Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kickstarter/Steam Greenlight campaigns

More
18 Jul 2013 23:24 #128651 by Βασίλης Καμακάρης
Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2013 23:26 #128653 by GamesEmperor
Νομίζω δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη αλλά ίσως δεν απέχει πάρα πολύ.

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

More
18 Jul 2013 23:41 #128655 by Βασίλης Καμακάρης
Έριξα και την ψήφο μου στο Greenlight του Steam.

More
18 Jul 2013 23:45 - 18 Jul 2013 23:54 #128656 by Νικολής Ασημάκης
Έχει τρελά γαμάτο design χώρων και μόνο από τις εικόνες νιώθεις βαριά και creepy ατμόσφαιρα. Θα το ψηφίσω και εγώ στο Greenlight, αν και δεν νομίζω να το πάρω, καθώς δεν είμαι ο τεράστιος φαν παιχνιδιών τρόμου. Άμα καταφέρω να τερματίσω ποτέ το Amnesia, θα το σκεφτώ σοβαρά.
Last edit: 18 Jul 2013 23:54 by Νικολής Ασημάκης.

More
18 Jul 2013 23:52 - 18 Jul 2013 23:57 #128657 by GamesEmperor
Συνέχισε να προσπαθείς με το Amnesia, κι εγώ δεν είμαι πολύ του τρόμου αλλά πραγματικά άξιζε (αν και το ίδιο το τέλος δεν ήταν πολύ καλό κατά την γνώμη μου) και μόνο σε μερικά σημεία ήταν πολύ τρομακτικό, βασικά είναι μέχρι να μπεις στο πνεύμα του παιχνιδιού, κατά τα άλλα είναι περισσότερο απλό μυστήριο και προσεκτική πρόοδος. Δεν τελείωσα εκείνο το DLC Justine που ήταν σαν Portal τρόμου με τα γραμμόφωνα κτλ. αλλά το Machine for Pigs θα το πάρω.

Α, από άλλους άκουσα πως βοηθάει καμιά φορά το να χάνεις επίτηδες για να δεις πως δεν τρέχει και τίποτα όταν γίνεται αυτό και να μην πανικοβάλλεσαι όταν είσαι κοντά σε εχθρούς, έτσι απλά μένει η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Last edit: 18 Jul 2013 23:57 by GamesEmperor.

More
18 Jul 2013 23:56 #128659 by Νικολής Ασημάκης
Ως φανατικός αναγνώστης του Lovecraft, λάτρεψα την ατμόσφαιρα του Amnesia. Αλλά δεν μπορώ όλη αυτή την αγωνία μην πεταχτεί τίποτα από τη γωνία. Δεν θέλω να φύγω από τον κόσμο τούτο πάνω στο άνθος της ηλικίας μου. :P

More
19 Jul 2013 00:04 #128661 by Βασίλης Καλφούντζος
Amnesia: Ακόμα φοβάμαι

Για αυτό το παιχνίδι τώρα, αν έχει μεγάλη αντοχή το πιστεύω πως θα γίνει αγαπημένο

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
19 Jul 2013 16:13 #128710 by Βασίλης Καμακάρης
[center:11v5aifk] [/center:11v5aifk]

Το Insection είναι ένα game από την Glasswing μια Ελληνική εταιρία ανάπτυξης video games. αν θέλετε μπορείτε να το βοηθήσετε στο Kickstarter και στο Greenlight στο Steam.

More
24 Jul 2013 04:35 - 31 Jul 2013 23:12 #128995 by GamesEmperor
Το Balrum της Balcony Team ξεκίνησε ως μια εργασία δύο μαθητών πανεπιστημίου, όμως εξελίχθηκε σε ένα ρετρό παιχνίδι ρόλων με εντυπωσιακό μέγεθος. Οι παίκτες καλούνται όχι μόνο να ακολουθήσουν μια μη γραμμική ιστορία αλλά και να συμμετάσχουν σε δευτερεύουσες και εξίσου ολοκληρωμένες δραστηριότητες, όπως την οικοδόμηση σπιτιών, την διατήρηση μιας φάρμας, την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων, το κυνήγι και την συλλογή πόρων. Με λίγα λόγια ο χαρακτήρας σας θα έχει μια ολοκληρωμένη ζωή σε έναν φανταστικό κόσμο που αν και τις περιέχει, υπάρχει και έξω από τις περιπέτειες.

Εμπνευσμένοι από κλασικούς τίτλους όπως τα Ultima και Gothic, ανεξάρτητες επιτυχίες τύπου Eschalon και Avernum αλλά και εμπορικούς γίγαντες σαν το Skyrim, η Balcony Team φαίνεται να έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία όλων. Παρακολουθήστε το βίντεο για ένα δείγμα της λεπτομέρειας που ήδη υπάρχει σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

[youtube:21vcm9lh]
[/youtube:21vcm9lh]

Αυτό το δυνατό δίδυμο μόλις ξεκίνησε μια καμπάνια χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter καθώς πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη ώστε να κατασκευαστεί το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος είναι το σχετικά σεμνό ποσό των $50.000 ενώ οι υποστηρικτές θα μπορούν να λάβουν το παιχνίδι από $15 για τους 250 πρώτους και $20 για τους υπόλοιπους.

Last edit: 31 Jul 2013 23:12 by GamesEmperor.

More
26 Jul 2013 05:40 #129186 by GamesEmperor
Ένα παιχνίδι δράσης όπου τα ζώα του δάσους δεν είναι χαριτωμένα αλλά έχουν...ματωμένα χέρια.

Ως ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης, η Wolfire Games έγινε γνωστή το 2005 με το Lugaru, ένα περίεργο παιχνίδι δράσης στο οποίο παίρνετε τον έλεγχο του Turner, ενός ανθρωπόμορφου λαγού με έφεση στις πολεμικές τέχνες και δίψα για εκδίκηση. 8 χρόνια αργότερα ξαναγυρίζει στις ρίζες τις με ένα sequel που θα έχει την ονομασία Overgrowth.

Το Overgrowth βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τελική μορφή του όσον αφορά στους στόχους κάθε πίστας και την ιστορία του. Ήδη όμως εκπλήσσει με τις εμφανείς βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Τα γραφικά είναι πολύ καλά για μια ανεξάρτητη παραγωγή αυτού του είδους ενώ ο ρεαλισμός και η ποικιλία στις πολεμικές κινήσεις των ανθρωπόμορφων χαρακτήρων εντυπωσιάζουν, όταν για παράδειγμα δύο μαχητές αλλάζουν στάση μάχης ομαλά και αβίαστα, ανάλογα με την μεταξύ τους απόσταση και το όπλο που κρατούν.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα δείτε σε αυτό το βίντεο που επιδεικνύει προγραμματιστικές βελτιώσεις σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι ο απλός χειρισμός που κάνει όλα αυτά δυνατά με λίγα μόλις πλήκτρα.

Το Overgrowth θα κυκλοφορήσει για PC (Windows, Linux) και Mac. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ακόμη κάποια περίοδος κυκλοφορίας. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το επίσημο site για $29,95 (περίπου €22,60), αποκτώντας έτσι πρόσβαση στις alpha εκδόσεις και βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξή του.