Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η πρώτη μας κονσόλα

More
06 Jan 2013 23:45 #118103 by Sharkman
εγώ με Ν64,Gamecube και Το Nitendo(όχι το όχι το colour,πριν το colour ένα άσπρο πιο χοντρό με κασέτα pokemon blastoise(blue)!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ωραίες εποχές!! :icon applaud: :icon applaud:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2013 23:52 #118104 by Kostas Milonas
Φανταζομαι ως "Nitendo" εννοεις το πρωτο Gameboy σωστα?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
07 Jan 2013 00:04 #118105 by Sharkman

asmilon wrote: Φανταζομαι ως "Nitendo" εννοεις το πρωτο Gameboy σωστα?

Πωωω....θεέ.! Που το βρήκες...συγκίνηση απλά!! :crybaby: :crybaby: :crybaby:

More
07 Jan 2013 00:07 #118106 by Kostas Milonas
Το ατιμο για την εποχη του ηταν πολυ καλο, ειμαι σιγουρος πως αν ψαξω θα βρω το δικο μου και θα δουλευει κιολας! :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
07 Jan 2013 00:14 #118107 by Sharkman

asmilon wrote: Το ατιμο για την εποχη του ηταν πολυ καλο, ειμαι σιγουρος πως αν ψαξω θα βρω το δικο μου και θα δουλευει κιολας! :)

Τυχερέ...!! Μου χει σπάσει!...και δεν τα βρίσκει και πουθενά σήμερα..μόνο μεταχειρισμένα και αυτά σε κατάσταση άστο..

More
07 Jan 2013 05:25 #118114 by Γιώργος Λόλας
Η πρώτη μου κονσόλα ήταν μια "μούφα" από αυτές που λένε στο κουτί ότι έχουν 15.000 παιχνίδια και στην ουσία είναι 50 παιχνίδια με διαφορετικά ονόματα. Κάθε μήνα της άλλαζα γιατί μου χαλούσαν από το πολύ λιώσιμο.

Μετά απέκτησα Atari 2600 , NES, SNES, Master System, Mega Drive, PlayStation 1, Saturn, Atari Jaguar (πόσο badass χειριστήριο που είχε! Δείτε στη photo), όλα τα Game Boy (μέχρι το Color, το οποίο το έχω ακόμα σε τέλεια κατάσταση :cool: ), Game Gear, NeoGeo Pocket, Sega Game Gear και μερικές άλλες. Τις περισσότερες από τις κονσόλες τις έχω ακόμα :)

Επίσης, είχα και άπειρα φορητά από αυτά με την μονόχρωμη οθόνη και το έγχρωμο background που στην ουσία ήταν φωτογραφία. Το αγαπημένο μου ήταν αυτό που έπρεπε να πιάσω τα αβγά που έπεφταν.

Επίσης, ποιος τα θυμάται αυτά;

More
07 Jan 2013 12:59 #118121 by Sharkman
Χαχα...τώρα μου θύμισες το polystation το οποίο είχε 14 παιχνίδια ενώ έγραφε λίστα με 56(η βασική λίστα επαναλαμβανόταν με τα ίδια ονόματα 4 φορές)..και είχε super mario bros,duck hunt κτλπ.Κάποιοι ήδη με κατάλαβαν... :D

More
07 Jan 2013 17:08 #118178 by Κώστας Λάβαρης
Εμένα η πρώτη μου κονσόλα ήταν μια φορητή nintendo game&watch με το donkey kong 2!

Μέτα ήταν το ανυπέρβλητο Polystation το οποίο έχω ακόμα αν το ψάξω! :P Αργότερα πήρα και το GameBoy Color με την Yellow :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
07 Jan 2013 23:15 #118199 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ ήμουν φαν τον PC και για αυτό άργησα να πάρω κονσόλα, αν και έπαιζα σε φίλους με Master System, Mega Drive και SNES(που μου φαινόταν και η καλύτερη για την εποχή).
Ετσι πήρα την πρώτη μου κονσόλα το 1998, ένα PlayStation με το Air Combat και Red Alert 2(επειδή δεν μπορούσα να το παίξω στο παλιό μου PC και ναι το τερμάτισα στο PS)!
Το διάλεξα λόγω Gran Turismo και ISS Pro '98!!

More
07 Jan 2013 23:26 #118201 by Kosmas Mosialos
Atari 2600 καπου στα μεσα των 80's. :) Μερικα παιχνιδακια που ειχε ηταν πολυ εθιστικα. :cool: