν την συμπεριφορά τους ανάλογα με το πως τους φέρεσαι, πόσο συχνά τους μιλάς και πόσο συχνά τους στέλλεις γράμματα. Κάποιοι μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι ενώ κάποιοι άλλοι να σε ειρωνεύονται συνεχώς. (Στρώνονται και αυτοί με το χρόνο όμως! :D )

Θέλω να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις σχετικά με αυτό το παιχνίδι. :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.