Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε ποιο παιχνίδι θα θέλατε να ζούσατε?

More
24 Aug 2014 03:23 #148420 by Γιάννης Μαύρενας
assassin black flag φυσικα!!!!

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είμαι λέων. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! θα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2014 04:23 #148432 by alex
εγω θα ελεγα το Minecraft η σε καποιο απο τα need for speed

More
24 Aug 2014 10:23 #148436 by Peter Fetsis
Εγω Θα ήθελα να ζούσα στο παιχνίδι police quest! σε όλη τη σειρά βέβαια και σε άλλα πολλά θα ήθελα όπως Gta v Assasing creed 2-3

More
24 Aug 2014 10:52 #148438 by aris kazis
Watch dogs ή Lord of the rings online! Στο πρώτο θα ήθελα να ήμουν ο πρωταγωνιστης φυσικά και στο lotro ένα elf hunter!

More
24 Aug 2014 10:58 #148442 by Sharkman
Σίγουρα σε κάποιο Medieval, πιθανότατα σε όλο τον κόσμο του Elder Scrolls, ως μάγος στο παλάτι του βασιλιά ή πιο outlaw mage ή και ένα wood elf με ικανότητα στα τόξα, γενικά και τα δύο είναι ωραία μπορώντας να νικήσουν σε κάθε μάχη από απόσταση. Επίσης ζουν ελεύθερα στη φύση ή σε σπηλιά αν είσαι μάγος. Εκείνη η εποχή στην κεντρική αγορά του
The Elder Scrolls IV : Oblivion ήταν όλα τα λεφτά! Μάχες και πονταρίσματα, πολλοί καταστηματάρχες να πουλήσεις και να αγοράσεις ότι θες, :D :D τα καλύτερα 40 ευρώ που έδωσα ποτέ για game.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!
The following user(s) said Thank You: Σταύρος Δήμου

More
24 Aug 2014 12:50 #148448 by Dionisis
Στο Final Fantasy 7 ως Cloud η στο Tomb Raider 1 ως Lara Croft..

More
24 Aug 2014 14:46 #148453 by A
1. grand theft auto , να είμαι στην πόλη μου και να κάνω ότι γουστάρω!
2. Teenage Mutant Ninja Turtles, να τρώω πίτσα και να δέρνω τους κακούς...τόσο απλά!!!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Aug 2014 15:02 #148455 by thomas

More
24 Aug 2014 16:54 #148468 by dinos fouzas
Στον κόσμο του Borderlands φυσικά!!!!!

More
25 Aug 2014 12:10 #148545 by Χρήστος Αλεξόπουλος
Σκληρή ερώτηση... Είναι πολλοί οι αγαπημένοι κόσμοι απ τα videogames. Μάλλον θα προτιμήσω τον κόσμο τον Pokemon μιας κ ήταν η πρώτη αγάπη και το πρώτο κάψιμο!