Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Frag Dolls

More
31 Aug 2012 13:15 #111679 by Άγγελος Φασούλης
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_qoYEmMIcADeUCkCAUEXGQll3UCm0H1IKQkD12Ul-xsrjSK7A&t=1

Για όσους νομίζετε πως το gaming είναι αντρική υπόθεση(σαν εμένα δηλαδή :P ), έρχεται η απάντηση από τις Frag Dolls. To fragdolls.com είναι ένα gaming site από γυναίκες για γυναίκες. Έχουν γίνει πολύ γνωστές στον χώρο και τώρα πια έχουν sponsor τους την Ubisoft! Έτσι παρευρίσκονται σε πολλά μεγάλα events.

Βίντεο:

[youtube:6orcdhcu]
[/youtube:6orcdhcu]

[youtube:6orcdhcu]
[/youtube:6orcdhcu]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2012 20:51 #111940 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ υποστηρίζω τις Frag Dolls γιατί αποδεικνύουν σε πάρα πολύ κόσμο, το λέω επειδή είναι ιδιαίτερα γνωστές, ότι το gaming δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τις κάνει follow στο official Twitter τους twitter.com/FragDolls

More
06 Sep 2012 22:25 #111944 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πλέον το gaming δεν είναι αντρική υπόθεση...
Αν γυρίσουμε όμως στη δεκαετία του '90. Προσωπικό παράδειγμα, όταν είπα ότι ασχολούμαι με το gaming (ήταν trendy τότε η λέξη) όλες με κοιτούσαν σαν το UFO. χώρια που τα περισσότερα κορίτσια ήξεραν μόνο τον Μάριο και το PAcman :P

Χαρακτηριστική ατάκα φίλης μου " μα καλά πως μπορείς και παίζεις τόσες ώρες αυτά τα μπλιμπλίκια" !!!! :P Είναι μετά να μην παρεξηγηθούν

ευτυχώς άλλαξαν τα πράγματα

More
07 Sep 2012 00:03 #111950 by Χριστιάνα Θάνου
Και εγώ την δεκαετία του 90 (ήμουν πολύ μικρό :oops: ) τον Μάριο ήξερα, ε μετά έμαθα και άλλα!! Είναι θέμα επιλογής το να ασχοληθείς ή όχι, αλλά μάλλον μερικά κορίτσια προτιμάνε να περνάνε τον χρόνο τους με real life Ιταλούς :lol: