Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
17 Nov 2010 18:38 #84322 by rafor
Δεν νομιζω να ειναι θεμα cookies...Αμα εχεις δωσει καπου τον κωδικο σου , τοτε πατα το κουμπι ''ξεχασα τον κωδικο μου'' ή στα αγγλικα ''I forgot my password''.Τωρα, πρωτα τσεκαρε αυτο που λεει ο Alcatraz(για το οτι μπορει να φτιαχνουν κατι), γιατι μπορει να ανεβαζουν καμια καινουργια εκδοση κλπ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2010 19:10 #84380 by nikos30a
Πραγματι ηταν προβλημα του Steam, σημερα δουλευει κανονικα.
Ευχαριστω πολυ :D

More
19 May 2011 02:54 #93636 by Μάνος Γρυπάρης
Steam: Μία προσφορά κάθε ημέρα
Αγοράστε games με πολύ μεγάλη έκπτωση

Το Steam ενημέρωσε τους χρήστες του ότι από σήμερα και στο εξής θα ανακοινώνει από μία μεγάλη προσφορά κάθε ημέρα. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει το Steam να πουλάει τα games του με 10% έκπτωση, όμως τώρα αυτό το "ειδικό σκόντο" της ημέρας αλλάζει τα δεδομένα. Η προσφορά της ημέρας θα ανακοινώνεται κάθε φορά τόσο στην κεντρική σελίδα του Steam, στο δεξιά μέρος της, όσο και μέσα στην εφαρμογή αφού κάνετε login. Κάθε τέτοια προσφορά θα ισχύει μόνο για ένα 24ωρο.

Ο λόγος αυτής της κίνησης είναι προφανής. Το Steam θέλει να τραβήξει τα βλέμματα ακόμη περισσότερων gamers, ώστε να μπαίνουν στην διαδικασία να το ελέγχουν σε καθημερινή βάση για να το προτιμήσουν στις αγορές τους

Η αρχή έγινε με το Operation Flashpoint: Dragon Rising, συνέχισε με το Majestic 2 (Strategy) ενώ σήμερα το Worms Reloaded πωλείται με έκπτωση 50%! Από 15 ευρώ μόνο 7,5!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 May 2011 14:09 #93647 by lavezzi7
"Create new administrator account on you windows.
Install the game on this new account.
Then you can delete this account.
You can play on whatever account you want"

Αυτό! :D

More
27 May 2011 17:18 #94014 by Μάνος Γρυπάρης
Total War: Shogun 2 και Far Cry σε προσφορά
Μετά την ανακοίνωση για τις ημερήσιες προσφορές του Steam, τώρα έρχεται και η πρώτη μεγάλη προσφορά Σαββατοκύριακου. Το strategy Total War: Shogun 2 της Sega θα είναι διαθέσιμο στο 1/3 του κόστους, για μόλις 33.5€, έναντι 50€, που ήταν και η αρχική τιμή του.

Εκτάκτως, το Steam τρέχει αυτές τις μέρες και την Ubisoft Week, καθώς από τις 23 έως τις 30 Μαϊου, σημαντικά games της Γαλλικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμα με -75% έκπτωση. Σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε το Far Cry για 2.5€ και το Far Cry 2 για 7.5€.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του Steam.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 May 2011 17:56 #94016 by Νικολής Ασημάκης
To Steam, στο θέμα του Shogun 2 τουλάχιστον, είναι μεγάλος κλέφτης. Τον συγκεκριμένο τίτλο τον έκανα pre-order σε limited edition με 34 ευρώ από play.com ενώ στο steam το είχαν 50...

Το μόνο καλό του Steam για μένα είναι τα demos που έχει κατά καιρούς.

More
08 Aug 2011 00:29 #97196 by leontokardos977
καλησπερα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στην steam μου λαιει οτι ο κωδικοσ μου δεν ειναι σοστος
Τελοσ παντον φτιαχνω καινουργιο email αφου επρεπε να κανο νεο account και εγατασταση απο την αρχη το MW2και οταν φτανω στο σημειο για το cd keyμοθ γραφη οτι το κλειδι χρησιμοποιητε απο αλλο λογαριασμο δλδ τον προηγουμενο που ειχα μαλα λογια παπαλα εγατασταση 0.
αφου ειδα και αφτο προσπαθησα να μπο στο email μου που ειχα φτιαξει για να κανο εγραφη στην steam μαλιστα με στο ειδιο eimail εχω και το blac ops παπαλα και αφτο και οταν γραφο τον κωδικο και παταω το enter μου γραφει οτι ειναι λαθως ο κωδικος η το email
Σασ παρακαλω αν ξερει καποιος καπια λυση να με βοηθησι για τι αγγληκα δεν ξερω καθολου και δεν μπορο να ωγαλο ακρη ουτε ακομα και με το live messenger εφχαριστο

More
08 Aug 2011 01:18 #97197 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Κάνε αρχικά Κλίκ εκεί που λέει forgot password. Αν μπορείς να μπείς στο παλιό e-mail θα σου έρθει μήνυμα να αλλάξεις τον παλιό με νέο κωδικό και όλα Ok.

More
09 Aug 2011 10:27 #97219 by leontokardos977
To θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο παλιο email για να παρω απο την steam τον καινουργιο κωδικο γιαφτο και πσαχνο απελπισμενα μια λυση

More
09 Aug 2011 13:05 #97228 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν υπάρχει λύση. Θα πρέπει να μπεις στο παλιό e-mail. Αν ξέχασες τον κωδικό του παλιού email πολυ απλά "την έβαψες" για να στο πω απλά και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με Google, Yahoo, Hotmail, όπου έχεις το email σου τέλος πάντων. Αρχικά με email υποστήριξης και μετά με τηλέφωνο αν δεν βγάλεις άκρη (που δύσκολα θα βγάλεις).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)