Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σύμβουλή για μεταχειρισμένο παιχνίδι

More
09 Mar 2012 16:12 #105677 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Πρίν απο μερικές μέρες δοκίμασα για πρώτη φορά την ανταλλαγή μεταχειρισμένων παιχνιδιών στα public. Πηγα και έδωσα ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι( αχρησιμοποίητο,στη ζελατίνα κλπ) για το οποίο, λόγο τιμών αποδοχής μεταχειρησμένων (αφου δεν είχε σημασία το ότι ήταν καινούριο) και λόγω ζήτησης πήρα μολις 13 ευρώ.

Εντάξει εκεί πιαστηκα κορόιδο σίγουρα, αλλά τα πράγματα γίναν ακόμα χειρότερα όταν γύρισα σπίτι και είδα ότι το μεταχειρισμένο παιχνίδι που πήρα ( Dark souls, PS3, στα 39 ευρω και με την εκπτωση στα 27) όχι μόνο δεν ήταν καθόλου προσεγμένο, αλλά είχε και μία γρατζουνιά, κάτι το οποίο δεν ανέχομαι καθόλου στα παιχνίδια μου.

Το δοκίμασα και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά,αλλά το Dark souls είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι και δεν ξέρω αν θα μού εμφανήσει κατι μετα απο τις 10 μερες του ορίου επιστροφης, οπότε σκεφτόμουνα μηπως θα πρεπε να το επιστρέψω για προληπτικούς λογους.

Ποιά είναι η γνώμη σας. Να το επιστρέψω και να πάρω κάτι άλλο η τα blue ray δεν έχουν λόγο ανησυχίας όσο αφορα τις γρατζούνιες ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Mar 2012 17:08 #105680 by Βασίλης Σπετσιέρης
Προσπερνώντας το γεγονός πως με 25 ευρώ το έπαιρνες καινούριο (από έξω),δεν μπορούσες να το ελέγξεις όταν το πήρες στα χέρια σου στο κατάστημα?Εγώ όταν αγοράζω game,όχι μεταχειρισμένο αλλά κανονικό και σφραγισμένο,το ξεσφραγίζω εκεί επειδή μια φορά μου έτυχε να λείπει το παιχνίδι από μέσα (DMC 4).Aν δεν είναι βαθιά η γρατζουνιά,δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως.

More
09 Mar 2012 17:34 #105681 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Sephiroth25 wrote: Προσπερνώντας το γεγονός πως με 25 ευρώ το έπαιρνες καινούριο (από έξω),δεν μπορούσες να το ελέγξεις όταν το πήρες στα χέρια σου στο κατάστημα?Εγώ όταν αγοράζω game,όχι μεταχειρισμένο αλλά κανονικό και σφραγισμένο,το ξεσφραγίζω εκεί επειδή μια φορά μου έτυχε να λείπει το παιχνίδι από μέσα (DMC 4).Aν δεν είναι βαθιά η γρατζουνιά,δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως.

βασικα εκει πέρα τα είχανε σε θήκες ασφαλείας που τις ανήγουν στο ταμείο,και αυτος εκεί ίσα πού το πέταξε οτι ήταν μεταχειρισμένο.μέχρι να πάω στο ταμείο το είχα ξεχάσει,και οταν πήγα σπίτι... :roll:

λές να το επιστρέψω οσο ακομα μπορώ?

More
09 Mar 2012 17:40 #105682 by Βασίλης Σπετσιέρης
Στο ps2 που είχα μερικά γρατζουνισμένα παιχνίδια,δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.Στο ps3 δεν έχω κανένα με γρατζουνιά (επειδή δεν τα δανείζω σε κανένα),αλλά δεν βλέπω γιατί να μην μπορεί να το διαβάσει το blu-ray ΑΝ δεν είναι βαθιά η γρατζουνιά αλλά επιφανειακή.Αν το επιστρέψεις πάντως,κάντο σύντομα,μιας και μπορεί να πέσεις σε κανένα λαλάκα που να σου πει ότι εσύ το γρατζούνισες!Όταν είχα αγοράσει Παρασκευή το DMC 4 και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε μέσα το παιχνίδι,λόγω προβλήματος,το επέστρεψα Δευτέρα.Και μου έλεγε ο καραγκιόζης ότι το έσπασα και τώρα θέλω καινούριο....

