Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Πιο Δύσκολο Trophy/Achievement

More
11 Jun 2012 18:08 #109055 by Βασίλης Βασιλός
Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως οι εταιρείες ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας των trophies/achievements αντίστοιχα, για να κάνουν τους παίχτες να παίξουν περισσότερο ένα παιχνίδι. Έχετε δυσκολευτεί σε κάποιο trophy/achievement? Και αν ναι, σε ποιο?

Προσωπικά το πιο δύσκολο για μένα ήταν το "Hand Mutilator" στο Guitar Hero: Warriors of Rock, όπου έπρεπε να περάσω χωρίς να χάσω το παρακάτω παλούκι (μετά από καμιά 20αρία ώρες στο practise το πέρασα, τώρα αν το δοκιμάσω δεν το έχω :P )

[youtube:qx3wt6ta]
[/youtube:qx3wt6ta]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2012 18:42 #109057 by Ανδρεας Καλογερας
Lol.... αυτο ηταν ευκολο για εμενα..... :P anyway για εμενα το πιο δυσκολο ηταν ενα glitched trophy του nfs undercover, το Notorious, finish 119 online multiplayer races... αλλα το πηρα μετα απο περιπου 200..

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
11 Jun 2012 21:20 #109062 by Βασίλης Σπετσιέρης
Το Legend of the West στο Red Dead Redemption.Πρέπει να πάρεις ΟΛΑ τα υπόλοιπα για να το ξεκλειδώσεις.Και όταν λέμε όλα,εννοούμε όόόόόόόόόλα,μαζί με αυτά στο multiplayer.

More
11 Jun 2012 21:52 #109063 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Συνήθως όταν βλέπω ότι τα trophies το παρακάνουν δε σπαταλώ τη ζωή μου σε αυτά, για αυτό και δεν πήρα ποτέ το platinum στο demons souls. Απο τα εφικτά-δύσκολα που έχω καταφέρει έχω να θυμάμαι τα trophies σε ICO και shadow of the collosus, κάποια trophies απο το assassins creed 2 ( τα περισσότερα από αυτά είναι trophies που απαιτούν άλλα Trophies για να ξεκλειδωθούν) και το dante must die trophy απ το devil may cry 3

More
11 Jun 2012 22:24 #109066 by Άγγελος Φασούλης
Από Medal of Honor, ήταν στο multi και ήθελε να κάνεις σερί 600 πόντων και να κάνεις όλα τα επιθετικά strikes σε έναν γύρο.

Multiplayer: Fire Controller
Use each offensive support action once (awarded at end of round)

More
12 Jun 2012 10:02 #109074 by Σπύρος Νικολάου
Το veteran στο CoD: World at War. Μου έβγαλε την πίστη πραγματικά

[/URL]

More
12 Jun 2012 11:00 #109075 by Kostas Milonas
Απο τα πιο δυσκολα που εχω καταφερει ειναι το All Hail The Splode King για το Splosion Man.

Περιγραφη: Complete the Single Player game in Hardcore mode.

Δηλαδη πρεπει να τρεξεις ολες τις πιστες του Normal με την διαφορα οτι τωρα δεν εχεις ενδιαμεσα checkpoints σε καθε level και οτιδηποτε εχθρικο αγγιξεις σε σκοτωνει με την μια. Πραγματικα μια ασκηση υπομονης, αλλα ειχα πορωθει και επρεπε να το βγαλω!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
12 Jun 2012 15:35 #109083 by Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

TensaZangetsu wrote: Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως οι εταιρείες ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας των trophies/achievements αντίστοιχα, για να κάνουν τους παίχτες να παίξουν περισσότερο ένα παιχνίδι. Έχετε δυσκολευτεί σε κάποιο trophy/achievement? Και αν ναι, σε ποιο?

Προσωπικά το πιο δύσκολο για μένα ήταν το "Hand Mutilator" στο Guitar Hero: Warriors of Rock, όπου έπρεπε να περάσω χωρίς να χάσω το παρακάτω παλούκι (μετά από καμιά 20αρία ώρες στο practise το πέρασα, τώρα αν το δοκιμάσω δεν το έχω :P )

[youtube:3e8csw12]

[/youtube:3e8csw12]

βασικα και εμενα αυτο με δυσκολεψε καπως, αλλα αφου ασχοληθηκα μαζι του, σε 4-5 ωριτσες το καταφερα :Ρ

Why so serioys?