Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΦΗΜΗ: Tα παιχνιδια του Xbox 360 θα παιζουν στα Windows 8!

More
13 Jul 2011 21:50 #95824 by eliminator

IloveGames wrote: Είμαι ο μόνος που βρίσκω αυτήν την ιδέα άσχημη? Αυτό θα σημαίνει ότι ουσιαστικά exclusives δεν θα υπάρχουν στο xbox, μεγάλο μείον απο εμένα.

Ένας sony fanboy θα μπορεί απλά να παίξει στον υπολογιστή του το Gears of War αλλά ένας xbox fanboy δεν θα μπορεί να παίξει uncharted... ένα απλό παράδειγμα!

Όντως, άσε που θα πέσουν και οι πωλήσεις του xbox και θα ανέβουν των windows 8.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2011 23:12 #95830 by Kostas Milonas
Γιατι το ριχνετε το θεμα στους fanboys? Γιατι καποιος που εχει PS3 και εχει ηδη εναν καλο υπολογιστη να μην μπορει να δοκιμασει πχ το Gears of War, χωρις να χρειαζεται να αγορασει και το Xbox 360, αφου θα μπορει με αυτον τον τροπο?

Εχουμε κατι να χωρισουμε μεταξυ μας ως gamers? Το θεμα ειναι να χαιρομαστε τα παιχνιδια που μας αρεσουν και η καθε πλατφορα σιγουρα εχει κατι που αξιζει να δεις.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
13 Jul 2011 23:34 #95832 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ναι αλλά μια πλατφόρμα χάνει την γοητεία της έτσι. Το σήμα κατατεθέν της κάθε πλατφόρμας εκτός απο το χειριστήριο κλπ είναι τα exclusives.

More
13 Jul 2011 23:52 #95833 by eliminator

asmilon wrote: Γιατι το ριχνετε το θεμα στους fanboys? Γιατι καποιος που εχει PS3 και εχει ηδη εναν καλο υπολογιστη να μην μπορει να δοκιμασει πχ το Gears of War, χωρις να χρειαζεται να αγορασει και το Xbox 360, αφου θα μπορει με αυτον τον τροπο?

Εχουμε κατι να χωρισουμε μεταξυ μας ως gamers? Το θεμα ειναι να χαιρομαστε τα παιχνιδια που μας αρεσουν και η καθε πλατφορα σιγουρα εχει κατι που αξιζει να δεις.

Σε αυτά που λες δίκιο έχεις αλλά γιατί ένας κάτοχος Χbox να πρέπει να αγοράσει Ps3 για να παίξει τα Ps3 exclusives όπως το Uncharted, God of War, Gran Turismo, Κillzone, Resistance κλπ, και ένας κάτοχος Ps3 να μπορεί να παίζει και όλα τα Ps3 exclusives & Xbox exclusives-μέσω των Windows 8 χωρίς να αγοράσει άλλη κονσόλα; Αυτό είναι άδικο για τους κατόχους Xbox, αν και έχω Ps3...
Της Sony της ζητάνε να έβγαιναν τα παιχνίδια της και για pc εδώ και καιρό αλλά δεν κάνει κάτι για αυτό. Το 90% θέλει να παίζει το Killzone και το Resistance στο PC me mouse-keyboard αλλά δεν κάνει κάτι η Sony όπως η MS. Πρέπει να ακολουθήσει η Sony.

Κάτοχος PC που θέλει να πάρει κόνσολα και είναι αναποφάσιστος: Αν πάρω Xbox τσάμπα λεφτά αφού δεν θα μπορω να παίζω τα ps3 exclusives :angry: και τα Xbox exclusives θα μπορώ τώρα να τα παίζω στα winsows 8 έτσι και αλλιώς! Άρα θα αγοράσω PS3 για να μπορώ να παίζω όλα τα παιχνίδια!! Μπράβο MS με έκανες να μην αγοράσω την κονσόλα σου!

More
14 Jul 2011 08:13 #95856 by Kostas Milonas
Πως το βλεπω εγω το θεμα...

Το Xbox 360 αυτη την στιγμη ξεκινα απο 173€, πιθανον να ειναι ακομα χαμηλοτερα οταν βγουν τα Windows 8... Ενας υπολογιστης που θα ειναι ικανος να σηκωσει την εξομοιωση του Xbox 360 θα ξεκινα τουλαχιστον απο 400€. Οποτε καποιος που δεν εχει ουτε το ενα ουτε το αλλο και κοιταει την τσεπη του θα παει και θα παρει την κονσολα.

Επισης κοντα στην κυκλοφορια των νεων Windows θα εχουμε και την κυκλοφορια του νεου Xbox, το μεγιστο που δινω ειναι ενας χρονος. Αρα εκει που θα ειχε ουτως ή αλλως μειωση στην διαθεση των κονσολων, θα μπορει να διατηρησει την διαθεση των παιχνιδιων οποτε θα συνεχισει να εχει εσοδα απο αυτη την γενια κονσολων ενω θα εχει προχωρησει στην επομενη.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 Jul 2011 10:27 #95857 by Βασίλης Δρέττας
το μονο σιγουρο ειναι οτι η microsoft δεν θα κανει αυτη την κινηση πριν την κυκλοφορια του επομενου xbox καθως οπως λετε θα ριξει τις πωλησεις του 360. εγω πιστευω παντως πως αν γινει αυτη η κινηση θα γινει κανα χρονο μετα την κυκλοφορια του επομενου xbox

More
14 Jul 2011 11:51 #95873 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εγώ επιμένω πως θα χάσει την γοητεία της η κονσόλα. Μιλάμε για "παγκοσμιοποίηση" (lol αυτή η λέξη μου ήρθε) των games! Και η Sony θα γελά απο πίσω...

Προσωπική μου άποψη.