Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Top 50 Φινάλε παιχνιδίων

More
13 Feb 2012 22:16 #104821 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Τα guiness world records μετα απο ψηφοφορια ανακοινωσαν τα 50 καλυτερα game endings ολων των εποχων.Πρωτο στη λιστα ειναι το call of duty

www.gameworld.gr/previews/othergames/4932-guiness-top-50-game-endings-of-all-time

προσωπικα δεν εχω παιξει το παιχνιδι,αλλα οταν ακους call of duty στην κορυφη καποιας λιστας σκεφτεσα περισσοτερο τα εκατομυρια που το εχουν αγορασει(και σε πολλες περιπτωσεις δεν εχουν παιξει καν το campaign)παρα τα εκατομυρια που του το εχουν εκτιμησει για την ιστορια του

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2012 22:33 #104822 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Συμφωνώ με τη σκέψη σου φίλε, και γενικότερα βλέποντας τα games του top 50, μου φαίνεται περίεργο που τα 2/3 αυτών έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία και ούτε...θέλω να πω, πλην κάποιων κλασικών τύπου Sonic The Hedgehog και Super Mario Bros, ελάχιστα είναι τα πιο παλιά παιχνίδια στη λίστα αυτή, όπως επίσης και παιχνίδια που δεν γίνανε block-busters.
Γενικά αυτή μου φαίνεται πιο πολύ μια λίστα με τα πιο εμπορικά παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, παρά με τα καλύτερα endings :?

More
13 Feb 2012 23:41 #104825 by Βασίλης Βασιλός
Το καλυτερο φιναλε σε παιχνιδι δεν το εχουν καν στην 50αδα.Ποιος θα διαφωνησει μαζι μου οταν πω πως ηταν το Crisis Core:Final Fantasy VII?Απλα η λιστα μπορει να μετονομαστει ανετα στο "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας παιχνιδι ολων των εποχων".Και η πρωτια που θα παει αν οχι σε COD?

More
13 Feb 2012 23:52 #104826 by Βασίλης Σπετσιέρης

TensaZangetsu wrote: Το καλυτερο φιναλε σε παιχνιδι δεν το εχουν καν στην 50αδα.Ποιος θα διαφωνησει μαζι μου οταν πω πως ηταν το Crisis Core:Final Fantasy VII?Απλα η λιστα μπορει να μετονομαστει ανετα στο "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας παιχνιδι ολων των εποχων".Και η πρωτια που θα παει αν οχι σε COD?

Με έκανε να αντιπαθήσω ΤΡΕΛΑ τον Cloud.(BTW,ούτε σήμερα...)

More
14 Feb 2012 12:11 #104835 by Νικολής Ασημάκης