More
09 Mar 2012 19:17 #105683 by Θοδωρής Κώτσελας
σε καποια video clubs εχουν μηχανηματα που καθαριζουν τα dvds απο τις γρατζουνιες και η ολη διαδικασια κοστιζει 1-2 ευρω.οποτε εαν σου παρουσιασει καποιο προβλημα το πας εκει και δεν θα εχεις και ολη την ταλαιπωρια της αλλαγης :)

More
09 Mar 2012 19:18 #105684 by Kostas Milonas
Παντως αν σου κανει κανονικα εγκατασταση λογικα δε θα εχεις προβλημα με την γρατσουνια. Αν δε στο δεχτουν πισω υπαρχουν κιτ που αποκαθιστουν γρατσουνιες ή μπορεις να κανεις μια επισκεψη στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας σου μιας και συνηθως εχουν τετοια κιτ εκει.

Οπως και να εχει καλο ειναι να κοιτας και για αγορες απο απεξω πχ το Dark souls μπορουσες να το επαιρνες καινουριο απο 19.95 λιρες (23,8€):

www.gamestracker.com/buy-dark-so ... es-ps3.htm

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
09 Mar 2012 19:28 #105685 by Παναγιώτης Σεντουκάς

asmilon wrote: Παντως αν σου κανει κανονικα εγκατασταση λογικα δε θα εχεις προβλημα με την γρατσουνια. Αν δε στο δεχτουν πισω υπαρχουν κιτ που αποκαθιστουν γρατσουνιες ή μπορεις να κανεις μια επισκεψη στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας σου μιας και συνηθως εχουν τετοια κιτ εκει.

Οπως και να εχει καλο ειναι να κοιτας και για αγορες απο απεξω πχ το Dark souls μπορουσες να το επαιρνες καινουριο απο 19.95 λιρες (23,8€):

www.gamestracker.com/buy-dark-so ... es-ps3.htm

never again public :twisted:

More
09 Mar 2012 20:20 #105686 by Σπύρος Τσιμπάκης
μην πηγαίνετε ποτέ σε τέτοιου είδους μαγαζιά μιας και είναι κλασσικοί κλέφτες, πρόσφατα ρώτησα στο video club Seven ανταλλαγή playstation 3 me 3ds και να δώσω μια μικρή διαφορά. Μου ζήτησαν άλλα 110 ευρώ. Εννοείτε πως ξέρετε τι πήραν... και έχω κι άλλες ιστορίες να διηγηθώ απο γνωστους..... Μόνο ιντερνετ παιδιά για παιχνίδια, έχω να αγοράσω απο κατάστημα 4 χρόνια

More
09 Mar 2012 20:27 #105687 by Ανδρεας Καλογερας
Βεβαια υπαρχει και το console club, στο οποιο δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν παιχνιδι ταλαιπωρημενο! Οποτε του παω μεταχειρισμενα παντα τα ελεγχουν, και εχουν και πολυ καλες τιμες κυριως στα καινυργια (10 ευρω τουλαχιστον πιο κατω απο bullshit οπως public, plaisio και γερμανος.)

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
09 Mar 2012 21:30 #105689 by Παντελής Δασκαλέλος
Φίλε μου επέτρεψε με να σου δώσω την άποψη μου πάνω στο θέμα, να σε ενημερώσω ότι έχω αγοράσει πάνω από 50 παιχνίδια στα public, δεν μου δημιουργήθηκε πότε πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι το game κάπου θα κολλήσει, για να είσαι σίγουρος πέρνα το στο hard drive, εάν όλα πάνε καλά δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Καλά θα κάνεις να ελέγχεις προσεχτικά το κάθε παιχνίδι όμως, εγώ έχει τύχει να πάρω game και δεν είχε το manual μέσα, επειδή το είδα εκείνη τι στιγμή μου έκαναν αλλαγή αλλιώς δεν κάνουν.

Πάντως μην τους πηγαίνεις παιχνίδια εκεί είναι ειλικρινά κλέφτες, και χαζοί κιόλας γιατί έχω πάρει κάτι συλλεκτικά games ps2 με 5 ευρώ που κάνουν πάνω από 20 έξω. Ψάχνε καλύτερα να τα ανταλλάζεις με άλλο κόσμο η βάζε τα ebay.

Έαν γενικά ψάχνεις πράγματα θα χαρώ να σε βοηθήσω ενημερώνομαι καθημερινά τι παίζει με τιμές καθότι είμαι και collector, όποτε στέλνε μου πμ.