Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε ποιο παιχνίδι θα θέλατε να ζούσατε?

More
20 Mar 2010 12:57 #69503 by Γιάννης Ρέμας
εγω προτημω gta san andreas τι να λεμε τωρα μπορεις να πας στο las vegas και να κανεις οτι θελεις \:D/ \:D/ \:D/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2010 18:58 #69515 by thanasis

legend10 wrote: εγω προτημω gta san andreas τι να λεμε τωρα μπορεις να πας στο las vegas και να κανεις οτι θελεις \:D/ \:D/ \:D/

Συμφωνο,και εγω σε ενα παιχνιδι απο τη σειρα gta θα ηθελα να ειμαι...

More
20 Mar 2010 22:49 #69527 by Θάνος Βουτσίνος
Εγώ θα προτιμούσα να βρισκόμουν σε κάποιο Japanese game με samurai ή οποιοδήποτε κωμικό.

Για κάτι συγκεκριμένο κωμικό, θα ήθελα να ήμουν πάρα πολύ στο Riviera: The Promised Land(GBA για DS), γιατί όχι μόνο μ' αρέσει που είναι RPG, αλλά και επειδή η Lina είναι πολύ αστείο κορίτσι και μ' αρέσει πάρα πολύ και κάνει την κοιλιά μου να πονάει από τα γέλια με τις καφρίλες της για τα σεντούκια θησαυρού. :lol:

Για κάτι με samurai, θα ήθελα να ήμουν στο Kengo: Legend of the 9(XBOX 360), γιατί οι πρωταγωνιστές samurai υπήρξαν υπαρκτά πρόσωπα, ανάμεσα τους και οι διάσημοι Miyamoto Musashi, του οποίου διάβασα και το βιβλίο του, και Yagyu Jubei, του οποίου τώρα διαβάζω ακόμα το βιβλίο του πατέρα του, Yagyu Munenori.

More
21 Mar 2010 00:10 #69534 by Άγγελος Φασούλης
Χμ, θα ήθελα να είμαι ο Kratos στο God Of War(αλλά να μην πεθαίνω :cool: ) ή ο Nathan Drake στο Uncharted.

More
21 Mar 2010 00:56 #69560 by knut
Στο Metal Gear 1 για να sneakάρω άπειρα ή στο Tenchu να κόβω λαιμουδάκια στην υπουλιά!

More
21 Mar 2010 01:24 #69565 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Στο Pro Evo για να γινω διασημος ποδοσφαιριστης.... Μπα.. Απιθανο... Παω να παιξω κανα Στοιχημα μπας και γινω διασημος παικτης...
[youtube:1wj2tneo]
[/youtube:1wj2tneo]

Ο Big Boss στο Metal Gear Solid 3 θελω στην πραγματικοτητα !!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Mar 2010 12:08 #69567 by thanasis

BigBoss wrote: Στο Pro Evo για να γινω διασημος ποδοσφαιριστης.... Μπα.. Απιθανο... Παω να παιξω κανα Στοιχημα μπας και γινω διασημος παικτης...
[youtube:pjdts2fp]

[/youtube:pjdts2fp]

Λεω και γω πως και δεν ειπε για κανα mgs...Αλλα μετα κατι ειδα με μικρα γραμματα και καταλαβα...Γινεται ο πιο καμενος με τα mgs να μην θελει να ειναι μεσα σε αυτα...Μου κανε εντυποση. :mrgreen: :mrgreen:

More
21 Mar 2010 14:12 #69572 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote:

BigBoss wrote: Στο Pro Evo για να γινω διασημος ποδοσφαιριστης.... Μπα.. Απιθανο... Παω να παιξω κανα Στοιχημα μπας και γινω διασημος παικτης...
[youtube:1ouxk3iy]

[/youtube:1ouxk3iy]

Λεω και γω πως και δεν ειπε για κανα mgs...Αλλα μετα κατι ειδα με μικρα γραμματα και καταλαβα...Γινεται ο πιο καμενος με τα mgs να μην θελει να ειναι μεσα σε αυτα...Μου κανε εντυποση. :mrgreen: :mrgreen:

Ναι είπα να σπάσω λιγο την παράδωση γιατί παντού για Metal Gear γράφω αλλά δεν γίνεται να μην γράψω και πάλι για αυτο! :yes:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Mar 2010 15:10 #69574 by Andr
εγω θα ηθελα να ημουν στο playboy the mansion για επιστημονικους λογους και στο kingdom hearts να τα σπαμε με το goofy

More
23 Mar 2010 10:45 #69651 by Γιωργος Βλαχος
Εγω θα ηθελα να ημουν ενας απο τους οδηγους της καινουριας F1 2010 να εχω ενα απο αυτα τα "μικρα" συμβολαια των οδηγων!!!Τι???... ο Chankok ειναι καλυτερος οδηγος απο μενα??